maanantai 16. maaliskuuta 2020

Rokahtava asu ja tummahko meikki luonnonkosmetiikalla

*Postauksen loppupuolella juttua blogin kautta saaduista meikeistä. PR- näytteenä saadut tuotteet tunnistat tuttuun tapaan tähtimerkinnästä (*). 

Edellinen asu oli aika hempeä sävymaailmaltaan, mutta pukeudun aika paljon fiiliksen mukaan ja rakastan kontrasteja pukeutumisessa. Tällä kertaa asu onkin todella tumma ja meikki huomattavasti normaalia vahvempi, sekä tummempi. Tummiin vaatteisiin olen tänä vuonna pukeutunut enemmän kuin pitkään aikaan, mutta musta onneksi on aina ajankohtainen väri - joskin tästä asusta löytyy myös tummansinistä ja hopeaa ompelemani hameen sekä takin merkeissä. Ihanaa kyllä, tästä asusta on tullut todella paljon kyselyjä ja ihastelevia viestejä Instagramin puolella.

Kaksivarinen-nahkahame-asussa

Nahkatakki ja nahkahame - Rokita
Paita - Metsä/ Skogen
Sukkikset - DIM Fashion
Nilkkurit - Calvin Klein
Kaulakoru - kirppislöytö
Laukku - Cobblerina

Kotimainen-nahkatakki

Sain hameen vasta vähän aikaa sitten valmiiksi, vaikka nahat hankin jo viime vuoden puolella. En osannut päättää, haluanko hameeseen taskuja vai en ja haluanko lyhyen vetoketjun vai koko pitkän vetskarin. Alunperin laitoin koko pituudelle avattavan vetoketjun, mutta tässä mallissa toimii kyllä paremmin tuollainen lyhyempi vetskari! Vyötärölle käytin aiemmin ostamani ihanan pitsinauhan ja sivuille kotimaassa tehtyä silver python- nahkaa, jota oli jäänyt toisesta hameesta yli. Hameeseen tuli pienet koristetaskut, jotka tulevat osittain käärmekuvioisen nahan päälle. Tykkään tästä hameesta kyllä todella paljon, vaikka aluksi mietin, etteivät sävyt sopisi toisiinsa. Toisin kävi, hameesta tuli nätti ja se onkin saanut paljon kehuja jo nyt, vaikka tämä ei ole ollut päälläni kuin muutamia kertoja!

Tämän hopeisen käärmekuosin kanssa hopeat korut olivat kohdillaan, mutta halusin jonkun isomman kaulakorun tähän asuun ja ranteeseen laitoin hopeisen ristin, josta mustat nauhat kiertävät ranteen ympäri. Ankh- risti on kirppislöytö, joko minun tai yhden siskoni tekemä löytö - siitä on vuosikausia aikaa, kun tämä kaulakoru on minulle päätynyt.

Asukokonaisuus-talvi-2020


Nahka-python-printilla

Asu-nahkahameella-ja-takilla

Forest- paita onkin tuttu tästä postauksesta, jossa kierrätysmateriaaleista tehty paita näkyi ensimmäisen kerran. Metsä/ Skogenilta tehty löytö on ihana, todella miellyttävä päällä ja rennon väljä - heidän vaatteidensa takaa löytyy ajatus siitä, että vaate ei saa kiristää eikä puristaa mistään, vaan että sen pitää olla sellainen, johon haluaa kääriytyä. Sellainen, jossa on hyvä olla, kuten tässä paidassa. Tämä paita sopi hyvin päivän fiilikseen, kun mieli halajaa ulos ja liikkumaan.

Itsetehty-nahkatakki-asussa-talvi-2020

Meikistä pidin todella paljon, en ole pitkään aikaan käyttänyt näin tummaa huulipunaa* ja ihastuin! Tämä mattahuulipuna oli kuin piste i:in päälle, kyseessä on Laveran Matt'n Stay- huulipuna sävyssä Matt'n Plum 04. Puna levittyy hyvin ja pysyy huulilla, eikä tätä tarvitse lisätä päivän mittaan jatkuvasti - ennemminkin illalla saa putsata ajan kanssa huulipunaa pois. Mattahuulipuna ei kuivata huulia, joka on suuri plussa - aina välillä törmää niihin mattahuulipuniin, mitkä kuivattavat huulia ja näin ollen näyttävät epäsiistiltä. Huulipunakynä sisältää muun muassa luomuruusua ja lehmusta, jotka hoitavat huulten ihoa.

Silmämeikistä löytyy Studio78 Parisin Shopping time*- nimistä luomiväriä, joka on todella pigmenttinen ja ihan pikkiriikkisen hohtava. Sävy sopii aika hyvin tuon huulipunan kanssa yhteen, vaikka luomiväri onkin huomattavasti vaaleampi. Aurinkopuuteri on myös Studio78 Parisin, mutta muut meikit* ripsaria lukuunottamatta olivat Laveraa.

Paivan-asu-nahkahameella-ja-takilla

Silver-python-nahkahame-ja-Cobblerinan-laukku

Paivan-asu-nahkatakilla-3

Tässä meikissä on myös uusi Hyaluron Liquid*- meikkivoide, josta olen pitänyt paljon - levittyy helposti, lopputulos on silkkisen tasainen ja lopputulos on puolipeittävä. Meikkivoiteesta olen testannut edellä olevan linkin Ivory Light 01- sävyä, sekä Ivory Rose 00- sävyä, joka on herkästi punoittavalle iholle ehkä hieman liian lämmin sävyltään. Eli olen eniten käyttänyt neutraalia Ivory Light- sävyä, joka on yleensä aina juuri sopiva omalle ihonsävylleni, paitsi silloin kun olen ruskettunut.

Muutama meikki- ja ihonhoitotuote on reagoinut tämän uuden meikkivoiteen kanssa niin, että sävy hapettuu iholla tummemmaksi tai oranssimmaksi, mutta kun antaa seerumin ym. imeytyä kunnolla ennen meikkaamista, niin sävy ei tummene kasvoilla. Hyaluron Liquid- meikkivoide ei myöskään kuivata ihoa, eikä kosteuta liikaa - koostumus on juuri sopiva! Tämän meikkivoiteen kanssa en ole enää käyttänyt concealeria, vaan olen meikkisienellä kerrostanut meikkivoidetta hieman enemmän esimerkiksi tummille silmänalusille. Lopputulos on luonnollinen, mutta tarvittaessa saa peittävyyttä lisättyä, kun meikkivoide on niin sileä koostumukseltaan.

Näistä meikkivoiteista ja huulipunista kerron pian lisää omassa postauksessaan, monia muitakin ihania sävyjä on tullut! Nämä Laveran mattahuulipunat ovat parhaita mattahuulipunia, joita olen päässyt kokeilemaan ja uusi meikkivoide on parempi kokonaisuudessaan kuin edellinen meikkivoiteeni, vaikka rima oli korkealla. Mutta niistä sitten myöhemmin lisää!

Paivan-asu-itsetehdyilla-vaatteilla

Metsa-skogen-paita-ja-nahkahame-asukokonaisuus

Rusettilaukku-Cobblerina

Ihanaa alkanutta viikkoa teille, aurinkoa päiviin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)