torstai 5. heinäkuuta 2018

Sähäkän sininen asu

Kävimme viime viikolla Kuhmossa juhlistamassa Jennin valmistumista melkoisen opiskelu- urakan jälkeen ja samalla kävimme matkan varrella Juuassa katsomassa siskoni koiran saamia pentuja. Kuhmossa aika jäi hieman lyhyeksi loppujen lopuksi, vaikka olisimme kauemminkin viihtyneet, sillä meidän muksu pelkää koiria viime syksynä sattuneen tapahtuman takia. Sama juttu oli kyllä siskoni koiranpentujen kanssa, mutta hetki ehdittiin heitäkin ihastella. Samana iltana siskoni otti myös asukuvat tästä juhlalookistani, joka oli yksi kolmesta eri vaihtoehdosta.

styleblogger, outfit, sininen mekko

Kellomekko - Closet / Zalando
Laukku - kirppislöytö
Hapsukorkokengät - Steve Madden
Kaulakoru - Kalevala Koru

Kuvat; Kukkamaaria / Instagram @kukkuphoto
Kuvat asusteista; Antti

styleblogger, päivän asu, closet mekko, sähkönsininen mekko

Kolmesta vaihtoehdosta päätyi päälle sähkönsininen kellomekko, johon minulla on hieman viha-rakkaussuhde ei-niin-hyvin-istuvan yläosan takia. Kaunis ja kepeä mekko eri vuoden aikoihin tämä kuitenkin on, malli on yksinkertainen ja silti mielenkiintoinen. Siskoni otti kuvat ennen töihin lähtöään ja muokkasi minulle muutamilla eri tyyleillä näitä kuvia, joten tästä postauksesta löytyy vähän erilaisia sävyjä kuvissa!

Sähkönsinisen mekon kaveriksi otin kenkähyllyltä sähkönsiniset hapsukengät, joita etsin aikoinaan netistä todella kauan, ennen kuin sain tilattua nämä omassa koossa. Steve Maddenin kenkien lesti ei ole ihan niin omalle jalalleni istuva kuin voisi olla, mutta hänen kenkiensä muotoilu miellyttää todella paljon silmääni ja hänhän suunnittelee tuotteitaan nuorekkaalla otteella. Mitoitus kengissä on aika naftia, eli jos olet kahden koon välissä, niin ota ehdottomasti suurempi!

Näissä kengissä remmit ovat aika paksut ja napakat, reunojen kuminauhat eivät ole todellakaan pilipalikuminauhaa, vaan todella vahvat. Tästä syystä kenkien jalkaan laittaminen vie oman hetkensä, kun remmejä on useampi ja niitä saa asetella käsin, joka onkin ehkä yksi syy, miksi en näitä kenkiä käytä niin usein kuin haluaisin. Jaksoin kuitenkin kengillä koko päivän puoliltapäivin iltamyöhään asti, eli jaksaa näillä kuitenkin kävellä ja olla. Ehkäpä nämäkin vaativat hieman totuttelua ainakin remmien osalta.

muotibloggaaja, mekko valmistujaisiin, valmistujaisjuhlat

kirppislöytö, kirjekuorilaukku, kirjekuorilaukku olkahihnalla

Steve Madden, shoes, highheels, steve madden fringly, electric blue

Outfit, Closet dress, electricblue, fashion blogger

Outfit, Closet, dress, electricblue

Minun pitäisi taas värjätä hiukset, joten laitoin hiukset nutturalle ylös ja laitoin somisteeksi pinkin kukkakoristeen. Tämä näytti jotenkin todella kivalta sinisen kanssa ja toi hieman juhlavuutta asuun. Muina asusteina olikin kirppikseltä löydetty pieni olkalaukku ja Kalevala Korun Kielo- koru, joka on itseasiassa tämän hetken suosikkini kaulakoruistani. Pidän asusta todella paljon, onneksi siskoni ehti tämän asun kuvata ennen töitään! Meillä on myös tiedossa toiset kuvaukset lähiaikoina ja olemme menossa todennäköisesti Kolin maisemiin kuvaamaan ihania Ted Bakerin mekkoja, jahka kelit sallivat.

tyyli, päivän asu, juhlamekko, kellomekko

nilkkatatuointi, steve maddenin kengät, steve maddenin hapsukengät, hapsukengät, fringly heels

Steve Madden, shoes, highheels, fringly

juhla-asu, päivän asu, mekko juhliin, sähkönsininen kellomekko, hapsukengät, tyyliblogi

Palaillaan seuraavalla kerralla vähän erilaisella asulla taikka postauksella, ihanaa torstaita kaikille ja onnittelut vielä Jennille!

valokuvaus, portrait, finnish blogger, style, kalevala korun kielo

12 kommenttia:

  1. Oi ihana Milla <3 Olin kyllä todella onnellinen että pääsitte käymään! :) Tuo asukin on niin kaunis, ja tosiaan tuo pinkki kukka sopii kivasti siniseen asuun :) Ja kerroitkin noista erilaisista muokkauksista joita siskosi teki näihin kuviin - näyttää ihan tosi kivalta eri tyylit! :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! <3 Oli ihana käydä ja nähdä siun läheisiäkin, olisimme viihtyneet kauemminkin. :) Tämä asu on kyllä ihana, jotenkin tuo sininen sopii hyvin pinkin ja punaisen kanssa. :) Mie tykkään kanssa, hankala oli valita parhaimpia noista kuvista mitä sain - on niin erilaisia muokkauksia keskenään ja kaikki niin hienoja.

      Poista
  2. Onpas ihanan sähäkkä look, sua kyllä pukee sininen hyvin!😍 Aivan ihanat nää kuvatkin, jotenkin noi tummemmalla tehosteella puhuttelivat meikäläistä erityisesti, samoin noi lähikuvat, jossa meikkikin tulee kivasti esille!:) Taitava kuvailemaan tää sun sisko!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Sininen on kyllä ihana väri, kun on tällainen sähäkkä sähkönsininen, petroolinsävyinen tai tummansininen. Mie tykkään noista kaikista muokkauksista, ovat niin kauniin sävyisiä. <3 On kyllä, Kukku on tosi hyvä kuvaamaan ja käsittelemään kuvia! ^^ Pian taas otetaan uusia kuvia hänen kanssaan, mutta mekot pitää lyhentää ennen sitä. <3

      Poista
  3. Siis tämä asu, rakastuin siihen heti kun näin tän instassa! :D Voi kunpa löytäisin tuon tyyliset hapsukengät, mutta mä tarvin sitä korkoa päkiän alle hieman jotta osaan kävelläkin niillä. Tuollaiset myös punaisena, aij että miten kauniit ne olisi :) Todella kaunis olet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, ihana kuulla Kata! <3 Kannattaa tsekata googlen kautta löytyykö, luulisin että "fringe shoes" tai "fringly shoes" hakusanalla löytyisi joitain kenkiä plattarillakin. Shopbopilla on muistaakseni ollut ja siellähän on nyt aletkin menossa. :`D Punaisena nää ois kyl ihanat myös! <3 Kiitos! ^^ <3

      Poista
  4. Iso hiuskoriste - asuste joka pelastaa huonoimmankin hiuspäivän, ainakin omalla kohdallani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo, toi on ihan totta! :D Näitä pitäisi käyttää useamminkin, kauniita ovat. <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)