perjantai 19. tammikuuta 2018

Suunnittelematon viikon blogitauko - Mitä kuuluu?

En ole ehtinyt yli viikkoon blogin ääreen, pahoittelen hiljaisuutta! Muistelin postanneeni torstaina viime viikolla, mutta en ollutkaan kirjoitellut tänne ja viikonloppu sekä alkuviikko olivat melkoisen kiireisiä. Kävin kouluttautumassa vaatesuunnittelun osalta ja tutustumassa erilaisiin työtapoihin Pietarsaaressa, josta palasin vähän aikaa sitten. Muutamat päivät menivät todella nopeasti opiskellessa, tenttiessä ja tutustuessa eri puolilta maailmaa tulleisiin ihmisiin. Tottakai välimatkoihinkin meni aikaa, mutta en kyllä ehtinyt pahemmin hotellilla olla Pietarsaaressa ollessani vaikka olinkin paikan päällä useamman päivän. Kuvia Pietarsaaren reissulta julkaisin Instagramissa, mutta blogin ääreen en suunnitelmista huolimatta ehtinyt.

My_Style_OOTD_Ted_Baker_Clutch_Minna_Parikka_Heels

My_Style_OOTD_Ted_Baker_Clutch_Minna_Parikka_Heels-2

My_Style_OOTD_Ted_Baker_Clutch_Minna_Parikka_Heels-3

Trenssi - H&M
Nahkahame - Ompelimo Rokita
Paita - Esprit
Sukkikset - Kipkop Store*
Laukku - Ted Baker
Lapaset - teetätetty
Korkokengät - Minna Parikka

*Saatu blogin kautta.

Eilen halusin viettää aikaa perheeni kanssa ja ottaa vähän lepoa, jotta jaksan loppuviikon ajan työskennellä ja opiskella. Eilen lämmitettiin sauna ja ihan oltiin vaan, teki hyvää parin- kolmen tunnin Skype- opiskelupalaverin jälkeen. Nyt odottelen miestäni töistä, sillä hän meinasi hakea meille tajuttoman hyvää ruokaa Deli Aladdinista, jonka kaverini avasi joulukuussa Joensuun keskustaan. Lämpimät suosittelut, ruoka on todella hyvää viimeistä piirtoa myöten ja ravintolassa huomioidaan allergiat todella hyvin! Lapsi tykkäsi myös Lähi- Itämaisesta ruoasta ja viihtyi ravintolan Sulttaanin ruokapöydässä hyvin, kun ikkunastakin sai katsella samalla ohikulkijoita.

My_Style_OOTD_Ted_Baker_Clutch_Minna_Parikka_Heels-4

My_Style_OOTD_Ted_Baker_Clutch_Minna_Parikka_Heels-7

My_Style_OOTD_Ted_Baker_Clutch_Minna_Parikka_Heels-10

Tänään päiväni on mennyt töissä, lapsen kanssa junaratoja tehdessä ja siivotessa, eikä mitään ihmeellisiä suunnitelmia ole illallekaan. Viikonlopun teen töitä, että saan kirittyä alkuviikon koulutusreissun päivät kiinni, mutta aion silti huomenna käydä pitkästä aikaa Jennin kanssa kahvilla tai lasillisella. Eli voisin sanoa, että aika tasaista arkea tänne kuuluu.

My_Style_OOTD_Ted_Baker_Clutch_Minna_Parikka_Heels-11

My_Style_OOTD_Ted_Baker_Clutch_Minna_Parikka_Heels-15

My_Style_OOTD_Ted_Baker_Clutch_Minna_Parikka_Heels-20

Tänään oli pakko ottaa asukuvat ja viimeinkin palata blogin ääreen, tämä on kuitenkin ihan huippu harrastus ja tuo niin paljon! Samalla saa kirjoitettua ajatuksiaan ja mietiskellä vähän kevyempiä asioita. Tämän päivän asussa minulla oli tummansinistä ja pinkkiä, kaivoin pitkästä aikaa Ted Bakerin neonpinkin olkalaukun esille ja kaveriksi laitoin tietenkin pinkit yksisarviskengät Minna Parikalta. Muuten tämän päiväinen asuni koostuu nahkahameesta, mustasta trenssistä ja Espritin paidasta. Simppeli kokonaisuus, mutta väriyhdistelmä hieman normaalista eroava.

My_Style_OOTD_Ted_Baker_Clutch_Minna_Parikka_Heels-18

My_Style_OOTD_Ted_Baker_Clutch_Minna_Parikka_Heels-9

Yritän saada teille pari lähes valmista postausta luettavaksi nyt viikonlopun aikana, niin pientä hiomista vailla ovat. :) Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille!

My_Style_OOTD_Ted_Baker_Clutch_Minna_Parikka_Heels-12

6 kommenttia:

  1. Tosi söpö tuo pinkki laukku! 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Näitä oli Joensuun Kekäleellä tuolloin myös neonoranssina, piti tovi miettiä kumman haluan ostaa alesta. :D <3 Harmillisen harvoin tulee tätä käytettyä kun Cobblerinan pastellivaaleanpunainen laukku on niin paljon helpompi yhdistää asuihin kuin tämä. :)

      Poista
  2. Ihanat sukkikset kuin koko asukin 8) Näin erikoisiin sukkahousuihin rakastuneena voisin napata noi sulta itselle;D Jotenkin yllättävä värivalinta sinulta, oonhan mä nyt ennenkin nähnyt sulla pinkkiä esim MK:N laukun verran, mutta tässä on niin paljon vaaleanpunaista mm. kengissä, laukussa ja sukkiksissa! Laivastonsininen/tumman sininen ja vaaleanpunainen/pinkki passaa niin hyvin yhteen!

    Voi kun ikävöin asukuvailua ja ylipäätään pukeutumista, mä en vaan kestä enää jos on -5 astetta kylmempi ja sen vuoksi ei oikein pääse kuvailemaan, musta ei näy kun naama untuvatakin alta:'D Mukavuudenhaluinen(ko) :'D

    Ihanaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Haha, ihana kuulla! ^^ Joo, tähän asuun tuli yllättävän paljon pinkkiä ja yleensä käytän mustaa pinkin kans, mut nyt kokeilin tätä tummansinistä. Toimii ihan ok myös, ehkäpä jatkossakin voisi näitä vastaavasti yhdistellä kun onhan miulla muitakin pinkkejä laukkuja! <3

      Voi että, josko siekin saisit asuja kuvailtua. Joensuun seudulla on todella hankalaa löytää sisätiloja, joissa olisi helppo kuvata ilman taustahälyä tai sellaisia tiloja, missä saa edes kuvata. :/ Eikä ulkonakaan kyllä kovin kaunista ole kuvien taustoja miettien, kun löytyy kerrostaloa kerrostalon perään. Oma piha on onneks sen verran suojaisa, ettei tuuli pääse jäädyttämään lisää. :D Mukavuudenhaluisuus on ihan jees ja koko ajan mennään kevääseen päin! <3

      Kiitos samoin!

      Poista
  3. Voi poneja xD Hyvin ne kyllä pomppaa esiin valkoisen lumen seasta :3 Sinulla on niin iloinen meininki pukeutumisen suhteen, että taas hymyilyttää. Nämä kuvat osoittaa, ettei sukkahousujen tai muutenkaan housujen tarvitse olla yksiväriset. Ja sinä nyt olet muutenkin koristellut jalkasi, joten sinun sääret on koreat ilman sukkiksiakin sitten kesällä. Peukutan kenkiä, laukkua ja sukkiksia, väriä harmoonisten mustien ja harmaiden seuraksi. Toki johonkin virallisempaan tai hienompaan tilaisuuteen, mustassa ja harmaassa saisi olla jokin kiinnostava röyhelö, leikkaus tms. kun värikkäät yksityiskohdat keräävät huomion ensimmäiseksi, tulisikin seuraava wow-kokemus siitä.

    Eipä ole tullut taas vähään aikaan kirjotiettua. Töissä kun vastaa yksin yhdestä kokonaisuudesta niin tietää, ettei hommat etene loman aikana. Joulukuussa piti paiskia töitä, jottei lomanjälkeen olisi heti börnout kasautuneiden töiden tähden. Silläkin jäi joulukuussa kommentoinnit vähemmälle, mutta olen kyllä aktiivisesti lukenut juttuja ja ihastelin kenkäjoulukalenteria. Kiitos siitä, oiva korvike fyysiselle joulukalenterille.

    Nyt kun talvi vihdoinkin alkoi täällä etelässä, on punainen Mymmeli villakangastakki päässyt käyttöön useampana päivänä ja kiitos sinun olen todennut, että kyllä talvellakin pysyy pystyssä koroissa :D Työkavereilta irronnut ihastelua, että kummastelua. Itse en ole avokkaita tullut laittaneeksi jalkaan, mutta korollisilla nilkkureilla on tullut kopisteltua eteenpäin. Aikaisemmin en ole korkeakorkoisia kenkiä talvikengiksi kelpuuttanut.

    Ahkeraa työviikkoa :)

    -Vella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Vella!

      Joo, nämä kyllä pomppaavat esille lumen keskeltä, sama juttu on siinä miun neonpinkissä Furlan laukussa. Voisinkin tänään ottaa sen asioilla käydessäni, on sekin niin kaunis. Ihana kuulla, sukkisten ei tosiaan tarvitse olla yksiväriset ja tällä suunnalla onkin jo varattu jalkahoito kevättä ajatellen. ;) Eli lisää koristautumista vaan kesää varten. <3 Mie haikailen sellaisesta istuvasta röyhelöhameesta, suunnitelman tasolla on ja meinasin sellaisen jossain välissä itselleni ommella. :)

      Mie olenkin miettinyt, että mitä sinnepäin kuuluu, mutta tuntuu aika monilla joulun ja alkuvuoden seutu olevan niin kiireistä, että ei ehdi oikein mitään tehdä. Kuullostaa tutulta, hommat ei tosiaan loman aikana etene, mutta toivottavasti ehdit lomalla rentoutua! <3 Mie en ole vieläkään ehtinyt sitä lomaa pitää, sairastelin alkuun ja sitten onkin töissä ja koulussa ollut sen verran kiire, että ei ole ehtinyt vapaata pitää. Ihana kuulla, et olet kiireestä huolimatta käynyt lueskelemassa blogiani ja käynyt kenkäjoulukalenteria tsekkaamassa. Sitä oli kyllä ihana tehdä, mutta melkoisen paljon oli hommaa! :) Jospa tänäkin vuonna pitäisin kenkäjoulukalenteria, oli sen verran mukavaa, mutta pitää kyllä aloittaa sen ajastaminen aiemmin, ettei tule kiireitä. :)

      Oi, kuullostaa hyvältä! Mie just kaivoin kaapista raskausaikana käyttämäni villakangastakin, jossa on röyhelöt sivuilla ja on se vaan niin "överi", että ihan hymyilyttää vieläkin. :) Hieno homma! Koroilla pysyy kyllä pystyssä talvella vinkkien avulla, mie oon käyttänyt korkkareita jo pitkään ihan vuoden ympäri ja yleensä ne matalat kengät ovat olleet liukkaampia. Ostin kyllä vaelluskengätkin vaeltamista ajatellen, ne ovat yllättävän luistamattomat mataliksi kengiksi, mutta toki niihin joutuu totuttelemaan kun tuntuvat jalassa niin erilaisilta. Mut ne ovatkin sinne vaeltamiseen, ei arkikäyttöön! :) Täällä odottelen, että pääsisin avoimempia kenkiä käyttämään, erityisesti Guccin sandaletteja haluaisin jo käyttää! <3

      Kiitos samoin sinne! :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)