tiistai 4. lokakuuta 2022

Syksyn trendejä ja päivän asu

Syksy tuli ihan ryminällä tänä vuonna, kun helteet vaihtuivat koleisiin ja tuulisiin päiviin. Viime viikonloppuna saimme kuitenkin pienen hetken nauttia auringosta, joka oli ihana juttu. Vietimme nimittäin läheistemme kanssa 10- vuotishääpäivää ja synttäreitäni, oli mahtavat juhlat! Syksy on muutenkin vuodenajoista paras - pidän syksyn väreistä, sumuisista aamuista ja viilentyvistä keleistä. Syksyllä saa myös saappaat jalkaan ja takit päälle, joten pukeutuminen monipuolistuu huomattavasti.  


Paita - Urban Classics
Nahkahame - Rokita
Saappaat - Dame Rose
Kaulakoru - HexAsylum
Olkalaukku - Cobblerina


Tämä asu on yksi arkiasuistani, sillä tämä on niin mukava ja helppo päällä. Pidän todella paljon tuosta paidan värjäyksestä ja väriyhdistelmästä, vaikka välillä sen yhdistäminen tuntuu hankalalta kuviollisten vaatteiden kanssa. Hameen sivut ovat samasta värimaailmasta, joten tämän hameen kanssa kuosit eivät riitele keskenään, mutta useimmiten valitsen ihan tavallisen mustan hameen tämän paidan kaveriksi. Silloin jää myös asusteille enemmän tilaa, eikä värejä tule liikaa yhteen asuun. 




Oli ihanaa lukea muotiaiheisia uutisia ja huomata, että minihameet ovat taas tulossa pinnalle! Yleensä aina talouskriisien ja taantumien aikaan helmat ovat joko tosi lyhyet tai maksimittaiset. Myös korkokenkien korot kasvavat korkeammiksi ja nyt on alkanut näkyä taas stilettokorkoja, joka on aivan mahtava juttu! Olen vähän alkanut kyllästyä suuriin kenkiin, paksuihin pohjiin ja rosoisuuteen, kun mieli kaipaa vaihteeksi jotain naisellisempaa ja klassisemmalla tavalla kauniimpaa. 

Stilettokorkojen lisäksi pidän myös lyhyemmistä helmoista. Minusta kellotetut tai hieman kellotetut lyhyet hameet ovat todella mukavia päällä, joten ne ovat aika pitkälti vaatekaappini kulmakiviä. Käytän tietenkin myös pidempiä hameita, mutta useimmiten päälle valikoituu kellohelmainen tai hieman kellotettu hame. Jos olet uusi täällä blogini puolella, niin päivän asuissani on poikkeuksetta hame tai mekko päällä, sillä en tykkää käyttää housuja muulloin kuin moottoripyöräillessä ja treeneissä. Mekot ja hameet ovat ihanan naisellisia, ne tuntuvat omalta jutulta. 





Mahtavaa, että kapeampia korkoja alkaa näkyä myös saappaissa matalien ja suurien pohjien sijaan. Itselläni on pääosin käytössä tämän tyyppisiä saappaita, mutta näitä olen käyttänyt ehdottomasti eniten tämän vuoden aikana. Saappaat istuvat jalkoihin todella hyvin ja ovat naiselliset, vaikka korko on stilettokorkoa paksumpi. 

En aina pukeudu trendien mukaan, vaan omaan tyyliini, mutta tykkään muodin muuttumisesta ja varsinkin siitä, että muodin muuttuessa tulee saataville myös itselleni mieluisia vaatteita ja asusteita! Silloin ei tarvitse aina tehdä itse ja toisaalta saa ostettua myös Suomesta mieluisaa, eikä tarvitse tilata Euroopasta tai kauempaa esimerkiksi sirompia, kauniita kenkiä tai naisellisempaa pellavavaatetta. Rahakin jäisi Suomeen. 


Mukavaa tiistaita teille! 

4 kommenttia:

  1. Ihana asu, pitkästä aikaa jotenkin vähän erikoisempi sinulta, kun hame ja paita ovat molemmat kuosiltaan näyttävämpiä, eikä toinen ole perus musta. Ja kuten sanoit, sävyt ovat samaa, joten ne eivät riitele keskenään, vaan sopivat juurikin todella hyvin yhteen!

    Ihana, että teillä oli ihanat juhlat! Meitä molempia täällä harmitti kovasti, kun ei päästy lähtemään, mutta rauhallinen viikonloppu teki hyvää niin meille kuin lapsellekin. <3 Kivaa viikon jatkoa teille sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! ❤️ Nyt kun on harvemmin tullut postailtua, niin asuissa on ollut vähän enemmän samoja elementtejä, mutta päällä on kyllä ollut erilaisiakin asuja! Ei vaan ole tullut kuvattua niinä päivinä, vaikka pitäisi just miettiä kuvaavansa silloin kun päällä on jotain erilaista. Molemmista näistä vaatekappaleista tykkään paljon, sopivat hyvin yhteen ja ovat mukavan rennot päällä. 😊

      Joo, meillä oli kyllä mahtavat juhlat, vaikka peruuntumisia tuli loppujen lopuksi 7! Paikan päälle pääsi kuitenkin 15 henkilöä eli ihan keskenään ei kuitenkaan tarvinnut merkkipäiviä juhlistaa. 💕 Juhlapaikka oli loistava, hinta- laatusuhde erinomainen ja oli ihana olla koko viikonloppu huvilalla. Jenni itseasiassa kysyikin teistä, harmiteltiin ettette päässeet - rauhallinen viikonloppu oli teille kyllä tarpeen, itseään kannattaa aina kuunnella, jos tuntuu että nyt on liikaa kaikkea. ❤️ Juhlia tulee varmasti myöhemminkin, oma hyvinvointi menee reissaamisen ja juhlimisen edelle, eikä mitään vahinkoa päässyt tapahtumaan. Huippua viikon jatkoa myös teille! 🌸

      Poista
  2. Nätti asu :) Hameita en käytä, mutta farkkuja ja muita housuja käytän arkena. Juhlaan tietty mekko päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 😊 Tätä tulee usein töissä käytettyä kun ei ole tiukkaa pukeutumiskoodia toimistolla, vaan kaikki pukeutuu aika rennosti. Miusta on ihana seurata myös tyylejä, joissa käytetään myös housuja - niistä asukuvista saa silti inspiraatiota, vaikka itse ei samoja vaatteita käyttäisikään. 😊👌🏻

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)