sunnuntai 6. helmikuuta 2022

30 asiaa- blogihaaste ja talviriemua

Löysin luonnoksista puoliksi tehdyn blogihaasteen parin vuoden takaa ja täytin haasteen loppuun, liekkö joku haastanut aikoinaan tekemään tämän haasteen vai onkohan tämä muuten vaan aloitettu blogihaaste muiden postausten joukkoon? Tiedä häntä, mutta tässäpä vastaukset kysymyksiin ja vähän infoa myös uusille seuraajille - tervetuloa ja toivottavasti viihdytte blogini parissa pitkään! Postaustoiveita saa esittää kommenttikentän puolella, jos haluaisit lukea jostain tietystä aiheesta. Kuviksi halusin uusia tietynlaisia lumikuvia, mutta ne jäivät sattuneesta syystä ensi viikolla kuvattavaksi, joten hyödynnetään näitä viime vuotisia hyväntuulisia kuvia! 

Antti-Tapani-collegepaita-oranssi-7

Avioliittoja: Yksi, naimisissa olemme edelleen ja häät vietettiin vuonna 2012. Kymmenen vuotta tulee täyteen syksyllä, mietimme juhlien järjestämistä ystäville 10 vuoden kunniaksi! 


Kihloissa: Olen itseasiassa ollut kahdesti kihloissa, tämä jälkimmäinen johti avioliittoon ja kestävään, hyvään parisuhteeseen. :) 


Lapsia: Yksi lapsi, hän täyttää pian yhdeksän vuotta. Enempää ei ole tulossa. 


Lemmikkejä: Lemmikkeinä meillä on kolme kissaa - Vivi, Väyrynen ja Pikkukyläläinen.  


Leikkauksia: Vain yksi, jossa taitava silmäkirurgi poisti rajun allergisen reaktion aiheuttaman muutoksen silmän alaluomesta. Täältä voit lukea ajatuksiani ja mielipiteitäni kauneusleikkauksista, sekä muista kehon muokkaamiseen liittyvistä asioista. Pohdin edelleen mesolankoja, mutta saa nähdä tuleeko otettua. 


Tatuointeja: Ööh. Periaatteessa kuusi; nilkassa, lantiolla, toisella puolella lantiolle yltävä ja reiden ympäri menevä reisitatuointi, koko selän tatuointi ja olkapäissä on myös tatuoinnit. Toki näissä on sellaisia elementtejä, että näitä voisi laskea useammiksikin tatuoinneiksi, mutta ne ovat toisiinsa yhdistettyjä eli itse lasken kokonaisuuksina nämä kuvat. Yksittäin laskettuna paljon enemmän. 


Lävistyksiä: Napalävistys, toisessa korvassa seitsemän rengasta, toisessa industrial- lävistys ja yksi korvarengas. Ennen oli nännilävistykset myös, mutta ne menivät umpeen raskaus- ja imetysaikana. 


Muuttoja: Viisi, joista kolme Joensuun sisällä. Eli käytännössä synnyinkunnalta Joensuuhun, siellä kolme eri osoitetta ja sitten ostimme tämän nykyisen kodin. Koulun harkat meni Kuopiossa ja Sloveniassa, mutta niitä ei muutoiksi lasketa. 

Furla-Metropolis-oranssi

Ottanut lopputilin: Kerran ja se oli parhaimpia päätöksiä ikinä, päivääkään en ole katunut. 


Ollut saaressa: Tottakai, monessakin saaressa eri paikkakunnilla. Mukavaa, jos vaan sattuu olemaan huippu porukka mukana! 


Autosi: Chevrolet Camaro ❤


Ollut lentokoneessa: Kyllä, aika monta kertaa, vaikka en kovin paljon matkustele verrattuna moneen muuhun. Maksimissaan kerran vuodessa ulkomaille ja Suomen sisällä joskus matkustan Helsinkiin lentokoneella. Nyt tosin en ole käynyt varmaan yli puoleentoista vuoteen Helsingissä ja ulkomailla olin viimeksi vuonna 2018 yhtä risteilyä lukuunottamatta. Yksi matka on varattuna tälle vuodelle, mutta joudumme todennäköisesti perumaan sen. 


Onko joku itkenyt vuoksesi: Uskoisin näin, tämä on todennäköistä joka ikisen ihmisen kohdalla. 


Ollut rakastunut: Tietysti olen rakastunut ja rakastan edelleen! Yksi parhaimmista asioista elämässä ja on ihanaa jakaa elämää ihmisen kanssa, jonka kanssa natsaa kaikin puolin ja olemme samalla aaltopituudella. ❤ Tämä on sitä hyvää elämää. 


Ollut ambulanssissa: Kyllä, mutta siitä on aikaa. 


Luistellut: Suomessa on varmasti jokaikinen luistellut joskus, eli kyllä. Ihan mukavaa puuhaa, ei vaan tule käytyä luistelemassa enää niin paljon kuin nuorempana. 

Talvi-2021-lumen-heitto

Surffannut: En ole, voisin joskus kokeilla. Kuulostaa hauskalta ja ainakin korkeissa aalloissa uiminen on todella hauskaa!


Ollut risteilyllä: Kyllä vain, viimeksi Tallinnan yön yli risteilyllä, mutta maihin ei ollut silloin asiaa. Tukholmaan voisin lähteä jonkun läheisen kanssa risteillen, laivat ovat siistimpiä ja Ruotsin puolella en ole käynyt piiiitkään aikaan. 


Ajanut moottoripyörällä: Tietenkin, joka kesäinen harrastus ja toissa vuonna meille tuli Kawan lisäksi Harley. Pyörä oli tosin siskolla lainassa viime kesän ja haettiin harrikka vasta syksyllä tänne meille. Ihana harrastus, jota kaipaa aina kauden ulkopuolella! Pitäisikin muuten Kawasakin penkit verhoilla ennen kauden alkua. 


Ratsastanut hevosella: Joskus nuorena, mutta sittemmin on tullut pelko hevosia kohtaan eli enää minua ei saa tallille tai muualle.


Lähes kuollut: Muutamia läheltä piti tilanteita on käynyt allergioiden takia ja muutaman kerran liikenteessä joko hirvien tai liikenteessä olevien ihmisten takia, jotka ovat mm. ajaneet väärällä kaistalla tai räplänneet puhelinta ajaessa. Onnea on ollut matkassa, en tiedä lasketaanko näitä tähän - hengissähän täällä ollaan, mutta on mahdollista, että näissä olisi käynyt toisin.


Ollut sairaalassa: Kyllä, olemme saaneet lapsen sairaalassa ja päivystyksessä joutuu tyyliin kerran kymmenessä vuodessa käymään, jos silloinkaan. 


Suosikkihedelmä: Klementiini! 

Mustat-saappaat-paivan-asussa

Aamu vai ilta: Ehdottomasti ilta, olen silloin tuotteliain ja virkein. Aamulla usein nukuttaa, mutta toisaalta unettomina aikoina saattaa herätä todella aikaiseen aamulla - virkeänä, eikä saa enää unen päästä kiinni. Jos unirytmi pysyy säännöllisenä, niin silloin käy hyvin myös aamuiset herätykset. 


Lempiväri: Monia - punainen, vihreä, musta, tummansininen ja pinkki. 


Viimeisin puhelu: Puoliso soitti kaupasta, että mitä tarvitsee ostaa ja mikä on loppunut tai lopussa. 


Viimeisin viesti: Sisarusten WhatsApp- ryhmässä juttua ja Instagramissa DM- viestejä eräältä nettitutulta, jonka kanssa puhuin aamulla. 


Kahvi vai tee: Ehdottomasti kahvi, aamu alkaa parhaiten parilla kahvikupillisella. Americano tai espresso on parasta! 

Antti-Tapani-collegepaita-ja-nahkahame

Kissa vai koira: Kissat ovat lemppareitani - koirista tykkään vaan silloin, jos ne ovat todella hyvin koulutettuja. Kissoista on paljon iloa arjessa, mutta kissat ovat myös itsenäisiä eli voi lähteä vaikkapa koko päiväksi ystävän luokse, eikä tarvitse miettiä kuka käyttää lemmikit ulkona tai muuta vastaavaa. 


Paras vuodenaika: Syksy ja kevät, syksy väriensä ja tunnelmallisuuden takia. Syksyssä on myös sellaista mystisyyttä - hämärtyviä iltoja, kauniita auringonlaskuja ja upeita sumuisia aamuja. Kevät siksi, kun alkaa puskea vihreää puihin ja kukkia maasta, valon lisääntymisestä puhumattakaan. Minusta jokaisessa vuodenajassa on jotain kaunista ja mieleistä, mutta eniten parhaita asioita on syksyssä ja keväässä. Mistä vuodenajasta sinä tykkäät eniten ja miksi? 

Ihanaa sunnuntaita teille kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Moi! Et luultavasti ole ostamassa mitään, mutta olisi hienoa jos voisit tukea kauppaani ja vierailla verkkosivullani https://www.mtinx.com. Myyn tyylikkäitä joukosta erottuvia mustia kangaskasseja timanttikuvioilla. Kiitos käynnistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos kommentista - kävin piipahtamassa. Pari juttua osui silmään, kannattaa yrityksen tiedot lisätä sivuille ja varsinkin Y-Tunnus, jos sellainen on olemassa. :) Samat tiedot toki Googleen myös plus linkki verkkosivuille. Sähköposti on myös ammattimaisempi kun se on yrityksen, G- Suite ei maksa paljoa vuodessa ja antaa heti paremman kuvan kuin ilmainen sähköposti. Onnea matkaan kauppasi kanssa! ^^ <3

   Poista
 2. "Tippuu tippa, tippuu toinen.
  Lumesta läsähti loskaksi lujanmoinen.
  Polkua pientä puskee Pihla pihisten
  Sään soisi suveksi - sisäisesti sihisten."

  Jokaisessa vuodenajassa on oma kauneus. Siihen itse tuoden myös väriä asuilla ja kengillä. Mutta soisi jo lumet sulaa ja nähdä vihreää maassa ja lehdissä. :)

  Kivaa kevään odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, jokaisessa vuodenajassa on sitä jotakin! Odotin innolla helmikuun pakkasia, mutta sen sijaan tulee vaan lunta ja lämpötilat pyörii nollan tuntumassa. :D Noo, onpahan lämpimämpi ottaa asukuvia. Ihanaa kevään odotusta myös sinne! <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)