keskiviikko 4. syyskuuta 2019

Minun kesäni 2019 - blogihaaste (Paljon kuvia!)

Postauksen kuvissa näkyy blogin kautta saatuja tuotteita tähdellä (*) merkattuna ja postauksessa on yksi mainoslinkki, jonka tunnistat kahdesta (**) tähdestä. 

Josko palataan hetkeksi kesään - bongasin Nooran blogista tällaisen kesähaasteen, jossa vastataan kesään liittyviin kysymyksiin. Kooste kesästä olisi muutenkin paikallaan, vaikka kelit ovatkin suosineet ja aurinko on paistanut kiitettävästi. Syyskuuta jo mennään, mutta tässä postauksessa käytin puhelimella otettuja kuvia kesäkuun ja elokuun väliltä!

Kuvaamassa_Liperissa
Tässä ollaan kuvaamassa Käsämän sillalla kesäisenä päivänä. *Kaikkien kuvien aurinkolasit ovat blogin kautta saatuja. 



Kesän 2019 mieleenpainuvin päivämäärä?

Monia tapahtumia tulee mieleen, mutta päivämääristä puutarhajuhlat Espoossa 8.6. ja kesäloman päättäjäiset, jotka pidettiin mummolassa 10.8. kun serkuksilla alkoi seuraavalla viikolla koulut, eskarit tai päivähoidot. Ihana idea, lapsi sai kysellä serkultaan millaista esikoulussa on, mitä siellä tehdään ja esikoulun alku onkin mennyt todella hyvin!

Verivelka_Arttu_Tuominen_lukuhetki
Luin kesällä muutamia kirjoja, viimeisimpänä tämän Arttu Tuomisen Verivelka- kirjan**, joka aloittaa uuden kirjasarjan. Viihdyttävä kirja, lukeminen oli sujuvaa ja tarina on erityisesti ystävyyden sekä lain osalta mielenkiintoinen. 


Vaahtokylpy
Kylpyamme on yksi parhaimmista ostoksista tänä vuonna - tämä on viikottain käytössä, joskus jopa useamman kerran viikon aikana! 


Jokiasemalla_Cadillacilla
Kävimme mieheni kanssa ajamassa Cadillacilla todella lämpimänä kesäpäivänä. *Urban Classics- paitani on myös saatu blogin kautta. 


Kesän 2019 paras grillisafka?

Mieheni marinoimat ja nuijimat pihvit, halloumi ja parsa. Perunoita, kasviksia ja tuorejuustoa sisältävät folionyytit ovat myös huippuja. Muitakin kyllä meni, mutta nuo jäivät erityisen hyvin mieleen!

Kolilla_2019
Kävin yksinään Kolilla - samalla pyörähdin Kauneushoitola Edeassa vartalohoidossa. 


Kesan_ensimmaisia_mansikoita
Mansikoita ostettiin monta laatikkoa, mutta niitä on kyllä mennytkin todella paljon... 


Aamusumu_tyomatka
Aviomieheni lähetti kuvan kauniista ja sumuisesta aamusta eräänä aamuna. 


Kesän 2019 kaunein auringonlasku?

Hmm. Joku aamu niistä, kun mieheni lähti töihin neljän maissa ja heräsin siihen tai silloin, kun istuimme ystävien kesken kuistilla aamuun asti. Keskikesällä on ihanan pehmeä valo silloin neljän- viiden maissa.

Kesän 2019 huikein roadtrip?

Antin loman alkaessa kävimme Espoossa hänen kummiensa luona ja tämä reissu jäi ehkä parhaiten mieleen, vaikka olen kyllä muuallakin käynyt ja Espoossakin alkukesästä. Käytiin Heurekassa dinosaurusnäyttelyssä, käytiin syömässä, sain viimeinkin Minna Parikan Jezebel- korkokengät ja kierreltiin muutamia paikkoja koko poppoolla. Sellaista somevapaata aikaa oli pitkälti, ei tullut hirveästi oltua koneella tai puhelimella!

Dinosaurus_Heureka_2019
Dinosaurus- näyttely oli kyllä huikea, paljon oli katsottavaa ja tietoa aikuisillekin! 


Chevrolet_Camaro_paivan_asu
Tämä kuva otettiin matkanvarrelta - pidän tästä kuvasta. 


Parkkikiekko_Camaro
Sain tämän parkkikiekon joskus mieheltäni - tällä kertaa tosin hän parkkeerasi. 


Laveran_huulikiilto_meikissa
Tänä kesänä ihastuin myös Laveran* uusiin huulikiiltoihin, näistä saa ihanasti kevyttä sävyä huulille ja koostumus ei ole liian tahmea, kuten huulikiilloissa yleensä. 


Kesän 2019 unohtumattomin uintireissu?

Nääh, tänä kesänä en ole tainnut käydä uimassa - olen nauttinut ulkosaunasta ja kylpyammeesta. :) Mutta eiköhän tässä loppukesästä tai alkusyksystä tule käytyä!

Kesän 2019 iloisin kohtaaminen?

Kun meille tuli pari ystävää yökylään - naurettiin, grillattiin, saunottiin ja istuttiin kuistilla aamuviiteen asti. Ihana illanvietto, jaettiin ilot ja surut samalla. Seuraavana päivänä nauratti kaikki sattumukset ja hetkellisesti kadonneet tavarat, jotka löytyivätkin aika yllättävistä paikoista.

Ystavat_Joensuussa
Ystäväni Katan kanssa tavattiin Joensuussa ja kävimme vuorostaan heillä Espoon reissun jälkeen. Parasta ikinä, kun juttu jatkuu siihen mihin jäätiin ja Katan kanssa ollaankin tunnettu jo 2006 vuodesta lähtien. 


Kukkia_Joensuun_keskustassa
Kauniita kukkia Joensuun keskustassa, hienoa oli huomata miten paljon nykyään panostetaan kaupungin viihtyvyyteen! 



Kesän 2019 hymyilyttävin hetki?

No tässä kuussa on ollut ainakin kaksi hymyilyttävimpää hetkeä, viime viikonloppu oli ihana ja muutenkin elokuu oli tapahtumarikkaampi kuin kesä- ja heinäkuu. Hankala sanoa vain yhtä, kun hymyilyttäviä hetkiä on ollut niin lapsen kuin miehenkin kanssa, sukujuhlissa, töissä, opinnoissa ja vapaa- ajalla.

Nahkaharness_luonnos
Tässä parit harness- suunnitelmat ja saumaratkaisujen suunnittelua erääseen projektiin. 

Aamukahvi_kuistilla
Useina aamuina join aamukahvit pihalla, jos keli vaan salli. 



Kesän 2019 itkettävin pettymys?

Se kun huomasin, ettei erääseen ihmiseen ole luottamista, vaikka niin olin kuvitellut. Tästä ollaan keskusteltu mieheni, lähimpien ystävieni ja isoveljeni kanssa - meidän välille se saa jäädäkin, nämä asiat eivät kuulu someen. Tänä kesänä on myös stressannut se, että olen ollut niin sanotusti liian kiltti ja joustanut paljon, ehkä vähän liikaakin oman hyvinvointini kustannuksella.

Aamiainen_Joensuussa_Saimattarella
Saimattaren aamupala oli todella hyvä, hieman on uudistunut tässä postauksessa näkyvästä aamiaisesta. 


Saimatar_ravintola_Joensuu
Saimatar täytti viime viikonloppuna 120v ja kävimme syömässä kaksin. Kokeilin villisikaburgeria, oli hyvää! 



Kesän 2019 kaunein kesäkaupunki?

Olen itseasiassa tänä vuonna nauttinut enemmän Joensuusta kuin yleensä - olen nähnyt ystäviä, käynyt ravintoloissa ja terassilla, kierrellyt kaupunkia, kuvannut paljon, käynyt eri liikkeissä ja erityisesti suosinut paikallisia liikkeitä. Pääsin sittenkin myös Rock in the Cityyn lauantaina, perjantai meni lähinnä nukkumiseksi flunssasta johtuen ja loppuajan pelasinkin pääosin Afrikan tähteä lapsen kanssa. Mutta sentään edes toisena päivänä pääsin lähtemään ja jospa nyt syksyllä olisi Kerubilla keikkoja enemmän, kun jäi muutamia hyviä bändejä näkemättä.

Joensuun_Taidemuseo_kesa_2019
Joensuun taidemuseossa on tullut myös käytyä, tämä taulukokonaisuus oli suosikkini Blue and Red- näyttelystä, joka on muuten 27.10. asti museolla eli vielä ehdit käydä! Kuvan taulut ovat Canal Cheong Jagerroosin käsialaa. 


Joensuu_puisto
Joensuun keskustan pieni puisto on viihtyisä kukkineen ja patsaineen. Penkkejä on myös useampia, siitä plussaa. 


Paivan_asu_bloggaaja_Joensuu
Asu viime viikolta - aika simppeli, mutta siisti. 


Niitty_Polvijarvella
Ihana niitty! 


Selfie_kesa_2019
Tässä istuskelen naapurin / asiakkaan kuistilla odottelemassa. Hyvä hetki selfielle. 


Viesti_naapurilta_kesa_2019
Naapuri jätti minulle viestin. :) 



Kesän 2019 henkeäsalpaavin luontohetki?

Hahaa, varmaan se kun karhun murinat keskeyttivät asukuvaukset! :D Kerroinkin siitä tässä postauksessa. Toinen mieleen jäänyt luontohetki oli se, kun katsoin keittiön ikkunasta tarkemmin näkemääni liikettä ja siellähän metsässä kulki kolme kurkea peräkkäin. Luulisi olleen helpompi mennä lentämällä kuin tiheää metsää pitkin. Ainiin, meinasin ajaa hirvikolarin yhtenä aamuna kesällä - kaksi hirveä tuli tielle ja kyllähän se oli henkeäsalpaava hetki vähän eri tavalla. Yksi kamala luontohetki tuli eteen autoa pestessä helteellä, kun polkaisin vahingossa ison sammakon päälle. :(

Chevrolet_Camaro_4gen
Noh, autosta tuli puhdas, mutta sammakon kohtalo suretti silti. 


Tikkurila_taika_helmiaismaali
Maalasin myös vaatehyllyjä kenkä- ja vaatehuoneeseen. Sävynä Tikkurilan Taika helmiäismaali kuparin väriseksi sävytettynä. Hyllyihin laitoin vain yhden kerroksen maalia, sillä saa tuollaisen hieman kimaltavan ruusukultaan taipuvan sävyn. 



Kesä 2019 yhdellä sanalla?

Arkinen. Ihan jees, mutta ehkä olisi voinut olla enemmän hohtoa ja oma fiilis olisi voinut olla parempi. Stressiä on riittänyt ja se todennäköisesti vaikuttaa tähän, ettei kesä tunnu ikimuistoiselta, ihanalta tai muulta - vaikka siis hyviä hetkiä on ollut paljon! Tämä kesä opetti, että minun pitää kiinnittää enemmän huomiota hyvinvointiini, sillä se vaikuttaa myös yleisesti fiilikseen. Liiallinen stressi aiheuttaa hankalia uniongelmia, joka heikentää hyvää fiilistä entisestään eli jatkossa huomion suuntausta enemmän hyvinvointiin.

Koli_2019
Tämä kuva on myös Kolilta - niin kaunista. 


Kukkia_kesa_2019
Seurasin innolla pionien kukintaa, näistä taisin julkaista kuvia pitkin kesää Instagramiin. Kuvassa näkyy myös jotain toista kukkaa, kaunis sekin. 



Millainen kesä sinulla oli? Mitä teit kesän aikana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)