tiistai 16. lokakuuta 2018

Kultainen nahkamekko ja ruskasta inspiroitunut meikki

Tarkoitus oli julkaista tämä postaus jo eilen, mutta muutamien muuttujien takia tämä näkee päivänvalon vasta tänään. Eilen oli aivan upea lämmin ja aurinkoinen päivä, joten oli oikea hetki kuvata tämä kultainen nahkamekkoni, joka ei ole tainnut vielä täällä blogin puolella näkyä - Instagramissa kuitenkin on näkynyt. Tämä mekko piti kuvata Espanjassa syntymäpäivilläni, mutta emme ehtineetkään kuvata tätä tuolloin ja seuraavan kerran kuvatessa oli liian hämärää. Eli toisin sanoen, päätin kuvata tämän sittenkin Suomen ruska- aikaa hyödyntäen, kun takapihamme kirsikkapuut ovat niin kauniissa ruskassa!

Golden leather dress, kultainen nahkamekko, syksyn muoti, nahkamekko, päivän asu

Nahkamekko - Ompelimo Rokita
Saappaat - Dame Rose (löytö Italiasta)
Laukku - Cobblerina

Golden leather dress, kultainen nahkamekko, luonnollinen meikki, meikki luonnonkosmetiikalla, syksyn muoti, nahkamekko, päivän asu

Tällä kertaa halusin myös panostaa vähän enemmän meikkiin ja inspiroiduin puiden lehtien sävyistä, joka erottuukin silmämeikin osalta. Syntymäpäivänäni minulla oli tämän mekon kaverina Cobblerinan laukku ja Guessin niittikorkokengät, mutta Suomen syksyyn saappaat olivat järkevämmät, varsinkin kun meinasin ensin ottaa kuvat vähän eri suunnalta.

Moni teistä tietääkin, että yhdistelen aina muistoja eri vaatteisiin - tämä mekko valmistui kesä- heinäkuun vaihteessa festarimekoksi ja tämä päällä kävin hyppäämässä benjihypyn kaverini kanssa John Smith Rock Festivaleilla. Sen jälkeen olen käyttänyt tätä pari kertaa ja toinen kerta niistä oli syntymäpäivilläni, jolloin kävimme Alteassa sijaitsevassa Oustau- ravintolassa. Ravintola on Michelin- ravintoloita ja annokset ovat julkisuuden henkilöiden tai roolihahmojen nimillä nimettyjä. Ehdottomasti suosikkiravintoloitani koko reissulta.

Henkilökunta sai tietää, että olemme synttäri-illallisella ja yllättäen he tulivatkin sähikäisten sekä jälkiruoan kanssa laulamaan kuorossa onnittelulaulua "miss Marilynille"! Siinä sai hetken koota itseään, kun tuli niin yllättäen koko tapahtuma ja kaikki miestarjoilijat lauloivat kuorossa. Tuo "miss Marilyn"- nimitys sopii kyllä ravintolan teemaan loistavasti ja kuittiin oli kirjoitettu erikseen onnittelut hollanniksi tai tanskaksi. Ihana kokemus ja edelleen hymyilyttää - nämä synttärit muistan varmasti aina! Aika ihania muistoja mekkoon liittyy jo nyt, saa nähdä mitä tulee vielä eteen.

Golden leather dress, kultainen nahkamekko, syksyn muoti, nahkamekko, päivän asu, ylipolvensaappaat

Golden leather dress, kultainen nahkamekko, syksyn muoti, nahkamekko, päivän asu, Ompelimo Rokita, finnish design

Golden leather dress, kultainen nahkamekko, syksyn muoti, nahkamekko, päivän asu, Rokita

Tämä nahkamekko on sävyltään ihanan viileä, jotenkin tuntuu helpommalta yhdistää eri vaatteisiin ja takkeihin. Halusin tähän mekkoon yhdistää myös mustaa pienenä yksityiskohtana, joten laitoin nyörityksen eteen mustalla satiininauhalla. Mustien asusteiden kanssa sopii loistavasti, ei jää asusteet irtonaisen näköiseksi kun on jotain samaa sävyä itse asussakin.

Jos katsot tarkkaan nahkamekon pintaa, niin huomaat, että siinä on pientä pintakuviota - nämä nahat teetätin erikseen, kun kyselin nahkatehtaalta mahdollisuuksia erikoisnahkaan. Kuvio ei käytössä pysynyt niin intensiivisenä kuin vuodalla, mutta kuviointi on silti mielenkiintoisen näköinen tuollaisella kromipinnalla. Minulla jäi vielä näitä nahkoja yli, joten teen varmaan mustakultaisen takin tai kultaisen hameen itselleni tässä lähiaikoina.

Golden leather dress, kultainen nahkamekko, syksyn muoti, nahkamekko, päivän asu, meikki luonnonkosmetiikalla

Tässä ruskasta inspiroituneessa meikissä käytin suosikkituotteideni lisäksi myös paria luomiväriä, jotka ovat meinanneet unohtua meikkipussiin. Meikkipohjan tuotteita en käyttänyt puuteria lukuunottamatta, sillä meikkivoide ja concealer ovat molemmat liian vaaleita, vaikka en Espanjassa ihan mahdottomasti ruskettunut. Meikin pidin muuten aika luonnollisena, lähinnä pientä korostamista ja huolittelua, kuten normaalisti. Luomivärit, poskipunat ja aurinkopuuteri ovat todella pigmenttisiä, eli niillä saisi myös erittäin näyttävän ja vahvan meikin niin halutessaan. Tässä vielä meikkituotteet tarkemmin kiinnostuneille;

Luomien pohjustus - Lavera Eye shadow base* // Linkki**
Liikkuvalle luomelle - Make Up Store Cybershadow- helmiäisluomiväri, sävyssä Ra
Silmän ulkonurkkaan - Zuii Organic Flora eyeshadow, sävyssä Flame*

Poskipuna - Lavera So Fresh Mineral Rouge Powder, sävyssä Cashmere Brown 03* // Linkki**
Aurinkopuuteri - Studio 78 Paris We Evade, sävyssä White Sand 01*
Irtopuuteri - Lavera Fine Loose Mineral Powder, sävyssä Transparent* // Linkki**

Ripsiväri - Avril Le Mascara Volume, sävy Noir // Linkki**

*Saatu blogin kautta. **Affiliatelinkki.

Golden leather dress, kultainen nahkamekko, syksyn muoti, nahkamekko, päivän asu, keijutatuointi, joensuu, hexed ink

Golden leather dress, kultainen nahkamekko, syksyn muoti, nahkamekko, päivän asu

Minusta tämä kokonaisuus meikkiä ja asua myöten on ihana, toimii hyvin ja sopii syksyyn loistavasti. Väljän mustan neuleen kanssa tämä mekko voisi myös mennä arkeen hyvin, vaikka todella näyttävä onkin. Maison Scotchin alpakkaneule voisi olla hyvä pari tälle mekolle talvella ja syksylläkin, mikäli neuleelle tulee tarvetta.

Golden leather dress, kultainen nahkamekko, syksyn muoti, nahkamekko, päivän asu, Cobblerinan laukku, Cobblerina, kotimaiset nahkatuotteet

Golden leather dress, kultainen nahkamekko, syksyn muoti, nahkamekko, päivän asu

Minusta vähän tuntuu, että tähän postaukseen tuli vähän sitä sun tätä - asuinspiraatiota, muistoja ja meikkijuttuja, mutta välillä on hyvä kirjoitella vähän rennommin ja sen enempää suunnittelematta. :) Toivottavasti saatte tästä postauksesta inspistä omaan pukeutumiseen, nahkamekkoihin taikka meikkiin!

Golden leather dress, kultainen nahkamekko, syksyn muoti, nahkamekko, päivän asu, ylipolvensaappaat

4 kommenttia:

  1. Siis aivan upea mekko ja mikä ihana tuo sun synttäripäivä Espanjassa on ollut! Todellakin jää mieleen tuollaiset yllärit ja toi rafla vaikuttaa sellaselta missä kannattaakin käydä :) Joo tuo musta nyöri passaa hyvin tuohon mekkoon, mä huomasin itse kun yhdistin hetki sitten koko vaaleaan asuun mustan laukun ja mustaa korua kaulalle, että ne oli vähän irtonaisen näköisiä. Asu on muutenkin vähän sellanen erikoisempi tällä kertaa ja mietin kovasti näkeekö se koskaan päivänvaloa - tällä hetkellä sanon että tuskin, mutta saatan muuttaa mieltäni :D Nimittäin ne mustat yksityiskohdat pistää silmään liikaa ja olis pitänyt ne jättää poikkeen :D Muuten olisivat passanneet jos oisin mustat kengätkin vielä laittanut, mutta mutta.. Meni jo :) Upeita nämä kuvat, ihastuin kovasti niin tuohon mekkoosi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kata! <3 <3 Sanoppa muuta, tuo tuli jotenkin niin puskien takaa, et ei oikein tienny mitenpäin olisi kun kajauttivat onnittelulaulun täydessä ravintolassa. :D <3 Aivan ihana kokemus ja ruoka oli tuolla todella hyvää alkupaloista lähtien. Ehdottomasti kannattaa käydä tuolla, mikäli liikkuu yhtään lähiseudulla! <3 Haha, aina on sallittua muuttaa mieltään ja varsinkin asujen kanssa. ;) Tuo nyöritys oli kyllä todella hyvä idea tuohon, alunperin mietin että olisi ilman, että näkyisi ihoa vyötärökaitaleelle asti, mutta nyörityksen kanssa saa rintsikat alle. :) Ja olihan tuo nyt järkevämpi vaihtoehto sitä extempore- benjihyppyä ajatellen! :D Ihana kuulla, kiitos <3 Josko mie tästä mallista ompelisin toisen vähän arkisemmista nahoista. ^^

      Poista
  2. IHANA!!Ihana olla erilainen. Itse rakastan vaatteitta ja muotia!!! Teen ja suunnitelen itse kaikki alusta asti. On ihana olla uniikki!!
    Käy katsomassa blogiani!!
    https://differend-and-unique.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Marina! Kiitos kommentista, täällä myös suunnitellaan ja valmistetaan monet vaatteet itse, vaikka paljon käytän myös muita vaatteita, mitä vuosien mittaan on kertynyt. :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)