maanantai 8. lokakuuta 2018

Syksyinen asu pitsillä ja neulehameella

Tämän asun kuvat ovat olleet muokattuina jo elokuun lopulta alkaen, mutta koska en ehtinyt ajastaa lomalle paljoakaan postauksia, niin nyt haluan julkaista kuvat tästä pitsisestä asusta. Tein taas vaatelöytöjä kotoa, kun etsin jotain ja törmäsin tähän pitsipaitaan, jonka luulin myyneeni kirppiksellä eteenpäin. Tästä tuli kaunis pari neulehameelle, jota käytän todella usein! Yhdistelmä on naisellinen ja kaunis, sopii loistavasti syksyynkin ja miksei tulevaan talveenkin, kun yhdistää vielä takin ja erilaiset kengät asuun.

Pitsipaita, Midihame halkiolla, päivän asu, vintage- henkinen tyyli

Pitsipaita - KappAhl
Midihame - Guess
Laukku - Kirppislöytö
Korkokengät - Kirppislöytö

tyylibloggaaja, päivän asu, pitsipaita ja kynähame

Arki on alkanut loman jälkeen rytinällä - täällä on useampi kurssi menneillään ja huomenissa olisi tentti edessä. Työt alkoivat myös rullaamaan ja minulla onkin mukavasti asiakastapaamisia Joensuussa tällä viikolla! Kuvauksia olisi myös suunnitteilla, mutta niitä pitänee katsoa johonkin väliin ja käydä vielä paikat tsekkaamassa. Tälle kuulle on tiedossa myös työ- ja blogimatkoja, mutta vastapainoksi myös ainakin yhdet Halloween- bileet.

Olen myös alkanut käyttää takkeja - Suomessa kelit ovat kyllä huomattavasti viileämpiä kuin silloin, kun matkustimme Espanjaan. Tämän hameen voisin laittaa jonain päivänä päälle ja yhdistää mieheni äidin tekemään neulepaitaan, jota muksu kuvaili pehmeäksi kuin pilvi. Taisin tästä paitajutusta mainita aiemmin täällä ja nyt se on jo valmis. Espanjan löytöjen lisäksi omaan vaatekaappiini on tullut myös tämän neuleen lisäksi uusi nahkahame ja nahkarotsi pinkeillä kauluksilla, mutta niistä kerron lisää myöhemmin!

tyylibloggaaja, joensuu, asu midihameella, asu kynähameella

naisellinen tyyli, pukeutuminen, hame halkiolla

kengät pitsillä, pitsikengät, nilkkatatuointi

asu pitsipaidalla, pitsipaidan yhdistäminen, neulehame, hame halkiolla

Tämän asun molemmat kirppislöydöt ovat ihania - laukku on jotenkin kauniilla tavalla "vanhanaikainen" ja korkokengät ihanan sirot. Siroudesta ja ihanasta mallista huolimatta näiden kenkien käyttömukavuus ei ole kuitenkaan kovin hyvä, mutta menevät kyllä, jos ei tarvitse pitkiä matkoja seisoa tai kävellä. Nude tausta ja musta pitsi sopivat kuitenkin paidan kanssa niin hyvin yhteen, että halusin ehdottomasti nämä käyttöön. Pienellä olkalaukulla asu on myös iltamenoihin passeli, mutta menee hyvin arkipäivänäkin.

tyylibloggaaja, hymy, päivän asu, asukuva

Kirjekuorilaukku, olkalaukku, vintage

Pitsikengät, korkokengät, slingback kengät

pitsipaita, pitsipaita röyhelöhihoilla, tyylibloggaajan asu, päivän asu, tatuoitu

Vaikka tämä syksyn koleus hieman hirvittää lomalta paluun jälkeen, niin toisaalta on ihanaa kun ei ole koko ajan kuuma ja toisekseen voi koostaa paremmin asuyhdistelmiä. Tai monipuolisemmin ainakin, kun sukkikset ja takit on pakko ottaa käyttöön. Muutenkin on nyt loman jälkeen kevyt, inspiroitunut olo ja asuideoita pyörii mielessä jatkuvasti. Yritän saada muutamat kokonaisuudet kuvattua tällä viikolla, haluan ottaa johonkin asuun huulilaukun käyttöön ja otattaa kuvat myös uudesta nahkarotsistani! Mukavaa alkanutta viikkoa ja palaillaan. :)

naisellinen tyyli, päivän asu, asu pitsillä, pitsipaita ja kynähame, korkokengät

2 kommenttia:

 1. Ihastuttava asu ja mahtava että siellä on arki lähtenyt rullaamaan hyvin ja tehokkaasti :) Täällä on saatu loman jälkeen aikalailla chillata! Mutta syyslomia ootellessa, kun pääsee sitten kunnolla duuniin ;)
  Toi on totta että viileämmät ilmat ovat sen suhteen mukavampia, että pääsee yhdistelemään asuja ihan erilailla. Siksi mä pidänkin kovasti alkusyksystä kun pääsee vähän kerrospukemaan just sukkiksilla ja takeilla :) Nyt on tosin sellanen ärsyttävän kolea syksy että on kylmä jo :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! :) Joo, on melkoista vilskettä ollut nyt loman jäljiltä. :) Mukava kuulla, tekee varmaan ihan hyvää kesän jälkeen, teillä vissiin oli melko kiirettä töissäkin silloin. Syysloma taitaa itsellä mennä töissä ja opiskellessa, kun vasta palattiin lomalta. ;) Hyviä puolia on kaikissa säissä, tämä ruska kun kestäisi vielä jonkin aikaa, niin olis aika ihana! <3 Joo, tuo koleus tuli kyllä yllätyksenä kun olikin 30 astetta kylmempää täällä ku Espanjassa. :`DDD Mut nyt alkaa pikkuhiljaa jo tottua! ;)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)