maanantai 30. huhtikuuta 2018

Vappusuunnitelmia, sisustuspuuhia ja asukuvia

Minun piti tulla kirjoittamaan blogia jo eilen, mutta sanotaanko näin, että meillä vähän sisustetaan ja päivä menikin mummolassa sekä huonekaluja hakiessa. Kävi hyvä tuuri ja löysin pari pitkään kaivattua juttua käytettyinä, mutta näistä kerron myöhemmin lisää! Tässä postauksessa onkin aika simppeliä asua eiliseltä, kengistä ja laukusta löytyy väriä, mutta muuten mentiin kokonaan mustissa vaatteissa. Olen nyt useampana päivänä peräkkäin käyttänyt Marimekon Alisa- laukkua ja joka käyttökerralla pidän tästä enemmän. Toimiva laukku, varsinkin kun läpän magneetit napsahtavat ihan kunnolla kiinni aina kun läpän laskee alas.

Marimekko_MinnaParikka_Styleblog-5

Toppi pitsillä - H&M
Hame - H&M
Aurinkolasit - Instrumentarium*
Laukku - Marimekko
Kaulakoru - Kalevala Koru
Korkokengät - Minna Parikka
Jakku - Esprit

*Saatu blogin kautta.

Marimekko_MinnaParikka_Styleblog-7

Marimekko_MinnaParikka_Styleblog

Tiedättekö, olen niin iloinen tuosta auringonpaisteesta ja pihan osittaisesta kuivumisesta, kun saa käyttöön näitä ihanuuksia kenkähyllyltä. Nämä mokkanahkaiset Parikan Pfeifferit on kuvioitu leokuvioilla, ehdottomasti yhdet lempparini kaikista Parikan kengistä mitä minulla on! Mokka on materiaalina vähän herkkä, niin piti hetki punnita uskaltaako nämä laittaa jalkaan näissä olosuhteissa, vielä kun löytyy lunta ihan kiitettävästi pihalta, mutta edes osa on sulanut eikä etupihakaan ole ihan niin mutainen kuin viikko sitten.

Tästä se lähtee, josko saisin tänään jo Guccitkin jalkaan toistamiseen, jos tulee lähdettyä jonnekin. Lapsi menee vappua juhlistamaan mummolaan serkkujensa kanssa, joten meillä on lapsivapaata ja muksu saa viettää perinteistä vappua sukulaisten kanssa. Toki minulla ja miehelläni on vähän töitä ja opiskeluakin tiedossa vappuna, täällä valmistaudutaan saksan ja oikeustieteen etätentteihin. Kaikesta puuhasta huolimatta on tarkoitus kuitenkin ehtiä viettää iltaa yhdessä!

Marimekko_MinnaParikka_Styleblog-6

Marimekko_MinnaParikka_Styleblog-13

Marimekko_MinnaParikka_Styleblog-17

Pakko kyllä sanoa, että välillä pistää vähän mietityttämään, että kaipaako lukijat paljon uusia yhdistelmiä ja uusia vaatteita tai asusteita tänne blogiin? Tämän hameen löysin ajat sitten kirppikseltä, toppikin on ostettu ties kuinka monia vuosia sitten ja on kyllä muutkin asun osat laukkua lukuunottamatta olleet minulla jo pitkään. Tavallaan joskus tuntuu, että asut ovat liian samanlaisia, mutta sitten kun selaa blogia tai Instagramia, niin huomaakin että eihän nämä asut näytä kuitenkaan samoilta ainakaan omaan silmään. Vaikka siis samoja vaatteita ja elementtejä on monissa, varsinkin nyt kun vaate- ja kenkähuoneen remontti on kesken.

Minähän en itse ole ostanut pitkiin aikoihin vaatteita, vaan olen tehnyt itse kaipaamani vaatteet ja ostanut vain asusteita ja alusvaatteita. Viimeisimmät ns. valmisvaatteet olen saanut pikkusiskoltani tai mieheltäni lahjoina, mutta toisaalta en kyllä koe, että vaatekaapistani puuttuisi mitään muuta kuin täydellisesti istuvat mustat revityt farkkushortsit. Ja ehkä yksi bikertakki kolmiulotteisilla perhosaplikaatioilla, mutta nämä valmistan todennäköisesti ihan itse. Hassua, että aina välillä pohdiskelee tätä, vaikka omasta mielestäni inspiroivin tyyli syntyy vanhoillakin vaatteilla oikein ja eri tavoilla yhdistelemällä, kuten tässä postauksessa pohdiskelin. Tämä pitäisi pitää aina mielessä, kun jää mietiskelemään tätä asiaa.

Marimekko_MinnaParikka_Styleblog-25

Marimekko_MinnaParikka_Styleblog-10

Marimekko_MinnaParikka_Styleblog-12

Minusta tämä asu on ihanan kesäinen - ohuet ihonväriset sukkikset ja minihame. Tämän voisi laskea kevään merkkeihin myös, tällä suunnalla ollaan muksun kanssa pohdittu kevään merkkejä viime aikoina. :) Yllätyin muuten näistä uusista Norlyn Premium- sukkiksista, jotka ostin pk- seudulla käydessäni, kestävät huomattamasti paremmin kuin normaalit 15-20 denierin sukkikset! Ehdottomasti jatkoon, yleensä ohuet ihonväriset sukkikset tuntuvat hajoavan parin käyttökerran jälkeen.

Marimekko_MinnaParikka_Styleblog-11

Marimekko_MinnaParikka_Styleblog-24

Mutta joo, pahoittelen, jos tekstiä oli hankala seurata - tänään on ajatus katkennut aina kesken ja neljään eri kertaan olen tätä kirjoittanut vain tämän yhden päivän aikana. Joskus on hyvä kuitenkin kirjoittaa ihan mitä mieleen vaan tulee, tämäkin taisi mennä vähän tajunnanvirraksi. Nämä asukuvat ovat yhdet lemppareistani taas kerran, kuvasimme Käsämässä olevalla sillalla nämä kuvat mieheni kanssa, kun olimme ehtineet viedä huonekalut kotiin. Ihanaa vappua teille kaikille, pitäkää hauskaa!

Marimekko_MinnaParikka_Styleblog-15

6 kommenttia:

  1. Mä ainakin pidän siitä että blogeissa vilahtaa asuissa samoja vaatekappaleita. Sehän nimenomaan on inspiroivaa ja tyylikästä että osaa pukea samoja vaatteita eri yhdistelmillä vai miten sen nyt sanoo :D Eli oon täysin samaa mieltä sun kanssa näissä asioissa.
    Vaikka joo itellä nyt onkin aika paljon uutuuksia tullut vaatekaappiin, toisaalta uutuudet taas virkistää kivasti kun saa niitä uusia lemppareita ja kuvailee sitten asuja blogiin :)

    Ja hei pitääpä kesää kohden pistää noi Norlynin sukkikset korvan taa jos tarvitsee niitä! Tuntuu tosiaan että ihonväriset hajoaa jo muutamasta käytöstä. Tosin kesäisin suosin stay uppeja enemmän, toki ihan paljain säärin on paras mutta aina ei vaan voi :D Toivottavasti teillä oli kiva vappu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sanoppa muuta! :) Hassua nyt ees miettiä tuollaista, kun kuitenkin itte on pääosin eri mieltä asiasta, jos miettii et mitä mie haluan lukemaltani blogilta. :) Mut kyl ne asut ovat inspiroivampia kun käytetään edes osittain samoja lempparivaatteita! ^^ Sepä se, miullakin valmistui just kaksi uutta paitaa itelle ja yksi mokkahame on tuloillaan kans. Et vaikka en osta vaatteita, niin jonkin verran teen ite ja eilen esim. ostin metrin pitsiä omaan tulevaan mekkoon, jota en ole vielä suunnitellut. :D <3

      Ihana kuulla! Nuo on kyl todella hyvät ollu, yllättävän hyvin kestävät ja tuo sävy on noissa just passeli oman ihonsävyn kanssa. :) Stay Upit on kanssa jees, mie tykkään sukkanauhavöistä hirveesti. :D :) Oli kyl kiva vappu, vietettiin aikaa yhdessä ja tehtiin kaikkea kivaa. Lapsikin viihtyi mummolassa hyvin. Toivottavasti meni mukavasti silläkin suunnalla! <3

      Poista
  2. Mä arvostan paljon enemmän sitä jos bloggaaja keksii vanhoista vaatekappaleista uusia yhdistelmiä - tai vaikka hoksaa että jonkun vaatteen voikin pukea normaalista käyttötarkoituksesta poiketen. Itsekin haaveilen säännöllisesti että olisipa kaapissa vielä tuollainen tai tällainen asu, mutta enemmän haluan saada nykyiset vermeet toimimaan ja yllättämään monikäyttöisyydellään (:

    Eli mun puolesta jatka samaa rataa ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! <3 Joo, siis outo juttu kyllä, kun välillä tulee paineita ja ehkä vaikutteitakin, et pitäisi aina olla jotain todella erikoista ja ihmeellistä, vaikka itekkin tykkää eniten asuista missä käytetään myös niitä vanhoja vaatteita uusilla yhdistelmillä. :) Tuo on kyl parasta kun hoksaa, et vitsi tuota vaatettahan voi käyttää esimerkiksi tällä tavalla sen tavallisen tavan sijaan! Mukava kuulla, et siellä ollaan samoilla linjoilla. <3

      Poista
  3. Samaa mieltä Katan kanssa, että nimenomaan jo pitkään käytössä olleita vaatteita mutta uusia yhdistelmiä niistä on tosi mielenkiintoista seurata! Itsekin ostan harvoin uutta, joten siksikin tällainen kiinnostaa. Piti muuten hommata nuo Norlynin ihonväriset versiot kun näyttivät sun yllä niin kivoilta. On olleet kyllä tosi mukavat ja värikin on talven kalpeille säärille just passeli :D

    Mukava kuulla et ootte päässeet sisustamaan ja löytäneet mieluisia juttuja :) Kivaa viikonloppua sinne suunnalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno juttu, et siekiin oot samoilla linjoilla! :) <3 Harvoin tulee kyllä uutta hankittua, itse alkaa olla niin kriittinen tai oikeastaan tarkka materiaalien, valmistuksen ja muun suhteen. Pyritään suosimaan kotimaista, esmes eilen ostettiin muksulle paikallisesta lastenvaateliikkeestä housut ja lisäksi kangasta housuihin, joihin mie sit laitan vielä aiemman kankaan rippeistä Ryhmä Hau- taskut. :) Tuleepahan mieluisat!

      Hei, mahtavaa! Mieki kävin eilen hakemassa lisää noita Norlynin sukkiksia et riittää! :D Ihana kuulla, et on siustakin mukavat päällä ja noi kyl kestää tosi hyvin ihonvärisiksi sekä noin ohuiksi sukkahousuiksi.

      Vaihtelua tuopi vähän tämä sisustaminen ja josko keittiönpöydän entinen kaaos pysyisi tuolla piirongin levyn takana. :D Kiitos paljon!

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)