tiistai 15. kesäkuuta 2021

10 Kysymystä kesästä - blogihaaste

Bongasin eilen Jonnan blogista hänen tekemänsä kesäkyselyn, jossa vastataan kymmeneen kysymykseen kesästä, kuten otsikostakin voi päätellä. Kirjoitin vasta bucket list- postauksen kesälle, mutta tässä tuli paljon uuttakin asiaa ja pohdintaa tämän kesän osalta. Kuvituksena asua viime viikonlopulta kukkahameineen. 

1. Mitä odotat eniten kesältä?
- Juuri kerroin bucket list- postauksessa siitä, mitä odotan kesältä eli sieltä kannattaa käydä tsekkaamassa tarkemmin! Ehkä kaikkein eniten odotan sosiaalisia kontakteja, uusiin ihmisiin tutustumista, terassikelejä, uimista, rantapäiviä piknikkien kanssa, ulkoilua ja sellaista. Kesäisiä asioita rennolla fiiliksellä ja extemporee, kaikkea ei tarvitse suunnitella ennalta. Kesää ei tarvitse suorittaa. 

Asu-kukkahameella

Toppi - NA-KD
Hame - Carrie 
Laukku - Cobblerina
Korvikset - Piikoski
Korkokengät - Guess
Aurinkolasit - Glitter

Guess-shoes-blackAsu-kukkahameella-2

2. Miten aiot viettää juhannusta?
- Kotona suurimmilta osin ja lainaamme Cadillacin juhannukseksi. Eli käydään varmaan lapsen mummolassa ja muuten meillä onkin suunnitelmat auki. Voisi käydä kuvaamassa ja viettää aikaa perheen kanssa. 

3. Aiotko matkustaa jonnekin?
- En minnekään kauas, lähinnä Pohjois- Karjalassa ja mahdollisesti Pietarsaaressa ja/ tai pääkaupunkiseudulla voisi käydä. Välillä tulee sellainen kaipuu ulkomaille, mutta en kyllä osaisi suoraan sanoa mikä olisi niin sanotusti seuraava kohde. Kotonakin on hyvä olla, vaikka muuten menojalkaa vipattaisi. :) 

Kesainen-asu-2021Guessin_korkokengatCobblerinan-suurempi-rusettilaukkuAsu-kukkahameella-6

4. Onko mielessäsi jotain hankintoja kesää ajatellen?
- Ei varsinaisesti hankintoja, sillä aion tehdä itse. Pellavavaatteita kaipaan kesään, sillä ne ovat niin hengittäviä ja viileitä päällä! Pellavasta itseasiassa on tullut tämän kesän hitti, joka puolella törmää pellavasta valmistettuihin vaatteisiin. Ainakin yhden kellohameen ja paperbag- vyötäröisen hameen ajattelin itselleni valmistaa, mutta haluaisin myös jonkun kietaistavan tai rypytetyn topin tai muun yläosan myös. Pitää suunnitella! Yksistä siroista kengistä haaveilen (yllätys), mutta ne taitavat olla kukkarolleni liian kalliit, mikäli niitä on vielä myynnissä. 

5. Mikä on suosikkiasusi kesään?
- Kellohame tai minihame, yläosana joku kevyt ja hengittävä toppi tai t-paita. Helppoa ja silti siistiä. 

6. Lempikesäkaupunkisi?
- Hmm. Tällä hetkellä varmaan Kuopio, mutta jos käyn kesällä Pietarsaaressa, niin luulen sen päihittävän Kuopion myös kesäkaupunkina ihan pelkästään Fäbodan takia. Kuopiossa on hienoja paikkoja ajanviettoon ystävien kanssa, jonka lisäksi siellä pääsee kävellen tai pyöräillen lähes kaikkialle. Joensuu on myös ihan ok, mutta on niin hiljainen yleensä, että Kuopio tuntuu kesällä paljon elävämmältä kaupungilta. 

Asu-kukkahameella-10kesa-2021

7. Mitä kesäruokaa aiot syödä (lähes) kyllästymiseen asti?
- Marjoja ja herneitä. Meillä menee paljon hedelmiä, vihanneksia ja kasviksia marjojen lisäksi, joten kesällä tulee syötyä näitä tuoreena paljon ja talvella pakkasesta. Rakastan, helppo välipala ja maukasta. 

8. Oletko heittänyt jo talviturkin?
- Hävettää myöntää, mutta en! Yleensä heitän talviturkin viimeistään toukokuussa, yleensä huhtikuun viimeisenä päivänä, mutta tänä vuonna talviturkin heittäminen on viivästynyt. Pitäisi käydä uimassa, ajomatkan päästä löytyy useita hyviä uimarantoja. 

Cobblerina-olkalaukkuAsu-kukkahameella-16

9. Mitä sellaista haluaisit tehdä, mikä on jäänyt aiempina kesinä tekemättä?
- Haluaisin lähteä lyhyelle reissulle Pietarsaareen! Aivan ihana kaupunki, kauniita rakennuksia ja ihmiset ovat aina todella ystävällisiä. Yleensä olen käynyt Pietarsaaressa syksyisin tai talvisin, mutta olisi ihana nähdä ja kokea millainen kaupunki on kesällä, sekä käydä ensimmäistä kertaa seitsemän saaren reitillä. 

10. Pidätkö kesällä lomaa?
- En varsinaisesti, sillä uuden työn myötä varsinaista lomaa on vasta ensi vuonna. Se ei kyllä haittaa yhtään, mielelläni teen töitä ja yleensäkin pidän lomat mieluummin keväällä tai syksymmällä, kun on hieman viileämmät kelit. Muuten kesällä on kuitenkin yksittäisiä muutaman päivän vapaita ja pitkiä viikonloppuja. 

Guess-heels-black-glitter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)