keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Tekoturkistakki - minullako?

Luen mielelläni muotilehtiä ihan paperisina versioina ja suosikkejani ovatkin Elle sekä InStyle. Bongasin ensin mainitusta lehdestä vuoden vaihteen tienoilla erään muotikuvan, jonka karvatakki jäi mieleeni pyörimään. Tämä & Other Storiesin tekoturkistakki kiehtoo minua jostain ihmeen syystä, vaikka en käytä pahemmin eläinkuoseja enkä karvatakkeja. Joku takissa saa minut muistelemaan ihailemaani kuvaa uudelleen ja uudelleen, vaikka takki ei varsinaisesti ole omaa tyyliäni. Kuva oli Joulu- tammikuu 2017 Ellessä.

TekoturkistakkiElleSuomiKarvatakki-6 muotilehdet muoti fashion magazines finland Elle InStyle Elle Finland tyyliblogi muotiblogi

Mieheni ihmetteli tätä takin ihastelua myös, eikä hänenkään mielestään eläinkuosillinen karvatakki ole miun juttu. Joku siinä silti on - kiehtookohan mieltäni sen erilaisuus omaan tyyliini nähden, voimakas tekstuuri, ysäri- ja kasarivibat, alkaako silmät tottua tähän trendiin vai mikä? Tavallaan takki on arvokkaan näköinen, mutta malli kyseisessä takissa on aika rento. Tekoturkis on pörheää ja sopii väljähkön mallin kanssa yhteen.

TekoturkistakkiElleSuomiKarvatakki-5 muotilehdet muoti fashion magazines finland Elle InStyle Elle Finland tyyliblogi muotiblogi

TekoturkistakkiElleSuomiKarvatakki-3 muotilehdet muoti fashion magazines finland Elle InStyle Elle Finland tyyliblogi muotiblogi

Karvatakkeja on ollut jo tovin myynnissä kasvavin määrin ja nyt eläinkuosisia tekokarvatakkeja on alkanut näkyä niin katukuvassa kuin muotilehdissäkin. Mielenkiinnolla seuraan tätä ilmiötä, enkä ihan mahdottomana pidä ettenkö voisi itsekin vaikka sovittaa jossain liikkeessä vastaavaa takkia. Sittenhän sen näkisi, olisiko tästä trendistä omaankin tyyliin - vahvasti epäilen, sillä äsken netistä katsellessani en löytänyt kuin yhden siedettävän näköisen tekoturkistakin. Mutta tämä & Other Storiesin takki, tässä on sitä jotain.

TekoturkistakkiElleSuomiKarvatakki-4 muotilehdet muoti fashion magazines finland Elle InStyle Elle Finland tyyliblogi muotiblogi

6 kommenttia:

 1. Kirjoitin jokin aika sitten kommenttina täällä että ihastelin erään tytön tyyliä yliopistolla. No hällä oli juuri päällä tämmöinen tekoturkistakki, tosin lyhyttä mallia. Joskus sitä jää tosiaan miettimään jotakin sellaista vaatetta, jota ei ole mieltänyt omaksi. Se on varmaan sitä kaivattua vaihtelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mie muistankin sen kommentin! :) Hauska sattuma, et ollaan molemmat viime aikoina kiinnitetty huomiota tekoturkistakkeihin. ^^ Hyvin mahdollista, en ole koskaan aiemmin tykännyt tuon tyyppisistä takeista mut kai ne silmät joskus tottuukin näihin. ;)

   Poista
 2. Se on jotenkin todella hämmentävää kun jokin ei-yhtään-omantyylinen vaatekappale jää kummittelemaan verkkokalvoille :D Olen aina pitänyt itseäni oman tiensä kulkijana joka viis veisaa vallitsevista trendeistä, mutta nyt esimerkiksi löydän itseni googlettamasta vaaleanpunaista (siis oikeasti babypinkiä) biker-takkia tai bomberia. Toisaalta, on ehkä ihan ok aina välillä "hullutella" vaikka vain sen yhden vaatekappaleen verran, tuskin kukaan lähtee jonkin päähänpinttymän vuoksi uusimaan koko vaatekaappia ;) Kuten Nelliina sanoo, tyyli on koko elämän jatkuva leikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! :D Sellainen bikertakki ois kyllä ihana, niiteillä sais siistit kontrastit takin värin kanssa. Miulla on kans ollut mielessä joku pastellinen vaaleanpunainen tai liila bikeri. :) Sepä se, välillä on hyvä hullutella ja ostaa jotain upeaa, vaikka se ei omaan tyyliin täysin sopisikaan! Se on kyllä hyvin kiteytetty, tyyli kehittyy koko elämän ajan eikä sen tarvitse olla haudanvakava asia. :) ^^

   Poista
 3. Niin se on varmaan se "sähäkkyys" mikä takissa viehättää. Mulla on tullut noihin eläin kuoseihin joku uusi villitys muutenkin. Esim. mustavalkoinen seepra-kuvio on ihastuttanut. Ja on sellaisesta jo mekkomallikin mielessä xD Sitten odotan innolla sitä aamutakkia/kimonoa joka on punasävyinen/värikäs tiikeri-kuosi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) Eläinkuositkin alkaa tulla pinnalle, miusta ehkä parhaimmillaan esim. mustakuvio pinkillä pohjalla tms. :) Haha, kiva kuulla! :D Piakkoinhan nuita alkaa valmistua! ;)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)