maanantai 23. maaliskuuta 2020

Nurme - ihanan tuoksuista ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa!

*Postauksen kosmetiikkatuotteet sekä kuvissa näkyvä paita ovat blogin kautta saatuja ja postauksen lopusta löytyy muutama mainoslinkki kahdella (**) tähdellä merkattuina. 

Nurme on yksi omista suosikeistani luonnonkosmetiikan saralta - rakastan Nurmen tuotteiden tuoksuja, kauniin kirkkaita värejä ja sitä, millainen kosmetiikkatehdas Nurmen taustalta löytyy. Kävin Nurmen tehtaalla pressimatkalla muutama vuosi sitten ja postauksen reissusta löydät täältä! Tuo reissu oli yksi ikimuistoisimmista, sillä itselleni tuli yllätyksenä, miten maanläheisissä tiloissa ja miljöössä tuotteet valmistuvat. Tehtaan vieressä on ihana niitty ja Tallinnasta ei ollut kovin pitkä matka paikan päälle luonnonhelmaan. Nurmen kosmetiikkaa olen käyttänyt vuosien mittaan ja ihastunut muun muassa jalkakuorintasaippuaan, vartalokuorintoihin, eteerisiin öljyihin ja voiteisiin, jonka lisäksi testasimme joskus ystävieni kanssa erilaisia Nurmen tuotteita ja he ovat jatkaneet myös tuotteiden käyttöä testattujen tuotteiden loppumisen jälkeenkin.

Asu-kukkahameella-14
Kuva; Tanja Räty


Nurme-uutuudet-rich-cream-voide

Voitte kuvitella ilahtumiseni, kun sain Nurmen uutuuksia käsiini - tältä pieneltä perheyritykseltä ei nimittäin tule uutuuksia kovin usein ja nyt tuli todella paljon uutuuksia kerralla! Miltä kuullostaa esimerkiksi vaahtoava sheivaussaippua, erittäin kosteuttava ja ravitseva tyrnille ja appelsiinille tuoksuva voide tai kuivan ihon hamppuöljyä sisältävä vartalovoide? Tuotteet tulivat jo jonkin aikaa sitten markkinoille, mutta haluan aina testata tuotteet kunnolla useampaan kertaan, ennen kuin lähden kertomaan niistä mitään blogissa.

Nurme-uutuudet-rich-cream

Rakastan tyrnin ja appelsiinin tuoksuista Rich Cream- voidetta, joka kosteuttaa todella pitkäkestoisesti ja saa ihon hehkumaan. Voiteen säännöllinen käyttö on pitänyt myös selän ihottuman kurissa, sillä minulle tuppaa talvisin tulemaan ihottumia helpommin. Tuoksu on hemmotteleva ja jää tuoksumaan hennosti iholle rasvaamisen jälkeen, jonka lisäksi voide imeytyy nopeasti eli toimii hyvin iltarutiineissa, eikä jää rasvaisen tuntuiseksi, vaan voin pujahtaa lakanoihin heti voiteen käyttämisen jälkeen. Tämä voide on ehdottomasti paras, en saa tarpeekseni tämän huumaavasta tuoksusta! Tämän tuoksuisissa tuotteissa on saatavilla myös tavallinen vartalovoide, joka meni suoraan ostoslistalleni.

Nurmen palasaippuoissa on yleensä aina jokin juju, sillä ne eivät yleensä ole niin sanotusti pelkkiä palasaippuoita, vaan niillä on muukin tarkoitus. Kuten esimerkiksi ihana jalkojenkuorintasaippua tai tummille hiuksille tarkoitettu saippuapala. Uutuuksista löytyi sheivaussaippua eli ihokarvoja pehmentävä, vaahtoava saippua ihokarvojen ajelua helpottamaan. Sheivaussaippua tuoksuu naiselliselle, vaahtoaa hyvin ja ennalta ehkäisee punoitusta, ihon ärtymistä ja näppyjä. Minähän en ole käyttänyt Geisha Shaverin kanssa enää mitään sheivaustuotteita tai muuta lisänä, koska en ole kokenut sitä tarpeelliseksi, mutta miksipäs ei!

Nurme-sheivaussaippua

Nurme-shaving-soap-palasaippua-5

Olen testaillut tätä useampaan otteeseen sheivaamisen yhteydessä ja iho tuntuu siloisemmalta kuin ilman sheivaussaippuaa, vaikka välttämättä tälläista ei tarvitse Geisha Shaverin kanssa, jonka terä on huomattavasti terävämpi ja liukuvampi kuin muovireunaisten shavereiden terät. Tylsemmän terän kanssa tämä sheivaussaippua on todella hyvä. Herkkäihoisille uskoisin tästä olevan apua ja kyllähän tämä antaa hyvän pohjan kosteusvoiteen laittamiseen sheivauksen jälkeen. Hemmottelua arkeen ja ihana tuoksu sheivatessa, mutta toimii kyllä muutenkin saippuana! Sheivaussaippuasta saa vaahdon hieromalla tätä suoraan kostealle iholle, mutta olen itse tykännyt vaahdottaa tätä käsiin ja levittää sitten käsin ajeltavalle alueelle.

Asu-kukkahameella-ja-saappailla
Kuva; Tanja Räty


Nurme-vartalovoide-pumppupullossa

Kuivalle ja väsyneelle iholle tarkoitettu hampunsiemenöljyä ja muskatellisalviaa sisältävä voide ei imeydy yhtä nopeasti kuin Rich Cream, mutta se sisältää omega 3- ja omega 6- rasvahappoja, jotka ravitsevat ihoa. Tuoksu ei ehkä ole ihan omaan makuuni, aika neutraali fiilis jää. Tuoksu ei ole voimakas, enemminkin mieto ja voiteen jälkeen iho tuntuu pehmeältä, mutta vartalovoiteen imeytymistä saa hetken odottaa ennen pukeutumista. Aamurutiineissa tämä voisi toimia paremmin kuin illalla.

Nurme-luonnonkosmetiikka-kasivoide

Monoi Tiare käsivoide on paljon paksumpaa kuin odotin, mutta toisaalta Nurmen tuotteita ei ns. jatketa vedellä, vaan tuotteet pidetään mahdollisimman puhtaina, luonnollisina ja tehokkaina. Tämä voide sopii karheille ja kuiville käsille, jonka lisäksi käsivoide jättää hentoisen monoiöljyn tuoksun iholle. Myös tämä käsivoide sisältää runsaasti luonnollisia ainesosia ja tuote on paksuuden takia todella riittoisa, sillä omiin käsiini riittää yksi pumppaus käsivoidetta. Pakkaus on ihanan värinen, mutta tuoksun puolesta valitsisin näistä uusista tuotteista ehdottomasti tyrnille ja appelsiinille tuoksuvan setin. Käsivoide imeytyy nopeasti, ei tarvitse odotella ja lopputulos on pehmeä, mutta selkeästi myös kosteutettu - tämä on oiva apu kuiville ja karheille käsille, jos joudut pesemään käsiä jatkuvasti esim. työnkuvan takia.

Nurme-kasivoide

Olen todella positiivisesti yllättynyt Nurmen uusista tuotteista - tuoksuvalikoima on todella hyvä, varmasti löytyy jokaisen makuun sopiva tuoksu. Kuivalle ja herkälle iholle on useita tehokkaita tuotteita, mutta hemmotteluakaan ei ole unohdettu tai sitä, minkälaisia tuotteet ovat käytössä. Pidän Rich Creamin pakkauksesta, sillä tukeva korkki ei lähde irti voiteen ollessa laukussa ja toisaalta käsivoiteen sekä vartalovoiteen pumppupullot ovat näppäriä. Käsivoiteessa varsinkin on tosi napakka pumppu, joka on hyvä juttu, jos korkki vaikkapa lähtee laukussa irti. Palasaippuoihin kannattaa myös tutustua, tuo sheivaussaippua on ihana uutuus ja tuo luksusta arkeen, mutta esimerkiksi shampoot ovat myös hyviä. Niistä miehenikin pitää paljon, kun itse olen nyt tykästynyt eniten Cattier Parisin ja John Masters Organicsin hiustuotteisiin.

Nurmen tuotteita voit tilata suoraan maahantuojalta Nordic Health Systemsiltä tai tilata jälleenmyyjiltä - tällä kertaa en suosittele kivijalkaliikkeissä käymistä, ellei ole muutenkin pakko käydä asioilla. Hyvinvoinnin tavaratalosta** löytyy uutuuksien lisäksi myös kylpytuotteita, joihin kannattaa tutustua ja monet muut lempituotteeni, kuten UpCirclen kahviseerumi** ja Laveran valkaiseva hammastahna**!

Bongaa myös näistä postauksista Nurmen ihanuuksia;
Tämän vuoden parhaimmat kosmetiikkatuotteet
Luonnonkosmetiikan vartalovoiteet testissä - Lavera, Nurme ja Cattier Paris

6 kommenttia:

  1. Muutettiin hiljattain tänne Tallinnaan, ja ilokseni Nurmen tuotteita löytyy paikallisen Prisman hyllystä! Ostin shampoopalan mikä on ollut tosi ihana käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooi, Tallinasta löytyy Nurmen tuotteita hyvin - itse taisin toissa reissulla ostaa Nurmea sieltä Telliskiven kosmetiikkamyymälästä. :) Shampoopalat ovat kyllä tosi hyviä käytössä, hiukset jäävät pehmeiksi ja hoidetuiksi. ^^ Kylpymaidot ovat myös ihania ja vartalokuorinnat, niissä on ihanat värit ja tuoksut! <3

      Poista
  2. Ihailen aina miten kauniisti laitat esittelemäsi tuotteet esille, jaksat nähdä vaivaa erilaisten koristeiden asettelussa, jotta tuote pääsee mahdollisimman houkuttelevasti esille. ^_^
    ja tuo päälläsi oleva hame on ihana <3 Etenkin tuossa viimeisessä kuvassa jossa sinä olet, näyttää niin ihanan keveältä ja kuva itsessään on todella hyväntuulinen kuva ^_^ <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla tälläista palautetta! <3 :) Tuo hame on kyllä aivan ihana, kevyttä ja hienoa puuvillaa on - Joensuun Pala-Sopista saa näitä ihania kukkakankaita. ^^ Tuon kuvan julkaisua mietin kyllä hetken, mutta miusta se sopi tähän postaukseen juurikin hyväntuulisuuden takia - ihana kuulla, että pidät! <3

      Poista
  3. Kuulostaa kivoilta tuotteilta tuollaiset. tosin oma huomio kiinnittyi enemmän kuin tuotteisiin tuohon asupostauksen hameeseen, niin kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä Nurmen tuotteet ovat kyllä ihania, rakastan noita tuoksuja! 😍Oi, kiitos - tein tämän hameen reilu vuosi sitten itse, kun löysin itselleni ja asiakkaalle tuota upeaa kukkakangasta. ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)