keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Kokemuksia Geisha Shaverista - Yksi pieni ekoteko arkeen

Geisha Shaveria on hypetetty melkoisesti somessa, enkä ihmettele sitä yhtään. Muovin vähentäminen on ollut jo kauan tapetilla ja tottakai itsekin kiinnittää huomiota siihen, mitä ostaa ja saako pakkauksen kierrätettyä. Minusta on jotenkin hassua, ettei aiemmin tullut mieleenkään käyttää perinteistä metallista partaterää sheivaamiseen, vaan kaupasta on valinnut aina sen miesten höylän ja muovilla ympäröidyt terät. Kokonaan metallisessa höylässä tuntu on aivan erilainen ja parikymppiä maksavan paketin mukana tulee viisi terää, joista yhden terän käyttöaika on noin kuusi kuukautta. Eli paketti kestää kaksi ja puoli vuotta, jonka lisäksi lisäterät ovat huomattavasti halvempia kuin muovireunaiset vaihtoterät.

Geisha_Shaver_kokemuksia-6

Geisha_Shaver_kokemuksia-3

Käyttöikä terillä on pidempi kuin muovisilla ja metalliset terät kierrätetään metalleihin muiden kierrätettävien metallien joukkoon. Ruusukultainen Zero Waste- höylä on naisellinen ja näyttää kauniilta kylppärissä. Metallinen höylä painaa 96 grammaa ja on todella tukeva ajaessa. Partaterä laitetaan osien väliin ruuvaamalla ja vaihto on helppoa - erillistä ruuvimeisseliä ei tarvita, vaikka luulin niin! Myös höylän paketti on kierrätettävissä helposti ja terät ovat omissa paperisissa "kirjekuorissaan", jossa ne pysyvät terävinä.

Geisha_Shaver_kokemuksia-8

Geisha_Shaver_kokemuksia-2

Miltä se Geisha Shaver tuntuu sitten ihokarvoja ajaessa? 


Tiedättekö sen tunteen, kun muovireunainen höylä alkaa olla tylsääkin tylsempi ja lisäät voimaa saadaksesi ajettua sääret? Jep, se voiman lisääminen ja hankaaminen ei hirveästi auta. Tämä terä liukuu kevyesti ihoa pitkin, eikä voimaa tarvitse käyttää eikä höylää tarvitse putsata niin usein kuin muovireunaista terää hyvän lopputuloksen takaamiseksi. Höylällä sääristä, kainaloista ja muista paikoista tuli silkkisen sileät! Sheivaaminen sujui nopeammin kuin aiemmin ja käyttökokemus oli todella miellyttävä, sillä tätä ei tarvitse hangata iholla edestakaisin, että kaikki karvat lähtevät. Lopputulos on sileä ja iho ei ärsyynny, kun karvat lähtevät kerralla. Oikeaa ajoasentoa saa hakea hieman haastavammilla alueilla, kuten bikinirajan alueella, mutta esimerkiksi säärien ajelu sujui suoraan ilman minkäänlaisia ongelmia.

Geisha_Shaver_kokemuksia-5

Geisha_Shaver_kokemuksia-7

Olen todella positiivisesti yllättynyt tästä ja saat ehdottomasti rahoillesi vastinetta. Höylä tulee huomattavasti edullisemmaksi muovihöyliin nähden, kierrätyksestä plussaa ja erityisesti siitä, ettei iho ärsyynny eikä esimerkiksi sääriin tule sellaista punaista näppyä, kuten muovihöylillä ajaessa. Todella hellävarainen vaihtoehto ja pieni ekoteko omaan arkeen, eikä tuo ollenkaan lisävaivaa kierrätykseen. Parastahan tässä on se, että tämä helpottaa arkea lähes joka toinen päivä ja höylä on hankintana edullinen, hellävarainen ja kierrätettävä.

Oma höyläni on Joensuun Sokokselta, mutta näitä saa tilattua myös Ruohonjuuresta ja Pretty.fi:stä. Geisha Shaverin hinta pyörii siinä kahdenkymmenen euron molemmin puolin ja pakkauksessa on viisi vaihtoterää mukana, Pretty.fi:stä saa tällä hetkellä viisi vaihtoterää lisää kahdella eurolla.

Geisha_Shaver_kokemuksia-9

8 kommenttia:

 1. Kiitos kattavasta tietopaketista :) uskaltaisin tämän perusteella laittaa testiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla, että tietoa tuli tarpeeksi! Ihastuin kyllä ihan täysin, todella näppärä käyttää ja terät saa kierrätettyä. :)

   Poista
 2. Ohhoh mä en oo vielä törmännyt moiseen, tosin nyt oon somesta vähän irtautunutkin joten ei ihme :D Todella kaunis höylä ja kuulostaa todella hyvältä kierrätyksen ja pitkän käyttöiän suhteen. Tämän perusteella voisin todellakin ostaa tämän, itse asiassa harkitsin jo kovasti tämän ostoa kun eilen näin postauksesi fb:ssä. Nyt olisi kyllä hyvä sauma tilata tuolta Pretty.fi:stä, jos kerta vaihtopäitä saa parilla eurolla lisää, mutta itse tykkään enemmän ostaa ihan kaupasta, netistä tilaus tuntuu niin vaivalloiselta :'D Ens kerran täytyy Sokkarilta kyllä katsoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, sie oot hyvin säästynyt, mie oon törmännyt tähän monessa eri paikassa. :D Tämä on kyllä todella kaunis ja niin näppärä käytössä! <3 Pitkä käyttöikä ja vaihtoterien edullisuus on plussaa, vanhan höylän vaihtoterät maksoivat lähemmäs 15 euroa viisi kappaletta, tässä uudessa 2,85e taisi olla Ruohonjuurella ja 2e per viiden paketti Pretty.fi:ssä. :O Ihan älyttömän iso ero ja käyttöaika on pidempi tuossa uudessa terässä, niin selvää säästöä tulee itselle ja luonnolle. :) Joensuun Sokoksella oli ainakin näitä, mut uskoisin et Kuopiossa on myös! <3 Aluksi arvelin, että ei näitä ainakaan vielä Joensuusta saa, mutta kävin tsekkaamassa luonnonkosmetiikkaa ja siellähän tällainen höylä oli. ^^ Mukava, et saapi näitä uusiakin juttuja myös kivijalkakaupoista, yleensä saa netistä tilata kun kaupoissa ei ole. :D

   Poista
 3. Apua! Uskaltaako tällä ajaa intiimialuetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskaltaa ajaa, mutta se vaatii hieman harjoitusta - kannattaa muistaa, ettei vedä terää sivusuunnassa, pingottaa ihoa tarvittaessa eikä saa painaa liian kovasti. Karvat lähtee siis ilman painamistakin, kun terä on niin terävä ja sama juttu myös muiden paikkojen kanssa, ei voimalla vaan nätisti ihoa myöten vetämällä. :) Mutta saa kyllä hyvin ajettua myös intiimialueen, alkaa sujua muutamien kertojen jälkeen paremmin. :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! Tuote taitaa mennä kokeiluun ennemmin tai myöhemmin.

   Poista
  3. Kiitos! :) Kysy vaan ihmeessä lisää, jos tulee jotain muuta mieleen tästä tai muustakin. :) Pääasia on muistaa tuo, ettei liian kovakourainen ole, ettei satu mitään ja jos kädet ovat saippuaiset, niin kantsii pestä käsistä saippua + kuivata kädet, niin höylä ei pääse liuskahtamaan. Moni on laittanut viestiä tästä ja ovat kuulemma ostaneetkin tämän postauksen myötä tuon höylän, on kyllä ollut rahansa arvoinen ja tosi näppärä käytössä! <3 <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)