lauantai 23. kesäkuuta 2018

Juhannuksesta inspiroitunut meikki

Osa meikeistä saatu blogin kautta Joensuun Eco Beautylta, Marsaanalta ja Nordic Health Systemsiltä, kaikki saadut meikit ovat yhdellä tähdellä (*) merkattuja ja affiliatelinkit ovat kahdella tähdellä (**) merkattuja. EcoToolsin meikkisiveltimet ovat Hyvinvoinnin Tavaratalolta** saadut. Mitä teille tulee mieleen Juhannuksesta? Ajattelen itse ensimmäisenä oranssia auringonlaskua, kissankelloja, päivänkakkaroita ja hiljaista, valoisaa kesäyötä. Meillä ei ole varsinaisia perinteitä Juhannukselle, vietetään aikaa yhdessä kuten muulloinkin ja joskus lapsi on ollut mummolassa viettämässä perinteisempää Juhannusta. Tällekään vuodelle ei ollut suunnitelmia vielä, mutta katsotaan mitä tehdään - tässä ainakin Juhannuksesta inspiroitunut meikki luonnonkosmetiikalla tehtynä yhtä tuotetta lukuunottamatta. Tyylibloggaajana meikkikuvien ottaminen on aina hieman omanlaisensa haaste, mutta toivottavasti saatte meikistä hyvän käsityksen kuvien ja tekstin kautta!

Juhannusmeikki, bloggaaja, tyyli, luonnollinen meikki

juhannus, midsummer feeling, midsummer, happy, summerdress, kesämekko

studio 78 paris, meikit, luonnonkosmetiikka, hellävarainen meikkisarja, herkälle iholle, joensuun eco beauty, ecobeauty

Aiemmin sain kommenttia ja viestiä useammaltakin lukijalta, että olisi kivaa nähdä meikissä Studio 78 Parisin 3.30pm Shopping Time- luomiväriä*, joka taittaa punertavaan ja on hurjan pigmenttinen. Tästä linkistä voit käydä lukemassa myös muista Studio 78 Paris- tuotteista. Punertava sävy luomilla korostaa vihreitä silmiä, mutta pitää olla hieman tarkkana sävyn käytön kanssa, ettei luomista tule liian punertavat. 

Minusta paras meikki arkikäyttöön on ehdottomasti luonnollinen, ellei tyyli vaadi vahvempaa meikkiä. Käytän useimmiten luonnollista meikkiä ja pääosin luonnonkosmetiikkaa muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Festareille, juhliin ja muihin erityisiin tilaisuuksiin tykkään meikata enemmän, mutta silloin myös asulla on merkitystä, tarvitseeko klassisempaa meikkiä vai vähän rokimpaa lookia.

ecotools siveltimet, make up store puuterisivellin

luomivärit, irtoluomiväri ruusukullan värinen, ruusukulta, studio 78 paris meikit

Tässä meikissä käytin pääosin lempituotteitani, joita käytän arkenakin. Erityismaininnan ansaitsevat erityisesti Avrilin Le Volume- mascara, Studio 78 Paris- aurinkopuuteri* ja Laveran Cashmere Brown- poskipuna*. Kaikki näistä toteuttavat toiveeni täysin - Avrilin ripsiväri pidentää ripsiä ja erottelee ne kauniisti, aurinkopuuteri levittyy helposti ja toimii varjostuksessa loistavasti, vaikka on niin luonnollisen vaalea! Poskipuna taas on sävyltään omaan ihonsävyyni sopiva ja kaksi viimeisintä ovat todella pigmenttisiä eli riittävät pitkään, kun tuotetta ei tarvitse meikkisienellä tai siveltimellä hangata sävyä saadakseen. Häivyttäminen onnistuu myös hyvin, eikä Avrilin ripsari lähde kävelemään päivän aikana luomille. 

Avril ripsiväri, avril volume ripsiväri, makiash rajauskynä, makiash, eyeliner

Ensimmäisenä laitan meikin alle Lavera Hydro Effect Serumia*, joka on ensimmäinen päivittäiseen käyttööni päässyt seerumi - käy lukemassa lisää omia kokemuksiani täältä! Seerumi suojaa ihoa ja kirkastaa ihoa, kun sitä muistaa käyttää päivittäin. Tuote kuivuu nopeasti kasvoille ja on riittoisa, eli se ei hidasta meikkaamista eikä rokota lompakkoa.

Seuraavaksi laittaisin meikkivoidemoussen, mutta se pääsi loppumaan, enkä ole vielä hakenut uutta. Tästä syystä aloitankin suoraan poskipunan lisäämisellä, sekä leukaluiden alapuolelta varjostamalla aurinkopuuterilla. Poskipunan lisäämiseen käytän Hyvinvoinnin Tavaratalolta saatua sivellinsettiä, josta löytyy loistava poskipunasivellin - edellisestä siveltimestäni lähti karvoja meikatessa ja meikkisienellä laittaminen ei onnistu aina, jos meikkisienet jäävät kotiin. EcoToolsin siveltimet ovat synteettisiä, mutta siveltimet ovat helposti kierrätettäviä ja vastuullisesti tuotettuja. Myös luomiväreihin käytin EcoToolsin luomivärisivellintä, jolla saa helposti tehtyä myös rajaukset luomivärillä.

meikki luonnonkosmetiikalla, luonnollinen meikki, suomalainen bloggaaja

Poskipunan ja varjostamisen jälkeen laitan luomille Laveran Eyeshadow Base- luomien pohjustusainetta, jonka jälkeen on luomivärien vuoro. Studio 78 Parisin luomiväriä levitin liikkuvalle luomelle, mutta sisä- ja ulkonurkkiin laitoin helmiäisluomiväriä, Phyt´s Rose Boréal Golden Pink*- sävyä, joka on sävyltään hyvin lähellä ruusukultaa. Tätä sävyä laitoin myös hohteeksi ja pienesti rajaamaan silmän ulkonurkkaa alaluomelta.

Marsaanalta testiin saatu Makiashin Perfection Liner* Jet Black- eyeliner on paras tussimainen rajauskynä, mitä olen tähän mennessä kokeillut! Tuotteeseen voit tutustua tarkemmin täällä. Pitkällä kapenevalla kärjellä on helppo tehdä terävät ja tasaiset rajaukset, mutta parasta tässä on intensiivinen musta väri ja pysyvyys - ei lähde päivän mittaan pois, eikä tee tuplarajauksia yläluomelle helteisenäkään päivänä. Tätä lineria käytin pelkästään yläluomelle, mutta joskus rockimpaan lookiin teen hieman paksummat rajaukset tällä. Korkki on napakka ja pysyy kunnolla kiinni, eli tämä ei ole sellainen "viikon ihme" näissä tussimaisissa eyelinereissa, vaan kestää pitkään käytössä.

hyvä irtopuuteri, meikkaaminen, laveran poskipunat

Kun rajaukset olivat valmiit, kiinnitin meikin Laveran Fine Loose Mineral Powder*- puuterilla, joka on sävyltään Transparent ja yksi Laveran suosituimmista tuotteista. Tämä on ihanan kevyt, sopii kaikille ihotyypeille ja pitää ihon luonnollisen mattaisena. Yksi suosikkituotteistani, kuten poskipunakin, molemmat ovat todella riittoisia.

lavera irtopuuteri, lavera poskipuna, kokemuksia laveran meikeistä

Juhannus, asu, tyylibloggaaja, niitty, pitkät hiukset

Meikissä käytetyt tuotteet;

Meikin alla - Lavera Hydro Effect Serum**

Luomien pohjustus - Lavera Eye Shadow Base** -silmämeikinpohjustusaine
Luomivärit - Studio 78 Paris, sävy 3.30 Shopping Time / Phyt´s, helmiäisluomiväri Rose Boréal Golden Pink
Rajauskynä - Makiash Perfection Liner, Jet Black
Ripsiväri - Avril Le Volume, musta**

Poskipuna - Lavera So Fresh Mineral Rouge Powder, Cashmere Brown 03**
Aurinkopuuteri - Studio 78 Paris, We Evade, White Sand 01
Irtopuuteri - Lavera Fine Loose Mineral Powder, Transparent**

Juhannus, meikki, luonnonkosmetiikka, tyylibloggaaja

Ihanaa Juhannusta sinne ruutujen toiselle puolelle! 

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva tuo meikki ja kauniit kesäiset kuvat sinusta!♡ Mukavaa Juhannusta teille!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! <3 Tällä niityllä pitää ehdottomasti ottaa asukuvatkin lähiaikoina, tosi kaunis on. :) Kiitos paljon, toivottavasti teilläkin oli mukava Juhannus! ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)