torstai 30. heinäkuuta 2020

Parasta luonnonkosmetiikkaa, Zero Waste- tuotteita ja muita suosikkeja

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka tunnistat tuttuun tapaan kahdesta (**) tähdestä. Osa tuotteista on blogin kautta saatuja ja osa ostettu itse.

Pitkästä aikaa videota täällä blogin puolella! Uusimmassa videossa kerron kokemuksia rennolla otteella erilaisista tuotteista ja keskityn erityisesti suosikkeihin, joten video on pääosin kehumista, vinkkejä, kokemuksia, taustatietoa ainesosista, hintapohdintaa ja fiilistelyä ihanista tuotteista. Lopusta löytyy myös hieman pilalle menneitä ottoja kevennyksenä. Muutamia Zero Waste- tuotteita pääsi myös mukaan ja monta mahtavaa tuotetta jäi uupumaan mm. hiustuotteiden, Zero Waste- tuotteiden ja meikkien puolelta.

Videolta löytyy muun muassa Cattier Parisin tuotteita, UpCirclea, Nurmea, uutta suosikkihiusharjaa ja muuta ihanaa. Videon alta löytyy tarkemmat speksit tuotteista ja linkit niihin suoraan, jotta teidän ei tarvitse etsiä tuotteita erikseen jälleenmyyjien verkkokaupoista. Cattier Paris savikuorinta**
Cattier Paris herkän ihon kasvonaamio**
Lavera Whitening Tooth Paste**
John Masters Organics Dry Hair Nourishment & Defrizzer**
UpCircle kahviseerumi**
Cattier Paris Family Detangling Spray- takkujen selvityssuihke
Yves Saint Laurent Black Opium

Cattier Paris herkän ihon ihonhoitosarja - Gentle Soothing Serum**, Soothing Day Cream, Micellar Gel**
Laveran seerumi Hydro Effect**
Cattier Paris Anti-ageing & First Wrinkles päivävoide ja yövoide
Nurme Rich Moisturiser Sea Buckthorn & Orange

Sola Saippua Oi, kunnon mies! (kannattaa tutustua myös muihin Sola Saippuan saippuapaloihin ja kysyä esim. akneihoa tai atooppista ihoa rauhoittavaa saippuaa)
Nurme Sea Mineral Soap**
Nurme Superfoaming Lavender Soap
Tek Ponnariharja - myynnissä mm. Joensuun Eco Beauty Hairilla, juuri samaa harjaa ei löytynyt jälleenmyyjiltä.

Jakakaa ihmeessä myös omia vinkkejä tuonne kommenttiboksiin - mitä luonnonkosmetiikan tuotetta minun kannattaisi seuraavaksi testata? Mikä on teidän ikisuosikkinne luonnonkosmetiikan puolelta? Gua Sha minua kiinnostaa valtavasti, saa jakaa kokemuksia ja suosituksia mistä lähteä liikkeelle!

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkeistä! :) Mä ostin kesällä Lifestä Luonkosin öljypuhdistuskakun. Testasin sitä joskus kaverin luona ja tykästyin! Tuote on tehty Naantalissa ja pakattu pahvipakkaukseen. En oo vielä ehtinyt pitkään käyttää, joten en osaa vielä sanoa tehokkuudesta, mutta vaikuttaa hyvältä! Ostin samalla Flow kosmetiikan ruusuveden ja Murumurun kasvovoiteen, molemmat on tuntunut tosi kivoilta ja plussaa kotimaisuudesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos! :) <3 Luonkosin öljypuhdistuskakku on kyllä todella tehokas ja tekee hyvää iholle, ainoa huono puoli siinä on se, että kylmillä käsillä se ei meinaa sulaa ollenkaan käsiin. Mut kesällä on ollut tosi hyvä! :) Se pakkauskin on mietitty loppuun asti, sehän maatuu kokonaan. Flow kosmetiikkaa pitäisi joskus kokeilla ja Murumurua myös, kumpaakaan en ole vielä testannut kertaakaan. Pitääpä laittaa nää tuotteet korvan taakse, voisi testata molemmat ja ihana juttu, että ovat vielä kotimaisiakin! :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)