torstai 21. kesäkuuta 2018

Löytöjä omasta vaatehuoneesta - Asu kynähameella

Halusin eilen laittaa päälle jotain erilaista, mutta en oikein tiennyt mitä. Vaatehuoneessa ajan kanssa ollessani löysin mustan kynähameen punaisilla yksityiskohdilla, jonka luulin laittaneeni kirppikselle jo aikaa sitten. Onneksi en laittanut! Tämä Hell Bunnyn hame on todella kaunis edelleen ja toimii hyvin myös nykyisessä tyylissäni, vaikka tämä on ostettu vuosikausia sitten. Muutenkin punaisen ja mustan yhdistelmä on ehkä suosikkini väriyhdistelmistä, erityisesti korkokengissä punainen näyttää upealta.

Outfit, Styleblogger, Finland

Röyhelötoppi - Lindex
Kynähame - Hell Bunny
Laukku - DKNY
Korkokengät - Guess
Aurinkolasit - Furla
Kaulakoru - Kalevala Koru

Lindex röyhelötoppi, päivän asu

Muistan kun lapsen synnyttyä kävimme Joensuussa markkinoilla ja siellä oli tämän tyylinen hame pronssi- mustayhdistelmällä, joka oli todella kaunis. En kuitenkaan sitä ostanut, kun silloin ei ollut tietoa, että miten hyvin palautuu ja mihin paino sitten jää imetysajan jälkeen. Mutta nämä tämän tyyppiset hameet korostavat muotoja hyvin ja varsinkin kun tässäkin mallissa on otettu takamuksen alta turhaa väljyyttä pois ja lisätty röyhelöyksityiskohta, jonka yläpuolella on punaiset somisteet ja näyttävät napit. Kynähameet ovat tavallaan niin ajaton vaate kuin vain voi olla, mutta niistäkin saa satoja eri variaatioita tehtyä, kun mielikuvitusta riittää.

asukokonaisuus, kynähame, mustapunainen asu

Guessin satiinikorkokengät, satiiniavokkaat, punaiset korkokengät, Guess

Hell Bunny kynähame, DKNY laukku, tyyliblogi

Hymy, suomalainen bloggaaja, tyylibloggaaja, kalevala korun kielo

Outfit of the day, styleblogger, bloggaaja asukuvissa

Korjautin nämä satiiniavokkaat suutarilla ja kyllä kannatti. Nämä ovat aivan ihanat, malli on niin naisellinen ja väri ihanan punainen, eli ei ole liian pliisu punainen. Nämä ovat minulla olleet kovalla käytöllä mm. festareilla ja keikoilla, Guessin kenkien lesti istuu omaan jalkaani todella hyvin ja kenkien laatu on Guessin osalta huomattavasti parempi kuin korujen ja laukkujen. Tästä syystä minulta löytyy useammat Guessin korkokengät, varsinkin kun näitä löytyy aika paljon Tori.fi- sivustolta, Guessin alennusmyynneistä ja Facebookin ryhmistä järkevään hintaan.

Nilkka tatuointi, tatuointi nilkassa, punaiset satiiniavokkaat, Guessin korkokengät

Asun yksityiskohdat, korkokengät, sääret

tyylibloggaaja, päivän asu, asukuva, asu kynähameella

Tästä kokonaisuudesta pidän itse todella paljon, värisävyt ja kokonaisuus ovat täysin omaa makuani vastaavat. Onneksi löysin tämän hameen tuolta vaatehuoneesta, tätä pitää jatkossa käyttää enemmän ja laittaa ehdottomasti rekille seuraavan pesun jälkeen, ettei tämä hautaudu uudestaan tuonne muiden hameiden alle. Eilen inspiroi myös keltainen tyllihame, mutta päädyinkin tähän. Ehkäpä seuraavat asukuvat tyllihameella ja silkkirusetilla?

En ole ehtinyt bloggaamaan niin paljon kun haluaisin, mutta tänään tuli sellainen sopiva sauma kirjoittaa ja kuvata. Otin eilen myös Päiväni kuvina- postaukseen kuvat ja se postaus olisi tulossa pian julkaisuun. Loppuviikosta eli todennäköisesti huomenna tulee myös Juhannuksesta inspiroitunut meikki inspiroimaan myös teitä! Palataan siis pian ja kiitos teille kaikille lukijoille, kun jaksatte lukea, seurata ja kommentoida - huomasin Blogit.fi:stä, että olin noussut tällä viikolla top 20 listalle Suomen muotiblogeissa. Kiitos!

Asuinspiraatio, kynähame asussa, tyyli, bloggaaja

Kynähameen asustaminen, tyylibloggaaja, Pohjois- Karjala, Käsämä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)