torstai 22. elokuuta 2019

Kahvikuorinnan ja kukkaisöljyjen täydellinen kombo - Kahvikuorinta kasvoille

*Postauksen tuote on saatu blogin kautta, kahdella (**) tähdellä merkatut linkit ovat mainoslinkkejä.

Muistatteko Optiat- brändin kahvikuorinnan, josta olen aiemmin kertonut tässä ja tässä postauksessa? Tutustuin kahvikuorintaan yli kaksi vuotta sitten ja käytän näitä kuorintoja edelleen, vaikka brändi on uudistunut nimeä ja ulkoasua myöten. Optiat uudisti brändinsä selkeämmäksi ja samalla nimi vaihtui UpCircleksi, joka kuvaa raaka- aineiden kiertokulkua - yrityksen käyttämät raaka- aineet menisivät roskiin, ellei niitä pelastettaisi käyttöön UpCirclen toimesta. Kahvikuorintoihin kerätään laadukasta kahvinpurua Lontoon artesaanikahviloista ja samalla otetaan talteen chai- teessä haudutetut mausteet. Näihin Floral blend- tuotteisiin käytetään kukkaisöljyjä, jotka saadaan esimerkiksi häiden ja juhlien jälkeen tarpeettomiksi jäävistä kukkalaitteista ja -asetelmista.

UpCircle_Face_Scrub_Floral_Oils

UpCircle_Kasvokuorinta_kosteuttava_ja_pehmentava

Uudistuksen myötä myös pakkaus uudistui ja muovisen pakkauksen sijaan tuotteet pakataan kierrätettävään alumiiniin, joka säilyttää ominaisuutensa usean uusiokäyttökierroksen jälkeenkin. Alumiini onkin yksi pakkausaineista, jonka saa kierrätettyä helposti uudelleen ja uudelleen, mutta sen lisäksi tuubia on helppo taittaa ja rullata sitä mukaa kun tuotetta käyttää.

Saamani kukkaisöljyjä sisältävä kasvokuorinta sopii loistavasti herkälle iholle eli ei tarvitse pelätä kuorinnan olevan liian rakeinen tai ihoa ärsyttävä. Kuorinta sisältää öljyjen lisäksi kosteuttavaa sheavoita, joka on varmasti kaikille tuttu ihoa kosteuttavista tehotuotteista. Sheavoi- tuotteita käytän itse todella paljon varsinkin talvella ja syksyllä, kun ihoni alkaa olla kuivempi kuin kesällä. Kahvikuorinnassa on käytetty muun muassa kurjenpolven, ruusunmarjan ja patsulin eteerisiä öljyjä, joiden yhdistelmä tuoksuu huumaavan hyvältä.

UpCircle_kahvikuorinta_kasvoille

Kuorintaa kannattaa käyttää pyörivin liikkein, jonka jälkeen kuorinta kannattaa jättää kasvoille noin viideksi minuutiksi. Saunassa ja kuumassa kylvyssä ollessa vaikutus tehostuu, eli suosittelen kuorimaan kasvot vaikkapa saunoessa! Vaikutusajan jälkeen kasvot huuhdellaan hankaamatta ja kasvot kuivataan taputtelemalla, jolloin öljyt saavat imeytyä ihoon kasvojen pesun jälkeenkin. Vartalokuorinnasta löydät juttua alkuosan linkkien kautta ja vastaava suosikkini löytyy täältä** - molemmat kuorinnat ovat todella hyviä, myös uudistuksen jälkeen ja myös mieheni tykkää näistä UpCirclen kahvikuorinnoista.

Iho on näiden käytön jälkeen joustava, sileä, ihanan pehmeä ja iholle jää hentoinen tuoksu, joka on yksi parhaimmista piirteissä tässä kuorinnassa. Fiilis on todella hyvä myös seuraavana päivänä ihan vain kuorinnan tuoksun takia. Tästä kuorinnasta en luovu, olen edelleen yhtä ihastunut näihin UpCirclen kahvikuorintoihin kuin kaksi vuotta sitten. Tämä kukkaisöljyjä sisältävä kuorinta on nyt 25% alennuksessa 12,71 euroa, täällä**.

UpCircle_Face_Scrub_from_used_coffee_grounds

UpCircle_Face_Scrub

Seuraavaksi aion testata blogin kautta saatua luomukasvoseerumia UpCirclelta** - myös se sisältää kierrätettyistä kahvipuruista uutettua öljyä, jonka lisäksi se sisältää myös jojobaöljyä sekä tyrniöljyä. Seerumin pitäisi tehostaa ihon omaa kollageenin tuotantoa ja se häivyttää pigmenttiläiskiä. Seerumit kirkastavat myös ihoa ja odotankin innolla millaisia tuloksia kasvoseerumi tuo pidemmällä testauksella, ainakin nämä kuorinnat ovat olleet ihan kymppejä tuoksusta ja käyttötarkoituksesta riippumatta! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, yli kahden vuoden käytön jälkeen nämä edelleen tuovat omiin rutiineihin arjen luksusta ja hyvää mieltä.

Mukavaa torstai- iltaa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)