perjantai 10. elokuuta 2018

Viimeksi minä... - Blogihaaste

Blogeissa on näkynyt viime aikoina tällainen "Viimeksi minä..."- blogihaaste, jossa siis kerrotaan milloin viimeksi on esimerkiksi ilahtunut tai tehnyt päätöksiä. Postauksen kuvista löytyy asu viime viikonlopulta, joka kuvattiin Huhmarissa pitkospuilla - ihanan vihreä tausta!

Viimeksi ilahduin, kun sain viestiä ammattikouluaikaiselta ystävältäni - näemme tänään ajan kanssa! Muita suunnitelmia ei vielä ole, mutta katsotaan mitä keksimmekään tehdä.

Viimeksi harmistuin, kun en ehtinyt tilata eräitä kenkiä itselleni omassa koossa, vaan koot pääsivät loppumaan. Ja molemmissa väreissä vielä...

Viimeksi päätin yrittää elää hieman terveellisemmin ja ottaa syksylle tanssitunteja. Vielä pitäisi päättää, otanko Bollywoodin lisäksi itämaisen tanssin vai baletin.

Viimeksi innostuin eilen, kun itselleni selkeni, millä aihealueella haluaisin AMK- opintoihini liittyvät työharjoittelut tehdä. Olen siis tullut siihen tulokseen, että on todennäköisesti tulevaisuutta ajatellen hyödyllisempää tehdä harjoittelut jollekin muulle yritykselle sen sijaan, että tekisin harjoittelut omalle yritykselleni tai hyväksilukisin jo aiemmalla kokemuksellani tarvittavat työharjoittelut. 

Zara croptop, musta toppi, punaiset hiukset, kasvivärjätyt hiukset

päivän asu, tyylibloggaaja, suomalainen, hapsulaukku, konjakinvärinen laukku

Toppi - Zara
Midihame - Marks & Spencer
Korkokengät - Luciano Barachini
Nahkalaukku - Ompelimo Rokita

midihame, pukeutuminen, asuinspiraatio, avaruuskuosi, tyyli

Viimeksi itkin, kun tajusin läheiseni olevan huolissaan minusta.

Viimeksi kokeilin jotakin uutta heinäkuussa festareilla, kun hyppäsin benjihypyn kaverini kanssa.

Viimeksi pelästyin kun katsoin yöllä erästä raakaa ja jännittävää sarjaa, juuri säikkykohdassa lapsemme nousi sängyllään istumaan ja pyysi vettä. Säikähdin ihan sikana, kun kohtaus oli niin jännittävä! 

Luciano barachini, korkokengat, strassikengät, turkoosit strassit, nilkkatatuointi

nahkainen hapsulaukku, kotimainen olkalaukku, poronnahkalaukku, kotimainen käsityö

Asu, tyyli, bloggaaja, Pohjois- Karjala bloggaaja, midihame ja croptop

kasvivärjätyt hiukset, pitkät hiukset, hapsulaukku, oma tyyli

tyylibloggaaja, nainen, kasvivärjätyt hiukset, nahkalaukku

Viimeksi nauroin eilen, kun marjoja kerätessämme lapsi alkoi tuumailla, että kimalaiset ja muut pörriäiset voisivat käydä meillä vaan pölyttämässä kasvit ja kukat, muun ajan kuulemma voisivat olla muualla. Tästä seurasi mielenkiintoinen keskustelu luonnon kiertokulusta.

asukokonaisuus, fashionblogger, finnish design, finnish fashion

huhmari, suo, pitkospuut, lomakeskus huhmari, vaellusreitit

Tämä haaste oli hauska ja aika nopea tehdä, mukavaa on ollut myös lukea kanssabloggaajien tekemiä haasteita. Tässä tavallaan tulee arjesta esille jotain pientä, joka ei muuten todennäköisesti tulisi näkymään blogissa. Leppoisaa viikonloppua teille kaikille, palataan pian!

pitkät hiukset, kasvivärjätyt hiukset, bloggaaja, tyyli, asukuvat

strassikengat, italialaiset, luciano barachini

2 kommenttia:

  1. Tää tosiaan oli kiva, sai lukea pieniä paloja vähän arjesta kuten itsekin sanoit! :) Pitäisiköhän itsekin ujuttaa johonkin väliin tämä 8) Kauniita kuvia, ihana asu ja voi vitsit miten kiva tuolla pitkospuilla ois hipsiä <3 Hhi mä oon muuten samaa mieltä teidän muksun kans, tai siis ne öttiäiset voisi pysyä kaukana musta, oon saanut säikkyä niitä ihan hirveesti ja ampparit on nyt ihan hirveen äkäsiä, hui.. :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos Kata! :) Tee siekin tämä haaste, mukava oli tehdä ja sinänsä hyvä välillä tehdä asupostauksien yhteydessä. ^^ Kiitos paljon, tää vihreä tausta oli kyl ihana ja asu oli mieluisa myös! <3 Tuo paikka on suht lähellä meitä, pitää joskus käydä tuo pidempikin reitti kokeilemassa. Joo, noita kyl näkyy ihan hirveesti eikä meinaa kyl marjojen keräämisestä tulla mitään, kun koko ajan pitää varoa pörriäisiä. :O :D

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)