perjantai 31. maaliskuuta 2017

Viime vuoden asu inspiraationa päivän asussa

Tämän päivän asu sai inspiraationsa viime vuonna Käsämän sillalla kuvatusta asusta, joka oli todella monien mieleen. Kuvauspaikka on sama, mutta eri kohdassa kuvattiin tällä kertaa. Nyt mennäänkin astetta talvisemmalla linjalla, vaikka paita ja hame ovat täysin samat. Mustaa ja pinkkiä, asusteilla saa paljon väriä asuun ja nämä Voguen sukkiksetkin ovat väriltään todella kauniit.

MyStyleOOTDOutfitFinnishBloggerFashion-11

MyStyleOOTDOutfitFinnishBloggerFashion-19

Laukuksi valitsin mieheltäni saadun Furlan laukun, joka on laukuksi melkoinen karkki. Läpikuultavuus ja kirkas väri ovat loistava vastapaino mustalle, puhumattakaan siitä että laukku on materiaalinsa takia melko erikoinen. Liukuvärjätty Furlan Candy- laukku olisi aika cool, sellainen missä yläosa on täysin kirkas ja pohja värillinen, mutta kyllä tämä pinkki on kaikkein paras omaan tyyliini!

Monien asiakkaiden pihat ovat olleet peilijäässä ja osa teistä on myös todella jäisiä ollut, joten valitsin kengiksi Calvin Kleinin nahkanilkkurit, joiden pohja on pitävää kumia ja voimakkaasti kuvioitu. Kengät ovat olleet alusta asti yhdet suosikeistani ja nämä ovat kullanarvoiset varsinkin liukkailla keleillä. Ihana kevät aurinko lämmittää jo nyt, joten jospa lähiaikoina saisi käytettyä korkokenkiä vielä monipuolisemmin.

MyStyleOOTDOutfitFinnishBloggerFashion-17

MyStyleOOTDOutfitFinnishBloggerFashion-15

MyStyleOOTDOutfitFinnishBloggerFashion-7

Paita - Fiorella
Hame - Esprit
Trenssi - H&M
Sukkikset - Vogue
Kaulahuivi - Löytö Prahasta
Laukku - Furla
Kaulakoru - Kalevala Koru
Korkokengät - Calvin Klein
Aurinkolasit - Furla

MyStyleOOTDOutfitFinnishBloggerFashion-13

Meikki on näissä kuvissa luonnollinen ja hiuksetkin ovat juuri kasvivärjätty, pian kerron aiheesta lisää kun saan vielä pari pientä tietoa yhteistyökumppanilta. Sävy tulee näissä kuvissa paremmin esille kuin Instagramiin laittamassani kuvassa, lämpimämpi ja oranssihtavampi punainen miellyttää silmää aiemmin hiuksissani olleen sävyn lisäksi.

MyStyleOOTDOutfitFinnishBloggerFashion-5

MyStyleOOTDOutfitFinnishBloggerFashion-8

MyStyleOOTDOutfitFinnishBloggerFashion-14

MyStyleOOTDOutfitFinnishBloggerFashion-16

MyStyleOOTDOutfitFinnishBloggerFashion-4

Pidän tästä kokonaisuudesta paljon, tämä on jotenkin niin oman näköinen asu. Kuten yleensä, kun asussa on lempivaatteita ja -asusteita. Kauniit vaatteet ja asut piristävät, vaikka eilen oli muuten vähän raskas päivä. :)

MyStyleOOTDOutfitFinnishBloggerFashion-12

MyStyleOOTDOutfitFinnishBloggerFashion-10

MyStyleOOTDOutfitFinnishBloggerFashion-18

Ajastin teille aiemmin viikolla myös kirja- arvostelupostauksen vai olisiko ennemmin kirjavinkkipostaus kuitenkin? Kirjapostaus tulee esille tänään iltapäivällä tai illalla, en tähän hätään muista moneksiko laitoin postauksen tulemaan. Toivottavasti siitä joku saa vinkkiä vaikka viikonlopun lukemisiin!

MyStyleOOTDOutfitFinnishBloggerFashion-3

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Tukka näyttää todella hyvältä! :) (Ja asu tietysti myös)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, nyt ovat hiukset valmiit ja tyveenkin kasviväri tarttui hyvin! :) Tää asu on kyllä yksi omista lemppareistani, tykkään jotenkin kun on asiallisuutta ja sit vähän leikkisyyttä / persoonallisuutta myös mukana. :) <3

      Poista
  2. Ihanan tunnelmallisia kuvia<3 Siis tuo auringonlasku sun hiuksia vasten on IHANA näky! ♥_♥ Oot Milla tosi kauniina, upeeta. Asusta minä tykkään, laukku on tosiaan ihan kuin karkki;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! :) <3 Ilta- aurinko oli ihana, tuolla Käsämän sillan kupeessa on todella kaunista ja monia kivoja kuvauspaikkoja! :) Asu on kyllä siisti, tästä tykkään kovasti. Kiitos hurjan paljon kauniista kommentista, ihana kuulla! <3 <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)