lauantai 4. tammikuuta 2020

Ihana asu collegepaidalla

Tästä asusta näittekin palasia jo joulukuun alkupuolella Cardon Collectionin kanssa tekemässäni kaupallisessa yhteistyössä, mutta pidin tästä asusta niin paljon, että haluan julkaista tästä koko asusta kuvat! Cardonin collegepaita on ollut todella paljon käytössä, kun se on niin mukava päällä, eikä hihoja tarvitse nykiä tai nostaa kyynärtaipeisiin. Tässä asussa collegepaita tuo hieman rennompaa ja arkisempaa ilmettä nahkahameen ja saappaiden kanssa. Tämä kokonaisuus on ehkä suosikkiyhdistelmäni paidan kanssa, mutta se sopii hyvin myös wetlook- ja muiden kynähameiden kanssa.

Asu-collegepaidalla-asuinspiraatio

Collegepaita - Cardon Collection*
Nahkahame - Rokita
Villakangastakki - Ril's
Laukku - Love Moschino
Lapaset - anopin neulomat
Saappaat - Dame Rose (Italiasta löydetty aikoinaan)

*Saatu blogin kautta.

Asu-pinkilla-villakangastakilla

Paivan-asu-2019-joulukuu

Tämä asu tuntuu hyvältä päällä ja paidan pehmeys ihastuttaa edelleen. Kokonaan mustan asun kanssa haluan joskus väriä ja tällä kertaa Ril'sin villakangastakista tuli tämän asun väripilkku. Hassua kyllä, mieheni sanoi tuossa alkusyksystä jotain kysyessäni, että kannattaa valita musta, kun käytän yleensä tummempia vaatteita talvella. En ajatellutkaan itse noin, mutta aika usein minulla tosiaan on mustaa päällä näin talvella, kun siihen on alkanut kiinnittää huomiota. Ehkäpä se johtuu tästä pimeydestä tai sitten mielialasta, vaikka kokonaan mustat asut ovat yleensä aina tyylikkäitä.

Love-Moschino-bag-3

Asu-vastuullinen-muoti

Cardon-Collection-collegepaita-asukuvissa

Pitkat-punaiset-hiukset

Asu-pinkilla-villakangastakilla-1

Paivan-asu-hameella-ja-collegepaidalla-7

Usein musta väri yhdistetään salaperäisyyteen, vahvuuteen ja toisaalta myös apeuteen, synkkään mielialaan tai kapinointiin. Vaateteollisuudessa tosin käytetään mustaa todella paljon ja onhan se nyt elegantti, vahva väri kuitenkin. Musta voi olla myös turvalliselta tuntuva väri, kuten minulla - aika monet vaatteeni ovat mustia, mutta yhdistän mielelläni mustan kanssa myös turkoosia, tummansinistä, petroolia, vihreää, punaista, pinkkiä ja joskus muitakin sävyjä.

Yhdet toisetkin asukuvat odottavat julkaisua, joissa on kaikki mustaa laukkua ja ympäristöä lukuunottamatta. Näin talvella pinkki takki on tarpeen ja värikkäät asusteet, vaikka nämä mustat saappaat etsiytyvätkin jalkoihin toooodella usein.

Paivan-asu-hameella-ja-collegepaidalla-3

Kasvokuva-punaiset-hiukset

Tämän asukokonaisuuden kanssa laitoin liilaa luomille ja highlighteriä silmänurkkiin, sekä kulmille. Uudet markkinoille tulleet luonnonkosmetiikan meikit ovat inspiroineet meikkaamaan enemmän ja useammin, mutta myös kokeilemaan uusia meikkityylejä. Näissä kuvissa on ehkä se yleisin ihan perusmeikkien lisäksi, mutta voisin joskus koostaa millaisia erilaisia meikkejä tulee tehtyä arkisin ja juhliin. Myös huulipunavinkkejä on tulossa luettavaksi ja haluaisin kirjoittaa myös ihonhoidosta, sillä ihoni on todella hyvässä kunnossa talvesta huolimatta!

Mustat-saappaat

Asu-pinkilla-villakangastakilla-5

Love-Moschino-bag-2

Tähän asuun tulen varmasti pukeutumaan jatkossakin, sillä tämä on jo nyt ollut niin usein päällä - oli rento asu pyhille, lämmin ja kuitenkin näyttää omaan tyyliini sopivalta kokonaisuudessaan. On myös ihana, kun collarissa hihat ovat tarpeeksi pitkät ja voi käyttää hyvin tälläisen takin kanssa, jossa hihat ovat alaosastaan kokonaan auki. Sopii nimittäin viileämmillekin keleille!

Ihanaa viikonloppua teille ja palaillaan pian!

Paivan-asu-hameella-ja-collegepaidalla-2

4 kommenttia:

  1. Asu on jälleen kerran todella tyylikäs ;) Kyllä se musta toimii aina, kokomusta look on vaan todella haastava omalla kohdalla ja haluan yleensä yhdistää siihen jonkun muun värin tai sitten valkoisen. Tässä takki on aivan ihana väripilkku, mutta ihana kun ns "sisä asu" on kokomusta ja vieläpä oikein toimiva, sinä kyllä osaat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! <3 Musta toimii kyllä hyvin, vaikka miekin kaipaan aina lisäksi jotain jujua, väriä tai jotain, kuten tässä esimerkiksi tuo, että iho näkyy saappaiden ja hameen välistä. Takki tuo kivasti väriä tähän, mutta sisäasu toimii kokomustana kivasti. Ainakin, kun matskut ovat niin erilaiset! <3 Kiitos ihana! <3

      Poista
  2. kiva asukokonaisuus! Pitäis itekkin hommata enemmän tollasia perus rentoja college paitoja jotka kävis vähän asuun kuin asuun :D Liian usein tulee ostettua kaikkea vähän erikoisempaa joka on sit vaikea yhdistää muihin vaatteisiin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Joo, kannattaa tsekata tuo Cardon Collection - ihan älyttömän ihania nuo collegepaidat ja kestää käyttöä tosi hyvin. :) Näille perusvaatteille on tosi usein käyttöä, mie oon tätä paitaa käyttänyt todella paljon viime aikoina, on niin mukava ja helppo päällä töissä sekä kotona. Sellainen kultainen keskitie on paras erikoisten ja perusvaatteiden kanssa, mutta erityisesti perusvaatteiden pitää olla kestäviä ja mahdollisimman mukavia päällä. <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)