sunnuntai 20. helmikuuta 2022

Asu pinkillä villakangastakilla ja kukkahameella

Tänään on ollut aivan uskomattoman kaunis keli, joka tietenkin tietää sitä, että pitää käydä ulkoilemassa ja samaan syssyyn valokuvaamassa! Tänään laitoin päälleni kukkakuvioisen minihameen, jonka löysin kirppikseltä viime vuonna. Hame on Link- merkkinen ja tuo Link- brändi oli itseasiassa suosikkejani, kun Seppälä oli vielä olemassa. Minulta löytyy edelleen Seppälästä ostettuja vaatteita vaatehuoneesta siltä ajalta, kun laatu ei ollut vielä huonontunut niiden viimeisten parin vuoden vaatteiden laadun tasolle. Tuntuu, että Seppälän katoamisesta on jo pitkä aika - mutta ihanaa, että näitä vaatteita saattaa tulla välillä kirppiksellä vastaan. 

pinkki-villakangastakki-asukuvat-11

Villakangastakki - Ril's 
Paita - Kaiio
Kukkahame - Link
Sukkikset - Vogue
Nilkkurit - Calvin Klein
Laukku - Furla 

pinkki-villakangastakki-asukuvat-5pinkki-villakangastakki-asukuvat-12

Kukkahame on kyllä parhaita kirppislöytöjä viime ajoilta, tämä on ollut paljon käytössä ja sopii monenlaiseen asuun. Tässä postauksessa näet saman hameen kesäisessä asussa, mutta talveen tämän saa yhdistettyä paksummilla sukkiksilla, lämpimillä asusteilla ja villakangastakilla. Nahkatakin parina hame toimii myös, nahkarotsin ja kukkakuvion kontrasti on ihana! Tämä kuvien viittatakki passaa hyvin tähän talvisempaan asuun, varsinkin jos on yhtään tuulisempaa. 

Calvin-Klein-korkokengatpinkki-villakangastakki-asukuvat-8pinkki-villakangastakki-asukuvat-16pinkki-villakangastakki-asukuvat-9Calvin-Klein-korkokengat-2pinkki-villakangastakki-asukuvat-13

Näillä lumimäärillä avokkaat on ollut pakko jättää kenkähyllylle, mutta onneksi minulta löytyy muutamat saappaat ja nilkkurit talvipohjilla. Näihin korjautin vetoketjun viime vuonna suutarilla, onpa mahtavaa käyttää näitä taas! Calvin Kleinin kenkien lesti on kuin omille jaloilleni tehty, nämäkin kengät ovat erittäin mukavat jalassa - tosin tänään ja eilen tuntui kipeältä käyttää korkokenkiä, kun jalkapohjani ovat arat balettituntien jäljiltä. Menee varmaan muutama viikko ennen kuin jalkani tottuvat balettiin uudelleen tauon jälkeen, pitänee tänään vielä venytellä jalkapohjia lisää. Yleisesti ottaen näillä nahkanilkkureilla jaksaa koko päivän ja kyllä kelpaa kävellä pitkiäkin matkoja näin pehmeillä nahkakengillä. 

pinkki-villakangastakki-asukuvat-18Furla-Candy-laukku-pinkki pinkki-villakangastakki-asukuvat

Pidän tästä asusta todella paljon, tässä on sopivassa suhteessa väriä ja mustaa tämän päivän fiilikseen. Mustalla takilla asu onkin jo ihan eri näköinen, mutta talvella takkeja on mukavaa vaihdella. Ja ommella, siksihän minulla on niin paljon takkeja. Toisaalta on myös hyvä, että tulee takkeja käytettyä aktiivisesti, niin eivät jää rekille pölyyntymään. Tykkäätkö sinä vaihdella takkeja vai suositko yhtä tai maksimissaan kahta takkia talvella? 

Calvin-Klein-kengatpinkki-villakangastakki-asukuvat-6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)