lauantai 21. huhtikuuta 2018

Esseä edullisempaa ihonhoitoa? - Hyviä vaihtoehtoja kalliimpien tuotteiden rinnalle

Postauksessa esiintyvät tuotteet ovat blogin kautta saatuja ja postauksen lopusta löytyy affiliatelinkit, jotka ovat kahdella (**) tähdellä merkittyjä. Käytän normaalisti ihonhoidossani Essen tuotteita, joista olen kertonut muun muassa täällä, täällä ja täällä. Kyseessä on siis aikuiseen makuun sopiva ihonhoitosarja, joka hoitaa ihoa probioottien avulla ja tuo apua moniin iho- ongelmiin. Sarja on sopinut omalle iholleni loistavasti ja jatkuvassa käytössä ollessaan iho pysyy hehkuvana, näpyttömänä ja ennen kaikkea kosteutettuna, mikä on suurin ongelma oman ihoni kanssa. Sarja sopii myös herkälle iholle ja koostumukset tuotteissa ovat ylellisiä sekä laadukkaita, jonka takia hinta on myös korkeampi. Aikuiseen makuun sopiva sarja eli ylellinen, toimiva, laadukas, kaunis design ja ihanat tuoksut.

Lavera, ihonhoitotuotteet, puhdistusmaito, 3in1 kuorinta, kuorintavoide

Pyysin testiin ihan mielenkiinnosta tutulta yhteistyökumppanilta Nordic Health Systemsiltä edullisemman Lavera- ihonhoitosarjan tuotteita, sillä heillä varsinkin shampoot, hoitoaineet ja suihkugeelit ovat loistavia hinta- laatusuhteeltaan. Säästän tällä hetkellä muun muassa matkoja varten ja julkaisinkin aiemmin postauksen parhaimmista säästövinkeistä.

Minusta tuntui, että pakkausten uudistusten jälkeen Essen Cream Cleanserin uusi koostumus hupeni nopeammin kuin aiempi paksumpi koostumus, joten arvelin kokeilla josko edullisemmalta merkiltä löytyisi yhtä laadukas putsari tilalle sellaisiin hetkiin, kun ei raaski panostaa rahallisesti niin paljoa kasvojen hoitoon. Minulle kuitenkin se Deep Moisturiser Esseltä on tärkeämpi kuivan ja herkän ihon takia, mutta ihon ja meikin putsaamisen voisi hoitaa edullisemminkin näin säästökuurin aikana.

Testissä minulla on nyt ollu Lavera Basis Sensitiv- sarjan Cleansing Milk 2 in 1 ja Lavera 3 in 1 Wash-Scrub-Mask- tuote. Luulen, että on helpompi lukijoille, että listaan hyvät ja huonot puolet molemmista erikseen.

Lavera,ihonhoitotuotteet,puhdistusmaito


Lavera Basis Sensitiv Cleansing Milk 2 in 1


Puhdistusmaito sisältää orgaanista jojobaöljyä ja sheavoita. Tuote lupaa puhdistaa ihon hellävaraisesti meikkiä myöten ja sopii myös silmänympärysalueelle. Puhdistusmaito kannattaa levittää kostealle iholle ja huuhdella huolellisesti.

+ Koostumus todella kermainen, liukuu iholla.
+ Sopii herkälle iholle.
+ Ihoa ei kiristä pesun jälkeen, vaan iho tuntuu kimmoisalta ja kosteutetulta.
+ Sheavoi on yksi ihmeaine, tykkään tuoksusta todella paljon.
+ Poistaa meikin todella hyvin ja nopeasti.
+ Hinta 11,95€ 125ml pakkaukselle eli sopii hyvin myös opiskelijalle, säästäjälle tai rahasta tarkoille. (Esse 100ml pakkaus noin 30 euroa, isompi 200ml noin 45 euroa.)
- Läträän tätä vähän liikaa aina, kun en muista että pienempikin määrä riittää näin tuhtia tuotetta. Tämän kyllä opin jossain vaiheessa!
- Olisi kivaa, jos pakkaus olisi vaikkapa lasia, joka olisi helpompi kierrättää - mutta toisaalta tuotetta on helpompi annostella tuubista. Tuubi on varmasti myös halvempi valmistaa, joka vaikuttaa hintaan.

Lavera, ihonhoitotuotteet, laveran kasvokuorinta


Lavera 3 in 1 Wash- Scrub- Mask


Kuoriva puhdistusnaamio puhdistaa ihon, kuorii ja ravitsee naamiona käytettynä. Tuote on suunnattu epäpuhtaalle iholle eli en ehkä ole paras ihminen tätä arvioimaan, kun minulla ei näppyjä yleensä ole lainkaan, mutta olen silti tätä testannut useamman kerran. Tuote syväpuhdistaa ihoa, vähentää talintuotantoa ja epäpuhtauksia iholla. Tuote jättää iholle mattapinnan.

+ Järkevän kokoinen pakkaus, helppo ottaa mukaan.
+ Virkistävä! Varsinkin ennen saunaa tai saunan jälkeen.
+ Naamiona käyttö on paras vaihtoehto herkälle iholle. Kolmesta viiteen minuuttia kasvoilla riittää hyvin.
+ Extrapuhdistava, sopii hyvin epäpuhtaalle iholle ja silloin, kun iho kaipaa kunnon putsausta.
+ Hinta 10,95€, normaalisti käyttämäni ihana kaakaokuorinta kasvoille maksaa noin 38 euroa.
- Ehkäpä hieman liian tuhti omalle iholle kuorintana, mutta naamiona toimii.
- Kannattaa laittaa kosteusvoide perään.
- Tämä ei todennäköisesti jää minulle jatkuvaan käyttöön eli jatkan Essen kaakaokuorinnalla, joka on hieman hellävaraisempi ja kosteuttavampi iholle.

Lavera, ihonhoitotuotteet, meikinpuhdistusaine, kasvokuorintavoide

Sum summarum - ensin mainittu puhdistusmaito jää käyttöön Essen Cream Cleanserin rinnalla, mutta jälkimmäisen sijaan jatkan edelleen Essen kaakaokuorinnalla, joka sopii ihotyypilleni paremmin. Luulen, että Laveralta löytyy vastaava tuote myös herkälle iholle, täytyypä kysyä! Tässäpä vielä linkit Hyvinvoinnin Tavarataloon**, puhdistusmaito löytyy täältä** ja 3in1 kuorintavoide täältä**.

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)