torstai 29. elokuuta 2019

Kun mieli muuttuu... - Minna Parikka Elizabeth

Muistatteko, mitä tuumailin tässä tämän vuoden kenkätrendeihin paneutuvassa postauksessa? Tässäpä vielä kuvan alla muistinvirkistykseksi lainaus tästä postauksesta;

Minna_Parikka_Elizabeth_Rose_Satin-4
Minna Parikka - Elizabeth sävyssä Rose Satin. 


"Mules- mallin kengät eli pistokkaatNäissä sirot pistokkaat kapeilla koroilla ovat upeita ja jättävät jalat kauniisti näkyviin, mutta peittävät ja muutenkin suuret mules- kengät ovat aika kömpelöt. Se on toki tarkoituskin, mutta umpinaisuus pistokkaissa ei sovi omaan makuuni, oli suunnittelijana kuka tahansa. Näitä on saatavilla kunnon plattareilla, tolppakoroilla ja vastavuoroisesti todella kapeilla koroilla.
" Maaliskuussa 2019.

Kuten otsikosta kävikin jo ilmi, mieleni muuttui näiden mules- mallisten kenkien osalta. Tai ainakin tämän yhden parin osalta, joka on umpinainen kärjestä. En pitänyt alkuun näistä satiinisista Elizabeth- korkokengistä, vaan enemmänkin ihmettelin näiden muotokieltä ja tulin siihen tulokseen, että nämä eivät ole minua varten. Kuinkas sitten kävikään. 

Minna_Parikka_Satiinipuput

Minna_Parikan_kengat

Minna_Parikka_Elizabeth_Rose_Satin-19

Minna_Parikka_Elizabeth_Rose_Satin-8

Silmäni tottuivat ajan kanssa tähän kenkämalliin ja ihastuin eritoten tähän vaaleansävyiseen satiiniin, vaikka kenkiä olisi ollut alessa myös mustana ja kirkkaanpunaisena. Mieheni osti nämä kengät Rose satin- sävyssä minulle lahjaksi elokuun alussa ja pakko kyllä myöntää, että ensikosketuksen jälkeen vähän pohdin värinvaihtoa - mutta välillä pitää kokeilla myös uutta ja mennä pois mukavuusalueelta. Mustia ja punaisia kenkiä minulla on varmaan eniten, mutta tälläisiä vaaleampia kenkiä ei ole kovin montaa paria eli uusi kenkäsävy on tervetullutta vaihtelua. 

Minna_Parikka_Elizabeth_Rose_Satin-3

Minna_Parikka_Elizabeth_Rose_Satin-21

Minna_Parikka_Elizabeth_Rose_Satin-Bunnies

Kärjen umpinaisuus tai terävyys eivät ole normaalisti omaan kenkämakuuni sopivia, vaan kaikissa muissa pistokkaissani on peeptoe- kärki eikä yhdessäkään kenkäparissa ole terävää kärkeä. En tiedä, miksi suosin enemmän avoimia kärkiä pistokkaiden osalta - ehkä se keveys on se juttu? Eivät nämä Elizabethitkään näytä raskailta jaloissa, vaan avoin takaosa tuo kepeyttä ja edessä katse suuntautuu pupunkorviin samassa linjassa terävän kärjen kanssa, eli kenkä näyttää linjakkaalta. Näissä mitoitus on todella pientä, kuten Minna Parikan sivuillakin mainittiin - ensimmäistä kertaa jouduin ottamaan 38- koon, kun yleensä käytän 36-37 kokoja saman brändin kengissä.

Minna_Parikka_Elizabeth_Rose_satiinikengat

Tämä taitaa olla nyt toinen kerta, kun muutan mieleni erikoisen kenkäparin suhteen - kai teille lukijoillekin käy joskus näin? Olen todella iloinen tästä kenkäparista ja näiden yhdistäminen eri asuihin tuntuu uudelta kutkuttavalta jutulta erilaisen mallin takia. Katsotaanpa olisivatko nämä kengät seuraavissa asukuvissa - näillä miettein ihanaa torstai- iltaa teille, palataan pian!

Minna_Parikka_Elizabeth_Rose_Satin-16

Minna_Parikka_Elizabeth_Rose_Satin_kengat

4 kommenttia:

  1. Nuo on kyllä niin nätit kengät 8) Tosi söpön väriset! haha mulle käy jatkuvasti niin että muutan mieltäni jonkun vaatteen tai asusteen suhteen :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Väri on kyllä ihana, ensin vähän epäröin kun näitä yömyöhään keinovalossa katsoin, mutta luonnonvalossa väri on kaunis. :) Ihana kuulla! :D Miulle käy näin välillä ja nyt itseasiassa vähän isommassakin mittakaavassa, kun mietittiin vielä tuon keittiön remonttia... Viime viikolla mietittiin eri matskua kuin nyt, mutta lopullinen päätös tehtiin vasta hetki sitten. :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)