torstai 3. elokuuta 2017

Loistava kahvikuorinta herkkäihoiselle

Postauksessa esiintyvä tähdellä (*) merkattu kahvikuorinta on blogin kautta saatu. Kiinnostuin heti Optiat- tuotteista, kun sain tiedotteen tuotteista sähköpostiini. Kahvikuorinnoissa on sitä jotain, mutta itse olen kokenut itse kuorintojen tekemisen vähän turhan sotkuiseksi, joten kahvipöönien hyödyntäminen on jäänyt suunnitelman tasolle. Optiat- kuorinnat tulivat vastikään markkinoille ja sain blogin kautta Feel Great Mouthwatering Mandarin*- kahvikuorinnan testattavaksi, joka olikin todella hyvä juttu kun huomasin vasta hetki sitten, että toisessa vartalokuorinnassani on mikromuovihelmiä. Luonnollisempi vartalokuorinta oli tervetullut käyttöön, enkä tätä malttanut edes kuvata ennen käyttöä!

Optiat Kahvikuorinnat Vartalolle Ja Kasvoille Feel Great Mouthwatering Mandarin vartalokuorinta luonnonkosmetiikka herkälle iholle kuivalle iholle blogi

Optiat halusi muutoksen arabica- kahvinporojen vientiin kaatopaikalle, joten he päättivät jatkohyödyntää käytettyjä kahvinporoja kuorinnan muodossa. Todella hyvä idea, sillä kahvipurut saavat uuden elämän ja ne kerätään suoraan Lontoon kahviloista. Tuotteet tehdään käsin Iso- Britanniassa, eikä tuotetta tai ainesosia testatessa ole käytetty eläinkokeita. Yrityksellä on todella hyvät ja aikaa kestävät periaatteet niin tuotteiden laadun, eettisyyden ja luonnonmukaisuuden suhteen.

Optiat Kahvikuorinnat Vartalolle Ja Kasvoille Feel Great Mouthwatering Mandarin vartalokuorinta luonnonkosmetiikka herkälle iholle kuivalle iholle blogi

Optiat Kahvikuorinnat Vartalolle Ja Kasvoille Feel Great Mouthwatering Mandarin vartalokuorinta luonnonkosmetiikka herkälle iholle kuivalle iholle blogi

Kahvi toimii kuorintana loistavasti, karkeus on sopiva vartalon iholle (ja jopa kasvoille) ja korkealaatuiset kasvipohjaiset raaka- aineet pehmentävät sekä kosteuttavat ihoa. Todella miellyttävä tuntuma iholla ja iholle jää pienesti öljyhkömäinen pinta, joka jatkaa ihon kosteuttamista kahvikuorinnan huuhtelun jälkeenkin. Mouthwatering Mandarin- kuorinnassa on muun muassa eteeristä öljyä appelsiinista ja tuoksu on hento kahvin sekä appelsiinin yhdistelmä, ei kovin voimakas. Iho tuntui suihkun jälkeen ihanan pehmeältä ja kosteutetulta. Herkkäihoisena en vielä uskaltanut tätä kasvoille kokeilla, mutta pitää jossain välissä rohkaistua kun muu iho tykkää tästä tuotteesta ainakin ja varsinkin, jos kuorinnan laittaa suihkun jälkeen, antaa vaikuttaa viisi minuuttia iholla ja huuhtelee vain vedellä pois. Näin tuotteen kosteuttava vaikutus jatkuu pitkään ja keho saa kaiken irti kuorinnasta.

OptiatKahvikuorinnatVartalolleJaKasvoilleFeelGreatMouthwateringMandarin-2

Feel Great Mouthwatering Mandarin - "Ennen tärkeää deittiä"
The Hungover Potent Peppermint - "Eroon rankan illan jäljistä"
Hit The Sheets Vanilla Velvet - "Silkkisen pehmeät yöunet"
Pick Me Up Lemongrass Lifter - "Raikkaaksi treenin jälkeen" 

Optiat kahvikuorintoja on tällä hetkellä neljä erilaista ja ne sopivat niin kasvoille kuin vartalollekin. Pakkauskoko on 220 grammaa ja tuotteen ovh 24,90e. Jälleenmyyjiä ovat muun muassa Ruohonjuuri, Sokos, Kärkkäinen ja hyvin varustetut luontaistuote- ja kosmetiikkamyymälät. Tämä kahvikuorinta on melkoinen arjen luksustuote - tykkään todella paljon!

Pieni fakta näin loppuun - arvaatteko mistä tulee nimi Optiat? One Person’s Thrash Is Anothers Treasure- sanoista tietenkin. :)

10 kommenttia:

 1. Mä olen todella pitkään mietiskellyt kahvikuorintaa ja että sitä täytyisi kokeilla. Kiinnostuin kyllä hetkessä tästä kun tuote tosiaan vaikuttaa melko mielenkiintoiselle ja juurikin sellaiselle arjen luksukselle. Pitääpä pyörähtää Sokkarilla josko siellä olisi tätä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että kiinnostuit näistä, tälle omalle kuorinnalleni antaisin kouluarvosanana 10/10 - ihan huippu miun iholle! <3 :) Arjen luksusta tosiaan ja näistä vielä tuo Hit The Sheets Vanilla Velvet kuullostaa ihanalle, pitänee varmaan ostaa. Kärkkäisellä on tällä hetkellä halvimmat hinnat, sieltä saa muistaakseni himpun alle kahdella kympillä tämän! :) Ja sieltä tulee tosi nopeesti tavara kotiin. ^^

   Poista
 2. Kuorintojen nimet ovat niin huiput :D! Tässä voisikin olla potentiaalinen kuorinta, kunhan saan nuo kolme muuta ensin loppuun kulutettua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on, nämä nimet pistää hymyilyttämään! :D Ihana kun pilke silmäkulmassa on nimiä mietitty. ^^ Aaa, katoppa sielläkin on monia kuorintoja, miulla on käytössä kaksi vartalolle ja yksi kasvoille. :)

   Poista
 3. Aivan ihanan kuuloinen tuote niin valmistuksen kuin toimivuudenkin kannalta! Usein kuorinnasta saattaa jäädä iho vähän kuivan ja kireän tuntuiseksi, mutta tuon avulla välttäisi sen. Täytyy pitää mielessä sitten kun nyt käytössä oleva purkki tyhjenee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, erittäin positiivisesti yllätyin ja tämän firman tuotteita taidan ehdottomasti käyttää vartalonkuorinnassa jatkossakin! Tästä jäävä ns. öljyhkömäinen pinta imeytyy saunan / suihkun jälkeen ihoon, eikä tunnu tahmaiselta. Ihanan pehmeä iho jää, eikä tarvitse kosteusvoiteilla läträillä! <3

   Poista
 4. Heh, hauska. Pidetään mielessä, jos joskus kaipailen vielä tuotetta markkinoilta - tähän saakka kuorinta on toteutettu oman keittimen poroilla, mitä kahvin keitosta jää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) Joo, tuo olisikin hyvä juttu, kun itsekin tulisi käytettyä kahvinpurut kuorintoihin kun kuitenkin niin paljon kahvia menee. Joskin mie oon viime aikoina kapselikahveja juonut enemmän, mut kyllä suodatinkahviakin välillä menee. :)

   Poista
 5. Tää tuli kuin tilauksesta, oon jo hetken aikaa etsiny luonnollista ja miedosti tuoksuvaa vartalokuorintaa! Tätä pitääkin testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, sehän sattui sit hyvään saumaan! :) Näitä on tosiaan nuo neljä erilaista, tästä tuoksusta pidän ja muita pitää ehdottomasti käydä nuuskuttelemassa kaupassa. ^^ Mieto tuoksu on kyllä hyvä, ei jää liian vahvasti tuoksumaan iholle ja tuntu on erinomainen! Kasvoillekin kokeilin jo tätä viime saunareissulla, toimii hyvin kasvojenkin iholla eikä oma iho ärtynyt tästä yhtään. Pehmeä fiilis jäi, eikä tarvinnut kosteusvoidettakaan laittaa. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)