torstai 26. maaliskuuta 2020

Muumuu ja kadonneen vyötärön metsästys - päivän asu paitamekolla

No joo, otsikko on ehkä hitusen raflaava, mutta näitä kuvia katsoessani tuli yllätyksenä, että mekko kadottaa vyötärön aikalailla kokonaan - vyölle olisi ollut paikkansa tässä asussa! Julkaisenpa nämä silti, vähän erilainen asu on kuitenkin ja ensimmäinen kokonaisuus uuden mekon kanssa. Nahkainen, solmittava musta vyö voisi olla paras, se sopisi mekon kanssa hyvin. Näin väljänä mekosta tulee mieleen eräs muumuu, mistä vitsaillaan aina ystävien kanssa, vaikka mekko on muuten aivan ihana ja kuviointi sopii paitamekkoon todella hyvin. Kauluksellinen paitamekko on ollut tarkoitus tehdä itse jossain välissä ruudullisesta flanellista, mutta en ole vielä ehtinyt kaavoittaa sitä itselleni, joten Espoon Sellon Mangosta tuli hankittua tämä mekko. Kaulukset ja skarppi napitus tuovat ryhtiä mekolle, jossa on myös väljät pussimaiset hihat.

Vihrea-paitamekko-paivan-asussa-2

Paitamekko - Mango
Saappaat - Dame Rose (Italian reissulta)
Laukku - Furla Metropolis
Aurinkolasit - Instrumentarium*
Nahkatakki - Rokita
Kaulahuivi - Gina Tricot

*Saatu blogin kautta.

Snakeprint-dress-from-Mango

Styleblogger-outfit-with-dress-from-Mango-2

Paitamekko-paivan-asussa

Tämä mekko on jotenkin ihanan keväinen ja kesäinen, tuulen mukana liehuva ja todella mukava päällä. Jotenkin näin tämän heti mustien saappaiden kanssa sovittaessani tätä, joten ensimmäinen asuyhdistelmä oli luonnollisesti tämä kuvissakin näkyvä päivän asu. Nämä saappaat käyvät muutenkin kaiken kanssa yhteen, mutta pidän tuosta, että saappaiden ja helman välistä jää hieman ihoa näkyviin - erityisesti kun mekko näyttää sen verran väljältä. Saappaat tuovat vähän linjaa ja ovathan nuo muutenkin lempisaappaani.

Kauluspaitamekko-asu-saappailla-2

Springlook-Finland-2020

Kirkkaanoranssi laukku varastaa hieman huomiota mekolta, mutta minusta asu kaipasi peilistä katsoessa jotain värikkäämpää kaveriksi. Ei ollenkaan paha valinta, joku pastellisävyinen tai vaalea laukku olisi voinut "hukkua" printtiin, vaikka varmasti käytän tämän mekon kanssa muunkin värisiä laukkuja kuin tätä oranssia Furlan Metropolis- laukkua. Harvoin tulee ihastuttua printtimekkoihin, mutta tässä vihreässä käärmekuviossa on sitä jotain! Beigestä tai muista ruskean sävyisistä käärmeprinteistä en niinkään välitä, kun printti toimii omaan silmään hopeisena, kultaisena tai vihreänä paremmin. Tai oikeastaan minä muuna vain, kuin ruskeansävyisenä.

Käärmekuosihan on ollut pinnalla jo tovin, mutta vasta nyt alkaa näkyä kaupoissa enemmän valikoimaa printtien osalta. Ja vihreä väri on myös sellainen, mitä aiemmin ei löytynyt helposti kaupoista, mutta nyt löytyy mukavasti valikoimaa. Tässä postauksessa kävin aiemmin läpi tämän kevään kiinnostavimpia trendejä, käyhän tsekkaamassa!

Furla-Metropolis-bright-orange

Asu-kotimaisella-nahkatakilla-2

Ihanaa torstai- iltaa teille!

4 kommenttia:

 1. Siis IHANA!! Katsoin jo eilen kun julkaisit fb:ssä tämän, että nyt on kyllä erilaista lookkia yllä. Miten musta tuntuu, että oot ruvennut nyt enemmän vähän kokeilemaan erilaisia kokonaisuuksia. Sulta on tullut peräkkäin nyt todella montaa erilaista ja se on mun mielestä ihan huippu juttu, kun näkee kuinka kokeilet! 8)

  Mä en huomannut lainkaan, että vyötärö häviäisi. Johtunee varmaan siitä, että itse puen todella paljon oversizea ja muitakin, missä katoaa mun jo olematon vöytäröni :') Mut mun mielestä näyttää hyvälle ilman vyötä, mutta varmasti yhdistäisin itsekkin joskus tämän myös vyön kanssa! Sellaista asua siis odotellessa, olis kiva pian päästä näkemään sen vyön kanssa tää ;)

  Ja tällaisen vihertävän mekon kanssa oranssi pirtsakka laukku, nappi valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! <3 Joo, tää on aika erilainen kuin yleensä, mutta tuo paitamekko on kyllä aivan ihana. ^^ Haha :D Samat mietteet siellä kuin täällä, pakko yrittää pukea ja pukeutua vähän muuhunkin sävyyn kuin pelkkään mustaan - isän kuoleman jälkeen lähes poikkeuksetta on tullut mustat vaatteet valittua, ellei tietoisesti yritä valita jotain muuta. :( Mutta pukeutuminen tuo kuitenkin itselle iloa, kuten myös laittautuminen ja musiikin kuuntelu tällä hetkellä, joten pitää jatkossakin yrittää tietoisesti valita välillä muutakin kuin mustaa. <3

   Ihana kuulla - ehkä itse on se kriittisin ja jotenkin outoa, kun vyötärö ei tulekaan esille samalla tavalla kuin normaalisti. Mutta ehkä tämä voisi toimia vaihtelun vuoksikin? Vyön kanssa on varmasti ihana! Varmasti kuvaillaan pian vyön kanssa tämä asu, on ollut niin kauniit kelit, että ulkoilu on ollut päivittäistä taas. ^^ Kiitos ihana! <3

   Poista
 2. Ihana tuo mekko & nahkatakki & saappaat -yhdistelmä! Tuollaisia saappaita pitäisin varmaan melkein joka päivä, ovat niin kauniit ja sopivat usean erilaisen asun kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Tässä mekossa on kyllä ihana kuosi, tykkään todella paljon. :) Videon tein tästä TikTokkiin myös, siinä näkee mekkoa liikkeessä! Näinpä, mie kanssa käytän näitä todella paljon ja tarkoitus on myöhemmin teetättää tälläiset paremmalla laadulla, kun näistä aika jättää. Malli on just täydellinen jalalle ja muutenkin ovat niin kauniit! <3 ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)