sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Päivän asua Parikan Nikita- kengillä

Toissapäiväisessä asussa oli kirppikseltä löydetty paita, joka tuntuu minusta hieman hankalalta yhdistää asuihin ja hame, jonka näitte viimeksi Indiedaysin Blog Awards- asussa. Valkoisen kauluspaidan ja mustan hameen yhdistelmä kaipasi ehdottomasti jotain väriä, joten päätin laittaa Minna Parikan Nikita- korkokengät jalkaan tuomaan kirkasta pinkkiä asuun. Kenkien kaveriksi oli tarkoitus ottaa sävy sävyyn Furlan Candy- laukku pinkkinä, mutta olin viemässä miestäni töihin ja menossa lapsen kanssa kaksin kaupungille, joten olkahihnallinen laukku oli järkevämpi valinta. Eli mikäpäs muukaan sitä päätyi käyttöön kuin Cobblerinan vaaleanpunainen tilaihme.

Asu_Taftihame_Minna_Parikan_Nikita_kengät-11

Kauluspaita - H&M Conscious Collection
Hame - Ompelimo Rokita
Korkokengät - Minna Parikka
Laukku - Cobblerina

Asu_Highlowskirt_Styleblog-10

Asu_Highlowskirt_Styleblog-4

Tätä hihatonta kauluspaitaa en tykkää käyttää pitkänä, vaan usein sidon paidan helmat edestä kiinni, jotta paita olisi hieman lyhyempi. Tämä asu kaipasikin hieman lyhyempää paitaa ja samalla paidan rennohko solmu tekee taftihameesta arkeen sopivamman. Jätin myös kaksi ylintä nappia paidasta auki, jottei se olisi liian skarppi.

Asu_Highlowskirt_Styleblog-2

Asu_Taftihame_Minna_Parikan_Nikita_kengät

Asu_Highlowskirt_Styleblog-6

Asu_Taftihame_Minna_Parikan_Nikita_kengät-4

Tuulisena päivänä helmat hulmusivat kauniisti, mutta iltapäivästä alkoi tulla jo hieman vilu ilman takkia, mutta halusin siitä huolimatta otattaa asukuvat vielä ilman takkia, joka olisi ollut autossa mukana. Päivällä kuitenkin aurinko paistoi lämpimästi ja hyvin tarkeni ilman takkiakin. Tässä asussa minua hymyilyttää eritoten nämä kengät, sillä näiden tupsut vaan ovat niin söpöt ja liikkuvat tuulen mukana! Keräävät kyllä melkoisesti huomiota, mutta sitä en ihmettele yhtään - näiden kenkien näyttävyyteen ja suloiseen tupsuyksityiskohtaan ihastuin itsekin.

Asu_Taftihame_Minna_Parikan_Nikita_kengät-5

Asu_Taftihame_Minna_Parikan_Nikita_kengät-10

Näissä kengissä on vielä sisäänajovaihe menossa, sillä kiiltonahalla menee rutkasti kauemmin mukautua jalkoihin, kuin tavallisella nappa- tai mokkanahalla. Tällä kertaa kengät kuitenkin tuntuivat jo paljon mukavammilta jaloissa muutaman kilometrin kävelystä huolimatta eli pian nämäkin istuvat jalkaan yhtä hyvin kuin Raw Stiletto- sushikorkkarini! Olen näitä kuitenkin jo useampia kertoja käyttänyt, mutta asukuvia ei ole tullut juuri niinä päivinä otettua, vaikka Instagramissa nämä ovat joissain asuissa vilahtaneetkin.

Asu_Taftihame_Minna_Parikan_Nikita_kengät-2

Asu_Highlowskirt_Styleblog-8

Asu_Taftihame_Minna_Parikan_Nikita_kengät-8

Asu_Taftihame_Minna_Parikan_Nikita_kengät-9

Asussa on sitä kepeää tyttömäisyyttä, mutta myös naisellisuutta eli kokonaisuus on omaan makuuni juuri passeli. Tämän tyyppisiä asuja toivottavasti nähdään kesällä enemmänkin! Muutenkin nyt kesällä on tulossa kivoja postauksia vaatejutuista ja asuista - tilasin juuri erikoisnahat omaan festarilookiini ja luonnoksissa julkaisua odottaa tatuointeihin sekä vaatteisiin liittyvä juttu. Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille ja palataan taas pian ruudun ääreen!

Asu_Taftihame_Minna_Parikan_Nikita_kengät-14

Asu_Highlowskirt_Styleblog-5

P.S. Jotkut teistä kyselivät tämän kenkien hoitoon painottuvan postauksen julki tullessa sitä, että mistä sitä käyttämääni nahkaöljyä saa. Omani sain eräältä asiakkaaltani, kun hänellä oli ylimääräinen, mutta nyt tätä samaa nahkaöljyä on myynnissä Varustelekan sivuilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)