tiistai 14. huhtikuuta 2020

Mustan ja vaaleanpunaisen ihana liitto

Minulla on ollut jo pitkään mielessä yhdistää tämä Cardon Collectionin rento collegepaita tähän wetlook- nyörihameeseen. Nämä ovat tavallaan jotenkin niin eri maailmoista, että collegepaita tekee asusta rennomman ja hame taas tekee asusta skarpimman, ettei tyyli mene niin sanotusti liian rennoksi. Mustan asun kaveriksi valitsin kaapista vaaleanpunaiset asusteet, jotka pehmentävät tyyliä ja toisaalta tuovat myös mustan asun paremmin esille myös asukuvissa. Kukapa olisi uskonut muutamia vuosia takaperin, että alan käyttää collegepaitaa useammin asuissa ja muuallakin kuin puusavotassa tai vastaavassa puuhassa? Tämä on ihanan pehmeä päällä ja kerrankin hihat ovat tarpeeksi pitkät.

Paivan-asu-tyyliblogiin-musta-vaaleanpunainen

Nahkatakki - Rokita
Collegepaita - Cardon Collection*
Aurinkolasit - Instrumentarium*
Wetlook-hame - Noir Handmade / Leeloo
Kaulakoru - Yo Zen
Korkokengät - Nly Shoes
Laukku - Cobblerina

*Saatu blogin kautta.

Tyyliblogi-asu-kapealla-hameella

Vaaleanpunainen-laukku-kotimainen

Paivan-asu-collegepaidalla-ja-hameella-3

Vaaleanpunaisen nahkatakin kaveriksi valitsin tietysti Cobblerinan vaaleanpunaisen rusettilaukun, jota käytän todella paljon arjessa. Sävy sävyyn sain myös kengät valittua, vaikka meillä piha onkin ihan mutavelliä - muualla alkaa olla vähän kuivempaa, kuten kuvista näkyy! Nämä pitsikengät ovat todella kauniit, vaikka väri on kieltämättä tosi herkkä näissä Suomen oloissa. Käyttöä vartenhan ne kengät ovat tehty. Näistä kengistä tuli todella paljon kommenttia silloin kuin sain nämä mieheltäni ja moni teistä olikin ostanut itselleen tai puolisolleen samanlaiset. Aivan ihanathan nämä ovat ja yllättävän mukavat jalassa näin edullisiksi kengiksi. Yritin löytää vastaavia netistä, mutta pitsikenkiä ei ole kovin paljon tänä keväänä myynnissä.

Leeloo-hame-paivan-asu-27

Leeloo-hame-paivan-asu-26

Paivan-asu-vaaleanpunaisella-nahkatakilla

Noir-handmade-hame-nyorityksella-3

Näitä Noir Handmaden nyörillisiä power wetlook-kankaasta tehtyjä hameita on tullut lisää Leeloon verkkokauppaan, täältä löytyy! Hameet ovat useamman kerran loppuneet verkkokaupasta, kun ne tehdään käsityönä Euroopassa ja niitä saa rajallisesti tilattua kerralla. Moni teistä on tästä kysellyt ja vinkkejä myös siihen, miten hameen saisi sopimaan myös arkeen - hame on todella hieno ja miellyttävä päällä, ihan kuin toinen iho. Jos hame tuntuu liian juhlavalta arkeen, niin sitä saa asustettua arkikäyttöön esimerkiksi näin collegepaidan avulla tai vaihtamalla korkokengät mataliin. Myös suurempi laukku tai reppu tuo arkisuutta asuun. Yleensä myös näin tyköistuvan hameen kanssa väljät yläosat sopivat todella hyvin eli vaikkapa neule, löysä toppi, tavallinen t- paita tai tälläinen collegepaita sopii hameen kanssa todella hyvin. Kauluspaita näyttää myös hyvältä tämän hameen kanssa! Materiaalista olen tykännyt todella paljon ja aikomuksena onkin ostaa myös toinen vaate Noir Handmadelta, sillä jokainen heidän vaatekappaleensa miellyttää omaa silmääni.

Asu-nahkatakilla-ja-kynahameella-3

Asu-tyyliblogiin

Wetlookhame-nyorityksella-Noir-Handmade

Tyyli-kevat-talvi-2020

Olemme viime aikoina ottaneet useampiakin asukuvia, joten blogin pitäisi päivittyä aiempaa useammin ja onhan täällä nyt paljon porukkaakin seuraamassa, kun suositus on pysyä kotona. Täällä ollaan myös aika tiiviisti oltu kotona ja lähimetsät ovat tulleet tutuiksi ulkoilun kautta, yleensä tulee liikuttua huomattavasti enemmän ja nähtyä kavereita sekä molempien perheitä. Aikansa tätäkin, toivottavasti tilanne muuttuu pian normaaliksi tai ainakin helpottuisi. Jotenkin tuntuu, että laittautumiseen käyttää enemmän aikaa ja se tuntuu hyvältä. Erilaisia meikkityylejä olen ehtinyt kokeilla, mutta myös uusia tuotteita olen täällä kotosalla testannut.

Aikaa on riittänyt myös piirtämiselle, lautapelien pelaamiselle ja muulle puuhalle, joka on toisaalta ihan hyväkin juttu. Muuten arki ei oikeastaan ole muuttunut, miehellä on työvelvoite eli työt hänellä rullaa normaalisti, itse taas teen töitä iltaisin ja lapsi on ollut jo pitkään kotona eskarista. Poikkeustilanne, mutta siitä ei sen enempää - itse ainakin skippaan kaikki korona- uutiset, videot ja blogipostaukset. Liika on liikaa, vaikka ajankohtainen aihe onkin. Päivä kerrallaan ja aurinkoa teidän lukijoiden viikkoon, palataan pian blogin ääreen sisustuksen merkeissä!

Paivan-asu-collegepaidalla-ja-hameella-6

Pitsikengat-pastellivaaleanpunainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)