keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Cobblerinan NoBow- mallisto / Ihanat kotimaiset nahkalaukut

Kuten vakituiset lukijat tietävätkin, niin käytän kotimaisen Cobblerinan valmistamia rusettilaukkuja arjessani. Laukkumalli on juuri sopiva arkeen, olkalaukku kulkee helposti mukana ja kaikki tarvitsemani tavarat mahtuvat siihen hyvin! Söpö rusetti tietenkin kruunaa laukun, mutta jos tyyli on simppelimpi ja klassisempi, niin silloin rusetti voi olla liikaa. Pyysin Cobblerinan yrittäjältä Sannalta kuvia ja tietoa uuden NoBow- malliston taustoista, sillä halusin kertoa myös teille kotimaisesta laukkumallistosta ja laadukkaiden suomalaisten laukkujen valmistajasta. Myöhemmin järjestämme mahdollisesti myös arvontaa teille lukijoille, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Nobow, Cobblerina, laukkumallisto, kotimaiset nahkalaukut, laadukas laukku

Cobblerina, NoBow, konjakinvarinen, Nobow, Cobblerina, laukkumallisto, kotimaiset nahkalaukut, laadukas laukku

Cobblerinalle tuli myös rusetittomia laukkuja, kun yrittäjä Sanna Niskanen koki mallistonsa kaipaavan yksinkertaista ja tyylikästä laukkua. Hän pohdiskeli ajatusta laukusta mielessään ja huomasikin, että se täydellinen laukkumalli olikin jo hänen edessään - rusettilaukun malli on kaunis ja yksinkertainen myös ilman rusettia. Laukkumalli olisi siis klassisempaa tyyliä kaipaaville sopiva. Näiden valmistaminen on myös tehokasta käsityöyrittäjänä, sillä rusettilaukun ja NoBow- laukun leikkuuraudat ovat tietenkin täysin samanlaiset.

rusetti ja nobow, rusettilaukku, cobblerina, NoBow- laukkumallisto, NoBow, laukku, kotimaiset nahkalaukut, laadukkaat laukut Suomesta, Cobblerinan laukut

Rusetiton laukku ei ehkä nimenä sopisi suuhun niin hyvin kuin NoBow, joten rusettilaukun rinnalle tuli NoBow- laukku. Englanniksi nimi sointuu helpommin ja on ytimekäs, helposti mieleen jäävä nimi. Cobblerina- brändin nimi tulee myös englanninkielisestä sanasta cobbler eli suutari, loppuosa kuvaa naisellista, ballerinamaisen ihastuttavaa tyyliä.

Vyotarolaukku asu, Nobow, Cobblerina, laukkumallisto, kotimaiset nahkalaukut, laadukas laukku, vyölaukku, laukku vyötärölle, suomalainen laukku
NoBow- laukun saa myös vyötärömallisena, aika ihana! 


NoBow, Cobblerina, kotimaiset nahkalaukut,Nobow, Cobblerina, laukkumallisto, kotimainen nahkalaukku, laadukas laukku

Kuten todella monista asukuvista voitte huomata, niin käytän Cobblerinan laukkuja todella usein. Erityisesti suurempi koko rusettilaukussa on mieleeni, sillä siihen mahtuu kaikki tarpeellinen ja vähän ylimääräistäkin. Laatu laukuissa on todella hyvä, nämä kestävät tuulen, tuiskun ja pakkaset. Omat laukkuni ovat olleet mukana lukemattomilla keikoilla, monilla festareilla ja tapahtumissa, eikä nahanpinta ole ottanut ollenkaan itseensä. En itseasiassa ole huoltanut kumpaakaan laukkua kertaakaan, mutta voisin nyt syksyllä suojata nahat uudelleen kaikista laukuistani.

Cobblerina on tänä vuonna I love me- messuilla, joten sieltä saa upeita laukkuja ja muita asusteita! Myös minä olen menossa messuille bloggaajana, toivottavasti törmätään siellä. Muuten Cobblerinan laukkuja saa esimerkiksi yrityksen omilta sivuilta, Helsingin Sokokselta ja World of TRE- myymälästä. Toivottavasti saadaan joskus myös Joensuuhun näitä ihanuuksia myyntiin, mutta verkosta on onneksi mahdollista tilata laukkuja tännekin.

Kumpi laukuista sopii paremmin teidän tyyliin? Omaan tyyliini sopii molemmat, mutta ehkä fanitan rusettilaukkua hieman enemmän kuin NoBow- laukkua. :) Ihanaa keskiviikkoa teille!

Nobow, Cobblerina, laukkumallisto, kotimaiset nahkalaukut, laadukas laukku

2 kommenttia:

  1. Molemmat sopisi mun tyyliini kyllä, mutta oon pitkään funtsinut tuota rusetillista. Mun mielestä se on ihanan erikoinen ja rusetti pistää hyvällä tapaa silmään - se toisi asuun sellaista pientä kivaa! Värivalinta ois taas mulle toki haastava, että missäs värissä sitä ostaiskin tuon. :D Ruusukultaa oon katsellut nyt eniten sillä silmällä, mutta ehkä joskus sit..:) Myös korvakoruja oon haaveillut! Harmi kun en taaskaan pääse I love me messuille, sieltä olis ne korvikset varmasti lähtenyt mukaan - oon jostain syystä tosi laiska tilaamaan netistä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat osaisin kyllä kuvitella siulle käyttöön! :) Rusetillisessa laukussa on ihanaa naisellisuutta ja leikkisyyttä, plussaa myös siitä, että värin voi valita omaan tyyliinsä sopivimmaksi. Miulla on monessa värissä näitä rusettilaukkuja, ei voi pärjätä vaan yhdellä kun kaikki värit ovat niin herkkuja! <3 :) Ruusukulta olisi aivan ihana, samaa olen katsellut minäkin... Harmi, ettet pääse messuille, kun ollaan siitä puhuttu niin paljon, ihana ois nähdä siutkin siellä! <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)