keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Instagramin suosituimmat kuvat vuonna 2019 - Top 9

2019 vuosi ei ollut itselleni mikään paras vuosi, sillä joudu(i)n seuraamaan vierestä läheisen kamppailua terveyden kanssa ja meille sattui pieni vesivahinko keittiössä. Kesä oli normaalia hiljaisempi töissä, tuttava menehtyi yllättäen, opiskelumotivaatio oli aiempaa alhaisempi ja oli myös pakko laittaa välit poikki myrkyllisen ihmisen kanssa, joka ei edelleenkään yli vuoden jälkeen kunnioita rajojani. Tämä tosin todisti sen, että tein 100% varmasti oikean päätöksen ja panostinkin koko vuoden ajan terveellisiin, aitoihin ja ihaniin ihmissuhteisiin. Olen myös itse voinut paremmin niin henkisesti kuin fyysisesti, vaikka välillä on ollut hankalaa ja paljon huolta läheisistä. Palasin myös tanssitunneille, joka on ollut yksi suurimmista asioista, joka on tuonut jaksamista ja hyvää fiilistä arkeen.

Vuoden aikana monet ystävyyssuhteeni syvenivät entisestään ja näin enemmän ystäviäni kuin aiempina vuosina. Uusia kokemuksia, rentoa oleskelua ja yhdessä tekemistä oli paljon! Muutamien ystävieni kanssa olen päivittäin yhteyksissä, joka on aika ihana juttu ja tuo paljon voimaa arkeen. Yhdet synttärit järjestettiin ja yhdet juhlat täällä meillä, muuten vietettiin päiviä ja iltoja vähän pienemmissä porukoissa. Käytiin monissa ystävien juhlissa myös!

Tänä vuonna olisi edessä 30- vuotissynttärit minulla ja samana päivänä syntyneellä ystävälläni, meinasimme pitää yhteiset juhlat ja pitääkin alkaa katsoa Joensuun seudulta juhlatiloja kolmekymppiset mielessä! Ystäväni kanssa meillä on jonkin verran samoja kavereita ja hurjat neljä tuntia ikäeroa, mukava nähdä millainen porukka saadaan juhlimaan kanssamme syksyllä. Viime vuonna kävimme myös Virossa Tanjan kanssa, joka jäikin vuoden ainoaksi ulkomaan matkaksi remontin takia. Rima ei ole kovin korkealla siihen, että tästä vuodesta tulee parempi - joten toivotaan, että tästä tulee mahtava vuosi!

Asu_nahkahameella_Kuopio

Vuosikoosteen sijaan kerron hieman jokaisesta kuvasta, jotka olivat vuoden 2019 suosituimpien kuvien joukossa. Aika hurjaa, että vuoden aikana tykkäyksiä Instagramissa tuli kuviin reilut 14 000 kappaletta, kun taas viimeisen viikon aikana profiilini on tilastojen mukaan tavoittanut 12 000 eri tiliä Instagramissa... Aika siistiä!

Vuoden suosituimmissa kuvissa oli kaksi Bella Photon Sallan ottamaa kuvaa, joka ei todellakaan yllätä, on niin taitava valokuvaaja kyseessä. Rakastan tuota ylläolevaa kuvaa, jotenkin värimaailma on niin ihana, vaatteet ovat lempivaatteitani ja Salla sai kuvat onnistumaan, vaikka itse olin jo väsynyt ja nälkäinen. Jos etsit loistavaa kuvaajaa vaikkapa juhliin, häihin, perhekuviin, asukuviin tai vastaaviin, niin kannattaa laittaa Sallalle viestiä!

Asu-collegepaidalla

Ylläoleva kuva on tuttu yhteistyöstä Cardon Collectionin kanssa ja arvasin, että ainakin yksi näistä kuvista menee suosituimpiin kuviin vuonna 2019. Kuvan paita on siis blogin kautta saatu ja yhdistin sen nahkahameen ja saappaiden kanssa. Tämä asu oli yksi suosikeistani koko vuodelta ja yhteistyö Cardonin kanssa oli yksi antoisimmista yhteistöistä viime vuonna. Myös alla olevassa asussa on tämä sama nahkahame, joka oli myös ensimmäisessä kuvassa ja sama hame näkyy myös kahdessa muussakin kuvassa. Lempihame selkeästi koko vuodelta.

Alla oleva kuva otettiin puhelimella Saimattaren lähistöllä illallisen jälkeen. Ihana auringonlasku, oltiin kahdestaan mieheni kanssa liikkeellä ja asu on niin omaan tyyliini sopiva kuin olla voi. Kokonaisuudesta pidän todella paljon! Tämä oli varmaan tykätyin Instagram- kuvani viime vuonna, sillä en muista kuin pari kuvaa, joihin on tullut yhtä paljon tykkäyksiä. Puhelimeen tuli jatkuvasti uusia ilmoituksia tykkäyksistä heti julkaisun jälkeen.

Street-style-Joensuu

Ah, tämä alla oleva kultainen mekko on ihana. Yksi suosikeistani ja tämä asu on muutenkin kaunis. Hassua, miten itse sokaistuu aina asuilleen ja näin jälkikäteen katsottuna onkin, että vitsit miten ihania asuja minulla on ollut päällä viime talvena. Yhdistin tuolloin kultaisen nahkamekon talviseen tyyliin alpakkaneuleella ja leveällä vyöllä. Veikkaan, että tämä kuva on otettu Tanjan kanssa lumisateessa ja tarkistamisen jälkeen voin sanoa, että niin onkin. Yhden kerran on sattunut hyvä keli, kun olemme käyneet kuvaamassa, joten oli helppo arvata kuvaaja tämän lumisateisen kuvan taustalla. :D Myös kaksi tämän kuvan alla olevaa kuvaa ovat Tanjan ottamia, samoin ihan viimeinen asukuva, jonka tunnistat myös lumisateesta. 

Paivan_asu_talvimuoti_blogi

back_tattoo_Hexed_Ink_Joensuu

Kerrospukeutuminen-asuinspiraatio

Botanialla kävimme kuvaamassa kevät- talvella, yllätyin tämän kuvan löytymistä suosituimpien kuvien joukosta! Hieman vehreyttä, kaunis selkätatuointi ja sotkunuttura. Ehkä enemmän fiilistelykuva, kuin asukuva, mutta kuva on mielenkiintoinen ja kaunis. Botanialla on muuten hintoja muutettu kohtuullisemmiksi ja nykyään kahvilaan pääsee ilman pääsylippua, kannattaa käydä tsekkaamassa.

Toisessa Tanjan ottamassa kuvassa yllä on tämä kotimainen virkattu toppi yhdistettynä talvikäyttöön. Nämä kuvat otettiin Joensuun Kuhasalossa joulukuussa ja uusi asupostaus on tulossa pian, joten siinä sitten enemmän tästä asusta. Arvasin tästä kuvasta, että tämä syrjäyttää yhden toisen kuvan suosituimmissa, kuten kävikin heti parin päivän sisällä tämän kuvan lisäämisestä Instagramiin. Kuvan väriyhdistelmä on ihana, en ole ennen tainnut yhdistää pinkkiä ja petroolinsinistä!

Alla oleva kuva on upea, Bella Photon Sallan ottamia kuvia. Pastellinen kuva, johon tatuoinnit tuovat hieman särmää ja moni on tykännyt tästä kuvasta enemmän, missä olen paljain jaloin. Tästä pääset katsomaan muut pastelliset kuvat.

SunnysCroptopRokitaTyllihameTulleskirtLightGreen

Kasvokuva-punaiset-hiukset

Yllä oleva kuva yllätti top 9 joukossa, tässä ei sinänsä ole mitään erikoista - tavallinen kasvokuva, taustalla auringonlasku ja luonnollinen meikki. Ehkäpä se, että tämä on niin tavallinen, on se avain siihen miksi kuva on suosituimpien joukossa. Kuvassa hieman näkyvä paita on blogin kautta saatu.

Alla näemme ihanan pinkin asun, tuo kaulahuivi näyttää muhkealta ja takki erottuu kauniisti lumista maisemaa vasten. Lumisade sopii tähän kuvaan myös, ihan kuin sen kuuluisikin olla kuvassa, vaikka keli vaan sattui olemaan taas kerran lumisateinen. Huippu asu, tästä postauksesta pääset katsomaan koko kokonaisuuden. Pitää jonain päivänä pukea tämä asu päälle uudelleen, en muistanutkaan yhdistäneeni rusettikuvioista neuletta tähän asuun.

Villakangastakki_tyyliblogi

Instagramin-parhaat-kuvat-2019-top-nine

Instagramin suosituimpien kuvien katsomiseen ja kokoamiseen olen käyttänyt Best Nine- sovellusta, sillä se ei jätä tuohon päälle sitä "top nine" tekstiä, joka peittää lähes puolet kuvista. Best Nine- sovelluksesta saa myös tallennettua tälläisen kuvan, missä näkyy tykkäykset vuoden ajalta ja myös sellaisen version, missä tykkäykset eivät näy. Suosittelut, sieltä saat katsottua vaikkapa muutaman vuoden takaisetkin parhaat yhdeksän kuvaa!

Oliko joku näistä kuvista tai asuista teidän suosikkeja? 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Marina! <3 Näissä oli monia omiakin suosikkeja, vaikka muutamat pääsivät yllättämään. :)

   Poista
 2. Voi kiitos kauniista sanoista :) Ja onpa mukavia muistoja näistä kuvaushetkistä! T: Salla / Bella Photo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Mie aina siuta vinkkailen tuolla FB:n puolella ja tietty täälläkin välillä. :) Todella hyvä kuvaaja olet, ei voi muuta sanoa! Sanoppa muuta, ihana olisi kuvata uudestaankin siun kanssa, kun edellisestä kerrasta on tainnut mennä jo kahdeksan kuukautta. :O <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)