torstai 12. huhtikuuta 2018

Yksi ihana asu

Tämä asu on yksi suosikeistani, mitä olen koskaan tänne blogiin kuvannut. Kokonaisuus näyttää minulta, asusta löytyy särmää ja kiinnostavia yksityiskohtia. Tämä asu kuvattiin Joensuun Taidemuseon pihapiirissä, kun kävimme mieheni kanssa aamiaisella, asioilla ja lasillisella kaupungissa. Aurinkoiset päivät ovat jo niin lämpimiä, että ajoittain tuli jo kuuma trenssi päällä kaupungilla kulkiessa.

UrbanClassics_croptop_style_overkneeboots-19

Napapaita - Urban Classics* / DefShop
Hame - H&M
Sukkikset - Sokos Joensuu*
Saappaat - Dame Rose (löytö Italiasta)
Laukku - Cobblerina
Trenssi - H&M
Huivi - Gina Tricot

*Saatu blogin kautta.

UrbanClassics_croptop_style_overkneeboots-20

UrbanClassics_croptop_style_overkneeboots-24

Kuvien väljän croptopin sain blogin kautta jo aikaa sitten, mutta olen kyllä edelleen positiivisesti yllättynyt, kuinka kestävää puuvillatrikoota tuo Urban Classicsin paita on. Käyttökertoja on kertynyt todella paljon, tämä on niin hyvä pari kynähameiden ja muiden korkeavyötäröisten hameiden kanssa. Nytkin yhdistin paidan kirppislöydön kanssa, eli taskullisen korkeavyötäröisen hameen kanssa.

UrbanClassics_croptop_style_overkneeboots-23

UrbanClassics_croptop_style_overkneeboots-16

Cobblerinan ihanat rusettilaukut ovat olleet viime aikoina paljon käytössä, näihin mahtuu sopivasti tavaraa mukaan ja olan yli menevä laukku jättää kädet vapaaksi. Tämä mintunsävyinen sopii loistavasti kevääseen, kannatti ehdottomasti tilata laukku omissa toiveväreissä, kun tälle on tullut niin paljon käyttöä. Pastellisävyt ovat muutenkin helppoja yhdistää lähes mihin vain!

Asun kokoaa yhteen saappaat ja klassinen musta trenssi. Verkkosukkahousujen kanssa saappaat tuntuivat järkevältä vaihtoehdolta, etteivät jalat pääse palelemaan ja nämä Italiasta ostetut saappaat ovat kaunis pari trenssin kanssa. Odotan kyllä innolla, että pääsen käyttämään myös remmikenkiä ja avoimia korkokenkiä, tänä talvena niitä on ollut lähes mahdotonta käyttää tämän lumimäärän kanssa. Mutta ovathan nämä saappaatkin sirot ja ihanat, vaikka vähän vaihtelua kaipaankin jo.

UrbanClassics_croptop_style_overkneeboots-11

UrbanClassics_croptop_style_overkneeboots-15

UrbanClassics_croptop_style_overkneeboots-2

UrbanClassics_croptop_style_overkneeboots-13

Näin kevään korvilla alkaa kyllä väkisinkin kaivata ohuempia ja vaaleampia sukkiksia, kun on mennyt koko talven mustien sukkisten ja stay- up sukkien kanssa. Jotenkin tuntuu, että asutkin näyttävät raikkaammilta joko ihonväristen tai verkkosukkisten kanssa.

Minulla ei oikeastaan tästä asusta ole enempää asiaa, tämä on omasta mielestäni ihana asu ja kokonaisuus toimii hyvin itsellä. Palaan pian taas vähän eri aiheella, josko saisin vaikka kuvattua tuon uusimman takin, minkä ompelin itselleni ja viikonloppunahan minä olen Indiedaysin tapahtumissa, sekä kavereita tapaamassa pääkaupunkiseudulla. Innolla odotan reissua ja rentoutumista, mukava nähdä muita bloggaajia ja ystäviä pitkästä aikaa!

UrbanClassics_croptop_style_overkneeboots-12

UrbanClassics_croptop_style_overkneeboots-4

6 kommenttia:

  1. Onpas upea nainen <3 Todella kaunis asukokonaisuus :) Kyllä itselläkin alkaa olla pikkuhiljaa fiilis että vois vähän kevyempiä kenkiä haluta käyttää :D No pikkuhiljaa, nytkin luvattu lauantaille 10 astetta. Oon kyllä töissä ettei pääse siitä sen kummemmin nauttimaan :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tää asu on kyllä yksi miun lemppareista, tykkään todella paljon. <3 Haha joo, Helsingissä ja Espoossa pystyi hyvin käyttää kevyempiä kenkiä, lunta ei ollut nimeksikään. Noo, jospa sitten kunhan on vielä vähän lämpimämpää. ^^

      Poista
  2. Ihana asu, varsinkin tuo syötävän söpö laukku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo laukku on ihan miun suosikkeja, paljon on käytössä. Malli on tosi kaunis ja värisävyt ihanat. <3

      Poista
  3. :) melko yksinkertainen ja kuitenkin niin toimiva asu. Sä kyllä säteilet niin kilpaa auringon kanssa että sekin häviää. Miettiny että vois olla kiva itselle joku keskiaikainspiroitunu asu rakentaa mut toistaiseks oma inspiraatio on ihan hukassa enkä oo osannu Googlesta löytää vielä hirveästi apua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta. :) Kiitos paljon, ihanasti sanottu! Oo, sehän ois siisti, heillä oli kivoja vaatteita. :) Mie joskus piirsin paljon enemmän kuin nykyään, silloin tuli koulussa piirrettyä kaikenlaisia historiallisia asuja. ^^ Joskus inspis ottaa aikansa, mutta itsellä tulee haettua inspistä tarvittaessa kirjoista, blogeista, lehdistä jne.

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)