keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Asu Minna Parikan Bunny Boot- maihareilla

Pitkästä aikaa asua matalilla kengillä! Käytän yleensä pelkästään ajaessa matalia kenkiä, mutta Juuassa käydessä tuli yhtenä päivänä pidettyä näitä Minna Parikan maihareita ja tietty ajaessa paikan päälle. Nämä puuterinväriset, kiiltonahkaiset Minna Parikan Bunny Boot- maiharit päätyivät minulle siskoni kanssa tehdyn vaihtokaupan kautta. Nämä sattuivat olemaan hänelle liian naftit, mutta minulla mahtuu hyvin sukka väliin. Laitoin lisäksi villapohjalliset näihin, että maiharit soveltuvat paremmin talvikäyttöön ja istuvat omiin jalkoihini vielä paremmin. Normaalista poiketen nämä ovat 38- kokoa, vaikka useimmat Parikkani ovat 36 tai 37 kokoa - näissä kiiltonahkamaihareissa on aika kapea lesti ja koko on todellisuudessa lähempänä 37- kokoa.

Outfit-with-reindeer-leatherskirt

Asu-punaisella-topilla

Nahkatakki ja nahkahame - Rokita
Toppi - Cardon Collection*
Kaulakoru - Kalevala Koru
Laukku - DKNY
Maiharit - Minna Parikka
Kaulahuivi - anopin neuloma

*Saatu blogin kautta.

Kuvat; Kukkamaaria K. / Editointi; minä

Juuka-asukuvat-maihareilla

Tämä asu kaikkinensa on ollut viime aikoina päälläni usein, sillä arjessa ei hirveästi tapahdu juuri nyt, kun suositus on välttää ylimääräistä sosialisointia ja julkisilla paikoilla pyörimistä. Metsä on onneksi vieressä ja pääsee heti ulko- ovelta tuulettumaan, jos meinaa mökkihöperöitymisen merkkejä esiintyä. Tämä hame on ihana vuodenajasta riippumatta ja sen kaveriksi laitoin Cardonin yhteistyön myötä saamani topin. Lyocellista tehty toppi on ollut ahkerassa käytössä, materiaali on todella pehmeä ja toppi on kevyt päällä, ihan kuin toinen iho. Useista pesuista huolimatta tämä on edelleen kirkas väriltään ja pitsit ovat kestäneet hyvin! Cardon Collectionin toppi sopii hyvin nahkatakkien kaveriksi, kuten kuvista näkyy. Punaisen ja mustan yhdistelmä toimii aina asusta huolimatta.

Minna-Parikka-Bunny-boots

DKNY-laukku-punainen

Tyyli-inspiraatio-paivan-asu

Minna-Parikka-Bunny-boots-puuterinvarinen

Kiiltonahkaiset Bunny Bootsit näyttävät tosi kivalta tässä asussa, vaikkakin Parikan kiiltonahkaisissa maihareissa käytönjälkeä alkaa näkyä jo ensimmäisillä käyttökerroilla. Nämä olivat lähes uudet nämä saadessani ja muutamina päivinä olen näillä kävellyt pidempiä matkoja, vaikka kiiltonahassa näkyvät jäljet viestisivät pidemmästäkin käyttöajasta. Siinä mielessä ehkä kannattaa valita ihan tavallista nahkaa olevat maiharit Minna Parikalta, mutta jos kiilto (ja väri!) viehättää ja jäljet eivät haittaa, niin nämä ovat ihanat. Käyttöä vartenhan nämä ovat ja toisaalta käyttömukavuuden kannalta on hyvä, että näissä kiiltonahka on hieman pehmeämpää kuin esimerkiksi Louboutinin kiiltonahkaisissa kengissä. Korkokengissä kiiltonahan käyttäytyminen ei erotu läheskään näin selkeästi.

Näiden maiharien nauhat vaihdoin menemään tavallisesti, mutta voi olla, että pujottelen nämä vielä jossain välissä takaisin alkuperäisellä tavalla. Onneksi näissä on vetoketjut sisäsyrjällä, niin maiharit saa jalkaan nopeammin!

Minna-Parikka-Bunny-maiharit

Paivan-asu-maihareilla

Portrait-photography-1

Asu-kotimaisella-nahkatakilla

Otimme nämä kuvat lapsuudenkodin takapihan metsässä ja ainakin itse tykkään tästä "hämyisestä" tunnelmasta, mikä kuvissa on. Vähän tummempina kuvat toimivat paremmin ainakin tässä miljöössä ja sammaloituvat metsät ovat kyllä muutenkin kauniita. Nyt viime aikoina luonto, musiikki ja videopuhelut ystävien sekä sisarusten kanssa ovat tuoneet hyvää fiilistä ja rauhoittaneet mieltä. Muuten mennään päivä kerrallaan, mahdollisimman normaalia arkea eläen poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta. Lähimetsissä on tullut käveltyä aika paljon niin itsekseen kuin perheenkin kanssa, on ihana nähdä miten luonto alkaa pikkuhiljaa heräilemään kevääseen, jos tämän päivän lumisateita ei lasketa. Kevättä odotellessa!

Asukuvat-minihameella

Paivan-asu-Minna-Parikan-maihareilla-2

Asukokonaisuus-nahkahameella

Juuka-asukuvia-metsassa

Minna-Parikan-maiharit-puuterinvariset

Kasvokuva-alpakanvillahuivilla

Ihanaa keskiviikkoa teille, pysykää terveinä ja muistakaa läheisiänne!

Metsassa-asu-nahkahameella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)