sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

My Day- kuvina / Yrittäjyys ja elämä

My Day- postaukset ja videot ovat todella suosittuja lukijoiden osalta ja monet toivovat näitä julkaisuun säännöllisesti. Huhtikuussa julkaisin yhden My Dayn videolla, sen jälkeen pidin Instagramin Storiesissa seuraajia mukana päivässäni ja nyt olisikin My Day- postaus kuvina! Kuvat otin järkkärillä ja iPhone 7:lla, tässäpä yksi aika normipäivä töissä lukuunottamatta vastoinkäymisiä. Heittäkää kommenttia, mikäli haluatte näitä jatkossakin säännöllisesti ja missä muodossa!

Herätys klo 8:30


Ei herätyskelloon, vaan itikoihin, herätyskello oli soimassa 10:30. Päästin kissan sisälle, ruokin ja keitän itselleni kaksi kuppia americanoa aamukahveiksi puolen tunnin heräilemisen jälkeen. Aamukahvin ohessa tsekkaan sähköposteja, Facebookin yksärit ja kirjoitan tätä postausta. Tiedossa on melko työteliäs päivä, joten syön aamupalaksi oikeastaan lounaan ja menen loppupäivän kevyemmillä eväillä. Mieheni vei lapsen hoitoon aamulla, joten muksusta tai hoitoon viennistä ei tarvitse huolehtia.

aamukahvi, dolce gusto, americano, kapselikahvi

Töihin klo 10


Kaavojen piirtoa ja kuosittelua, asiakkaiden vaatteiden luonnostelu ja mittojen syöttö koneelle, joka laskee minulle automaattisesti kaikki kaavoja varten tarvittavat laskelmat. Laskutusta ja tukkutilausten kasaamista.

työtasokuvat, piirrustukset, luonnokset, vaateluonnos, nahkavaatteet

Ateljeelle klo 11:30


Hääpukujen, nahkavaatteiden, trenssien, mekkojen ja kesävaatteiden ompelua. Korjausompelua ja oman mekon protokappaleen ompelu.

Yrittajyys, ompelimo, polvijarvi, joensuu, ompelija, työ

kanttinauhan ompelu, pitsihelma, pitsi, teollisuusompelukone, juki

Klo 14:30 Välipalalle, kahville ja pari juttua hoitamassa


Välipalan ja kahvin jälkeen tsekkaan löytyykö meiltä lamppuja - hajotin vahingossa työvalon ja pari minuuttia siitä ateljeen suurempi lamppu paloi. Sopivaan aikaan tulin sisälle, kun sähköt menivät poikki tuulen takia. Teen harnessiin kappaleet mustasta nahasta, jotta saan asiakkaalle mekon tuunauksen valmiiksi. Vastaan myös asiakkaille Facebookissa ja katson päivän sään asukuvienottoa sekä moottoripyöräilyä silmällä pitäen.

Sähköt edelleen poikki, yritän saada tehtyä kaikkia muita työvaiheita kuin ompelua. Kun sähköt palasivat, niin sulake paloi ateljeelta. Tässä vaiheessa lensi hieman ärräpäitä, mutta nytpä tiedän missä ne sulakkeet ovat ja miten automaattisulake toimii. :D Päätin klo 18:00, että nyt riittää, katsotaan niitä töitä huomenna uudelleen. Tänään ei ole ollenkaan minun päiväni. Huomenna pitää myös tarkistaa lamput sekä jatkojohdot ateljeelta, että kaikki toimii.

päivä kanssani, nahkaharness, harness, harnessmekko, nahkatyö, ompelimo rokita, ompelija

asukuva, tyylibloggaaja, kynähame, tyyli, muoti

Klo 18:00 Vapaa- aikaa, viestittelyjä kavereiden kanssa ja lapsen haku hoidosta


Kävimme ottamassa asukuvat Käsämän sillalla, joka on yksi lempikuvauspaikkojani täällä Pohjois- Karjalassa. Mieheni pääsi joskus puoli seitsemän- seitsemän välillä kotiin töistä, joten ehdin hyvin vielä meikata ja laittaa tavarat kasaan. Melkoisen tuulinen keli oli, mutta otimme kuvat silti. Onneksi vaihdoin liehuvahelmaisen minihameen kynähameeseen. Kävimme hakemassa lapsen ja olimme hetken mummolassa, kunnes piti lähteä kotiin.

Sovin tapaamisia kavereiden kanssa seuraavalle päivälle ja suunnittelin seuraavan päivän työt sekä vapaa- ajan käytön, kun lapsi ei ollut seuraavana päivänä menossa hoitoon ja miehelläni oli pidempi työpäivä kuin normaalisti.

selfie, vihreät silmät, suomalainen bloggaaja, pohjois-karjala, luonnollinen meikki

Klo 21:15 Kotona, iltapalat ja nukkumaan valmistautumista


Valvon hieman pidempään kuin muut, kun katson iPadilta vielä ohjelmia ja luen eri juttuja. Illalla miehelleni tuli vielä viestiä sähköyhtiöltä, että ovat saaneet korjattua vian, josta aiheutui sähkökatkoja, joten jospa seuraavana päivänä ommellaan paremmalla onnella, eikä rikota enää lamppuja tai polteta sulakkeita. Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. My Dayt on aina kivoja! :) Mä tykkään sekä videoista että tällasista kuvapostauksista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos MoonLily! :) <3 Näitä on kyllä kiva tehdä, vaikka joskus meinaa unohtua puolen päivän jälkeen ottaa mitään videota tai kuvaa. :D

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)