keskiviikko 21. elokuuta 2019

Kotimainen koru polkupyörän sisäkumista - Unique design by Maria

Moikka! Tällä suunnalla meni viime viikko kipeänä, mutta nyt alkaisi näyttää jo paremmalta. Tänään käytiin pitkästä aikaa ottamassa asukuvia - tarkoitus on ollut jo pitkään ottaa kuvia, joissa näkyisi myös uusi kierrätysmateriaaleista valmistettu kaulakoruni. Joensuun Kaarto Kids & Lifestyleen tuli Unique design by Maria- brändin koruja, jotka valmistetaan kierrätetyistä pyörän sisäkumeista. Tsekkasin valikoimaa Instagramin vinkin kautta ja ihastuin tähän Liisa- hapsukaulakoruun, jota on esimerkiksi Weecosilla saatavilla myös mustana. Oma valintani oli ihana oranssihtava kumi, josta tulee lapsuus mieleen - meistä kuudesta sisaruksesta jollain oli muistaakseni polkupyörän sisäkumit samaa sävyä!

Hame_paperbag_vyotarolla_asu

Toppi - kirppislöytö, merkistä ei tietoa
Pellavahame - Rokita
Hapsukaulakoru - Unique design by Maria
Korkokengät - Calvin Klein
Laukku - Cobblerina
Aurinkolasit - Instrumentarium*

*Saatu blogin kautta.

Asu_pellavahameella

Cobblerina_suurempi_Rusettilaukku

Tyyliblogi_asu_kotimaista_muotia

Kaulakoru ansaitsee oman mainintansa ehdottomasti, sillä tämä on ollut todella paljon käytössä lempikaulakoruni lisäksi. Aivan ihanalta näyttää punaisten vaatteiden kanssa, mutta myös yksityiskohtana vaikkapa valkoisen paidan ja sinisen hameen kera. Eniten tätä käytän avonaisten toppien tai mustien paitojen kanssa, sillä kaulakoru pääsee silloin oikeuksiinsa niin hyvin. Kaulakoru on kevyt runsaudestaan huolimatta, eikä se säikähdä kastumista tai muitakaan olosuhteita. Sen voi myös pestä ihan käsisaippualla. Koru on leikattu käsin ja se on valmistettu Suomessa vastuullisesti, eikä koru voi hävitä tai napsahtaa irti tukevan ruuvikiinnityksen ansiosta.

Oman koruni tilasin Kaarton kautta, sillä halusin hakea sen ihan kivijalkaliikkeestä suht läheltä asuinpaikkakuntaani - mutta jos asut kauempana, niin näitä Unique design by Marian koruja löydät myös Weecosin verkkokaupasta ja jokaisen korun tiedoista löytyy myös vastuullisuustiedot lähituotantoa ja muita tietoja myöten. Sekä Kaarton ja Unique design by Marian löydät myös Instagramista - mikäli asut täälläpäin Suomea, niin kannattaa kysyä saisiko jotain tiettyä korua Kaartoon myyntiin!

Kasvokuva_Kaulakoru_Unique_design_by_Maria

Calvin_Klein_kiilakorot

Kiilakorkokengat_Calvin_Klein

Tyylibloggaaja_asukuvat_Suomi

Selkatatuointi_asukuvat_elokuu_2019

Kelit ovat taas suosineet siihen malliin, että pellavasta tehty minihame on paikoillaan - muutenkin asusta tuli aika punaisen sävyinen. Ensin mietin mustan ja punaisen yhdistelmää koko asuun, mutta päädyinkin Cobblerinan luottolaukkuun ruosteensävyssä ja ruusukultaisella rusetilla. Ja päädyin myös punaiseen hameeseen mustan sijaan. Kengät piti olla ruusukultaan taittavat, mutta pääsin nopeammin lähtemään näissä Calvin Kleinin kiilakoroissa, kun perheen miespuoliset odottivat jo autossa. Silkkisuihke pääsi loppumaan, joten nämä kengät sujahtivat iisimmin jalkaan kuin upouudet kenkäni, joita ei ole vielä täälläkään nähty ja joita en ole vielä ehtinyt sisäänajaa ennen pidempää käyttöä.

Paivan_asu_tyyli

Kiilakorkokengat_Calvin_Klein_asussa

Cobblerina_olkalaukku

Minulla on jotenkin hyvä fiilis tästä syksystä - sain paikat tanssitunneilta ja mietin, että olisi aika panostaa hyvinvointiin enemmän. Saatan ottaa vielä baletin näiden kahden muun tanssin lisäksi, mutta se vaatii itseltäni sitten hieman joustoa siihen, että ihan kaikkea ei voi suorittaa samalla tavalla kuin viimeisen vuoden sisällä. Mutta toisaalta, onko välttämättä niin kiirekään? Palaillaan taas pian blogin pariin, teen tällä viikolla vähän enemmän näitä somehommia.

Aurinkoista viikkoa teille sinne ruutujen toiselle puolelle!

Asukokonaisuus_punaiset_vaatteet

Kiilakorkokengat_Calvin_Klein_Nilkkatatuointi


4 kommenttia:

  1. Harmi että siellä on viime viikko sairasteltu, onneksi alkaa jo helpottaa ja ootte päässeet kuvailemaan ja vieläpä näin upean lookin! On sulla kyllä upea tyyli, aina niin kauniit korot jalassa ja muutenkin niin tarkoin suunniteltu jokaista yksityiskohtaa myöten <3

    Tää lookki oli pitkästä aikaa vähän erilaisempi mitä yleensä, tai siis jotain erikoista tässä nyt mun mielestä oli, ehkä tuo koru tai jotain.. Itse en osaisi noin koristeellisen topin kanssa yhdistää koruja, ainakaan mitään isompia, mutta toi koru on jotenkin tosi simppeli - vaikkakin samalla persoonallinen ja erikoinen katseen kiinnittäjä - ja siksi käykin vallan mainiosti tuohon. Aivan mahtava siis silti! Mustat korot loistovalinta, kun topissakin hivenen mustaa yksityiskohtaa, niin se ei jää asussa yksinäiseksi :)

    Ihanaa loppuviikkoa Milla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Kata! <3 Joo, oli ihan sieltä ja syvältä tuo flunssa, pitkään kesti eikä kuumetta meinannut nostaa millään vaikka olo oli koko ajan kuumeinen. :O Kiitos paljon, ihana kuulla! <3 Oli kiva pukeutua pitkästä aikaa kunnolla - toki muitakin asuja on ollut myös kipeänä, mutta ei ihan kuvausfiiliksiä ollut.

      Joo, tässä asussa oli jotain epämiumaista. :D :) Itsellä tuntui, että punaista on liikaa, mutta toisaalta asu kuitenkin oli tosi jees. En oikein tiedä. :) Tuo koru on kyllä aivan ihana, tätä käytän eniten sen Kalevala Korun Kielon lisäksi - ovat todella erilaisia tyyliltään, mutta molemmat toimivat useissa asuissa. Kiitos samoin sinne, toivottavasti teidän vkoloppu on ollut ihana! <3

      Poista
  2. Noita toppeja oli vuosituhannen vaihteen jälkeen torimyyjillä ja Tallinnassa ihan tolkuttomasti! Mulla oli samaa sarjaa musta huppari. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mie muistelinkin et sie joskus kommentoit tästä et näitä on ollut joskus ajat sitten torimyyjillä ja Tallinnassa. :D Omani löysin kirppikseltä parilla eurolla, vanhahan tämä on kuin mikä. :D ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)