maanantai 12. elokuuta 2019

Minna Parikan Jezebel - upea kirppislöytö Torista!

Minna Parikalle tuli 2012- 2013 vuosina liskokuosia ja käärmekuosia kenkämallistoihin. Tuolloin ostin itselleni Ginger- laukun pytoninnahkaa muistuttavalla kiiltonahalla ja ystävälleni ostimme valmistujaislahjaksi saman laukun, mutta liskonahkaisilla reunoilla. Muistatteko ihanat Jezebel- malliset korkokengät? Nämä jäivät mieleeni pyörimään tuolloin vuosia sitten ja olen näitä katsellut nettikirppiksiltä, mutta vasta nyt sattuivat vastaan oikeassa koossa ja haluamallani liskokuosisella nahalla. Kengät ovat vain vähän käytetyt, sillä korkolaput ja nahkainen pohja ovat hyvässä kunnossa, kuten kuvistakin huomaa.

Minna_Parikka_Jezebel_korkokengat_liskokuosi

Minna Parikka - Jezebel Lizard

Minna_Parikka_Jezebel_Lizard_korkokengat

Minna_Parikka_Jezebel_korkkarit

Minna Parikan kengistä haaveileville vinkiksi - näitä vanhempien mallistojen kenkiä liikkuu varsinkin Tori.fi:ssä ja Minna Parikka second hand- ryhmässä Facebookissa. Näistä kahdesta olen tehnyt Parikka- löytöjä ja mikäli sinulla on jotkut tietyt kengät mielessä, niin kannattaa laittaa ostoilmoitus Toriin, sillä tavarat liikkuvat seuraavalle käyttäjälle nopeasti niinkin. Aina kannattaa myös varmistaa, että kengät ovat myyjällä oikeasti myynnissä. Itse useimmiten teen kaupat kasvotusten, kuten viime viikolla pk- seudulla ja joskus pyydän kuvan tuotteesta päiväyksellä sekä nimilapulla. Toki Googlen kuvahaku on myös avuksi, jos on syytä epäillä kuvien olevan jonkun muun kuin myyjän ottamia.

Mustavalkoinen Lizard- kuosi tuo mieleeni liskon lisäksi sanomalehden tekstit - printti on todella hieno! Tästä nahasta oli saatavilla myös upea Corona- laukku, josta haaveilen edelleen. Jos joskus sattuu hyväkuntoisena tulemaan vastaan, niin todennäköisesti tulee ostettua - oli sitten tässä liskokuosissa tai punaisena, molemmat ovat aivan yhtä ihania.

Korkokengat_Minna_Parikalta

Näissä Jezebel- kengissä on samanlainen sydämenmallinen leikkaus kuin Raquel- kenkien etuosassa ja nauhat, joiden päitä koristaa sydämet. Moni teistä vakilukijoista tietääkin, että pidän Minna Parikan kengistä ja erityisesti vanhemmista mallistoista. Uusimmissa mallistoissa on vähemmän itseäni miellyttäviä kenkiä, mutta toisaalta kenkämuotikin on nyt viime vuodet ollut omasta maustani poikkeavaa. Nämä ja yhdet toiset Parikat sain viime viikolla, lupasin Instagramissa tehdä koosteen kaikista Minna Parikan kengistäni joko videolle tai kuvina tänne blogiin.

Minna_Parikka_korkokengat-4

Minna_Parikan_kengat

Tässä lähiaikoina olisi tarkoitus panostaa blogiin enemmän - teitä lukijoita on tullut mukavasti lisää ja tervetuloa vain kaikille tasapuolisesti! Viime viikkoinen sometauko tuli loman takia, sillä meillä riitti tekemistä Espoossa ja pk- seudulla, eikä konetta tullut avattua kuin pari kertaa viikon aikana. Viikonloppu meni mummolassa juhlistaessa kesäloman loppua ja tulihan tuota käytyä baarissakin samana iltana. Tänään lapsellamme alkoi eskari ja me vanhemmat sitten purimme keittiötä sillä aikaa, kun tarkoitus olisi saada uusittua lattiat nyt tässä kuukauden sisällä. Eskarista jäi hyvä fiilis kaikille, tästä se lähtee ja nyt ollaankin kaikki kolme opiskelijoita. Minä ja mieheni tosin opiskelemme työn ohessa korkeampia tutkintoja, mutta kuitenkin. Nopeasti on mennyt tämä aika, meidän poika on nyt jo kuusi ja puoli vuotta.

Kenkiin liittyen vielä, laitetaan siis työn alle se oma Parikka- koosteeni, mukavaa viikkoa teille ja palaillaan pian eri aiheella!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat Parikat oot löytänyt, nuo voisin itsellekin ostaa. Tosin ehkä yhdistely olisi vaikeaa, koska käärmekuosi. Yksi Guessin clutch tuli mieleen, mihin noi voisi mätsätä mulla :'D Eniwei siis oottelen kovasti, että nähdään, mihin sä yhdistät nuo! Nämä kenkulit haluan nähdä ainakin alkusyksyn lookeissa, jos yhdistelet silloin. 8) Jotenkin itselle tulee mieleen, että käypi hyvin tähän vuodenaikaan, mitä elellään melkein jo :) Tulipas sekava kommentti, anteeksi. Väsymystä havaittavissa täällä suunnilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nämä olivat kyllä ihana löytö! <3 Mie näen nää ainakin mustavalkoisten asujen kanssa, mutta miksei myös sähkönsinisen tai vaaleanpunaista sisältävien asujen kanssa. :) Varmasti tulee nyt syksyllä näkymään asukuvissa, yritän saada tässä lähiaikoina enemmän kuvia asuista ja vähän suunnitellummin, niin saa monipuolisuutta tänne. Joo, syksyyn passaa kyllä hyvin! Täällä on pientä ruskaa jo havaittavissa, kun on ollut niin viileää ja sateista viime aikoina. :O Toivottavasti vielä tulisi myös lämpimiä kelejä! ^^ Sama täällä, kipeänä olen ja yöllä hankala kun heräilee nuhaan. :P

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)