tiistai 7. heinäkuuta 2020

Paitamekko ja ihania asusteita päivän asussa

Heips ja ihanaa viikkoa! Tämä asu vilahtikin jo vaateteollisuutta pohtiessa kesäkuun puolella, mutta tässäpä asu kokonaisuudessaan kenkien kanssa. Tänä vuonna muodissa onkin nämä kalastajanhattu- tyyliset hatut, jotka ovat ennestään tuttuja ysäriltä - minullakin oli näitä lapsena pari erilaista. Ostin tämän monta vuotta sitten Joensuun Taitokorttelista, mutta en valitettavasti muista tekijää, eikä hatusta löydy minkäänlaista lappua, josta valmistaja selviäisi. Paikallinen tekijä on kuitenkin kyseessä, sen verran muistan ja suurin osahan tuolla Taitokorttelissa onkin kotimaista tuotantoa. Pellavahattu on väriltään aivan ihana ja hattuja pitäisi kyllä käyttää enemmänkin, varsinkin kuumina hellepäivinä nämä suojaavat kasvojen herkkää ihoa.

Mangon-paitamekko-paivan-asussa-3

Paitamekko - Mango
Korkokengät - Ella Shoes
Laukku - Furla Metropolis
Pellavahattu - löytö Joensuun Taitokorttelista, valmistajasta ei tietoa

Kuvat; Tanja Räty

Utra-kaarmemekko-asukuvat-8Paivan-asu-paitamekolla-Utra-4

Pitkat-hiukset-ja-pellavahattu

Vihreän käärmemekon kanssa halusin yhdistää oranssia, nämä sävyt jotenkin tuovat toisensa kauniisti esille! Kenkähyllyllä on myös oranssien kenkien aukko, sillä yhtäkään paria en äkkiseltään bongannut, joka olisi ollut edes lähellä samaa sävyä laukun kanssa. Keltaiset korkokengät ovat kauniit ja olivat edulliset aikoinaan, kun ne ostin. Tämä asu oli aika kiva yhdistelmä vihreää, oranssia ja keltaista. Hattukin oli paikoillaan, kun muutamia päiviä aiemmin iho paloi mummolan terassilla istuessa, kun aurinkovoide unohtui kotiin. Vahingosta oppineena se onkin pysynyt nyt visusti laukussa ja toinen keittiössä, että ulos mennessä muistaa hölvätä aurinkovoiteet pintaan!

Furla-Metropolis

Paivan-asu-vihrealla-mekolla

Kengat-kukilla

Oranssi on minusta todella kaunis ja ihana väri, mutta hankala lähellä kasvoja vaalean ihon kanssa. Kaikille kaikki värit eivät voi sopia, jotkut värit tuovat parhaimmat piirteet esille, kun taas väärä sävy saattaa saada ihon harmaaksi, kalpeaksi tai sairaan näköiseksi. Minulla oranssi väri kasvojen lähellä saa ihon näyttämään kirjavalta, joten yhtäkään oranssia paitaa en ole sovittamisista huolimatta vielä löytänyt sopivassa sävyssä. Onneksi asusteissa toimii kuitenkin, siitä on nautittava ja panostettava enemmän! Oranssi mielletään värinä yleensä energisoivaksi ja iloiseksi, kuten keltainenkin. Rohkeita värejä molemmat ja toimivat myös näin pienissä määrin asusteissa.

Paivan-asu-paitamekolla-Utra-3

Pellavahattu-paivan-asu-5

Paivan-asu-paitamekolla-Utra-2

Viime aikoina kesä on inspiroinut pukeutumaan monipuolisemmin ja asukuvia on tulossa myöhemmin näistä asuista! Pari asua keväältä on vielä jäänyt julkaisematta, joten pari keväisempääkin settiä on tulossa. Pääkaupunkiseudun reissulta tarttui uusien ajohousujen lisäksi myös eräs paita mukaan, minkä mieheni löysi, mutta siitä sitten lisää omassa postauksessaan.

Näin lyhyesti tällä kertaa asujuttuja, palaillaan pian ja ottakaa ihmeessä myös IG + TikTok haltuun, molemmista löydyn nickillä Moonmillalila. IG painottuu muotiin ja tyyliin, stooreissa myös arkea, kosmetiikkaa ja muuta mukavaa. TikTokista löytyy asuvideoita, kenkäjuttuja, DIY- videoita, lifestylea ja moottoripyöräilyyn liittyvää sisältöä. Vähän rennommin menen TikTokin kanssa aihepiirien osalta, joten sieltä löytyy aika kattavasti kaikkea ainakin vielä tällä hetkellä.

Paivan-asu-kesa-2020

Keltaiset-korkokengat

Pellavahattu-paivan-asu-3

Furla-Metropolis-3

2 kommenttia:

 1. Ihanan erikoinen lookki sinulta ihan kaikin puolin! Hattuja ei sulla usein nää, hiuksetkin tässä auki, aij että oot kyllä kerrassaan upea ilmestys <3 Oranssi on kyllä ihana väri ja itse pidän siitä kovasti pukeutumisessa. Harmi vaan, ettei mullakaan taida olla nykyään kuin yksi mekko oranssihtavassa värissä tällä hetkellä (sellainen korallin oranssi tms). Ja sekin sellainen tiukka lyhyt (liekkö mahtuukaan enää mulle), mitä en tällä hetkellä oikein osaa käyttää, kun raskauden jälkeen oma kroppa ei tunnu omalle. Korkojakaan en osaa käyttää nyt lainkaan :< Ehkä tää tästä :D

  Asun värit, keltainen, vihreä ja oranssi, käyvät ihan täydellisesti <3 Ja kun asussa on nyt kolme väriä, mitkä eivät oo musta tai valkoinen, ja se asu toimii! Näitä onnistuu itsellä harvoin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kata! <3 Hattuja ei tosiaan miulla usein näe, miulla on tämä, pari baskeria ja lippis. :D :) Hiuksia tulee harvoin pidettyä nykyään auki, mutta se on mukavaa vaihtelua välillä. Mie muistelinkin, että myös sie tykkäät oranssista paljon! Koralli on ihana sävy, huulipunissa tulee käytettyä eniten. Oranssin eri sävyjä saisi olla kyllä enemmänkin tarjolla, mutta voi olla, ettei Suomessa ole menekkiä niille niin paljon. Toisaalta ei voi ollakaan, jos niitä ei mistään saa. :D Kyllä se siitä, aikansa menee ja muistan kyllä itsekin vastaavia fiiliksiä alkuun. Mut menevät ohi! Pitäisi käydä kommentoimassa nyt vkl myös siun uusiin postauksiin, ihana on ollut lukea!

   Haha, samaistun - ei tule itselläkään usein puettua tällä tavalla, usein on mustaa enemmän. ;) :D

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)