torstai 30. elokuuta 2018

Viikkoni numeroina - suunnittelemattomat yökyläilyt, kuvaukset ja ajoreissut

Tässä postauksessa kerron hieman kuulumisia numeroiden merkeissä - paljonko on kertynyt ajokilometrejä, mitä olen tehnyt ja mitä muuta viikkoon on kuulunut. Kuvituksena tässä postauksessa on Kukkamaarian ottamia kuvia Juuan reissulta, hänen kuviaan pääsette katsomaan Instagramista nickillä @kukkuphoto ja omia kuviani pääsee katsomaan @vivianmslb- nickin takaa.

Ted Baker, maxidress, dusty pink, evening gown, cold-shoulder dress, maxi dress light pink, styleblogger


Yli 400 kilometriä moottoripyörällä

Kävin Juuassa motskalla ja eilen käytiin kaverin kanssa seikkailemassa Ylämyllyltä Rääkkylään ja muutamien mutkien kautta Joensuuhun. Matkalle tuli muun muassa lossi, mutkaista pikkutietä ja rantaa - ihan mielenkiintoinen reitti, vaikka itsellä ei ollut mitään käryä minne mennään ja en ole tietääkseni koskaan käynyt Rääkkylässä. Huomenna tulee todennäköisesti lisää kilometrejä mittariin.

Yksi yö lapsuudenkodissa Juuassa

Isäni ja aviomieheni suostuttelivat minut jäämään yöksi lapsuudenkotiin, kun olisin päässyt lähtemään kotimatkalle vasta puoli yhdentoista maissa illalla. Eli olisin ollut kotona suurinpiirtein ennen puolta yötä, mutta oli jo pilkkopimeää ja lämpötilat alkoivat olla kahdeksan asteen tietämissä, eli kylmä olisi varmaan tullut. Tuli nimittäin vilu jo illalla Juukaan ajaessakin.

Yksi Espanjan tentti ja yksi vitonen lisää todistukseen

Molemmat kesäkurssit tehty ja opintopisteitä tuli ensimmäisenä vuonna 87, nyt tosin odotellaan vielä numeroa Espanjan kurssista. Ihan hyvin kertyi opintopisteitä työn ohessa! Sain Visuaalisen viestinnän kurssista vitosen, meillä arvioidaan kurssit ykkösestä vitoseen. Sain arvokasta palautetta myös ja kurssi meni kyllä heittämällä omiin suosikkeihin!


keijutatuointi, Ted Bakerin mekko, Ted Baker, maksimekko, olkapäät paljastava mekko, vaaleanpunainen mekko
Ted Baker, maxidress, long dress, pitkä mekko halkiolla, Ted Bakerin mekko, vaaleanpunainen iltapuku


Kourallinen nähtyjä kavereita

Työmoodista arkitunnelmiin eli kavereita olen nähnyt enemmän viime aikoina. Toinen kourallinen kavereita tuleekin kylään meille viikonloppuna.

Kahdet kuvaukset

Kuvattiin siskon ja pikkuveljen kanssa Juuassa iltamyöhään, itikoita oli aivan älyttömästi ja kuvista ei lähellekään kaikki onnistuneet. Tässä postauksessa on neljä onnistuneinta. Seuraavana aamuna pyörä kaipasikin vähän virtaa kylmän yön ja käynnistysyritysten jäljiltä, joten soitin pikkusiskon apuun eli lähdin sittenkin mukaan kuvaamaan hänen kanssaan aamusumuun. Olin juuri hetkeä aiemmin kieltäytynyt, että ehdin tehdä pitkän päivän töissä - ei nyt ihan mennyt kaikki suunnitelmien mukaan, mutta se ei haittaa kun saatiin hienoja kuvia aamusumussakin.

Ilmottauduin kuudelle kurssille

Tänään oli info koulun alkamisen merkiksi ja ensi viikolla alkaa uudet kurssit, lähes kaikki aineet kuullostavat mielenkiintoisilta, vaikka joukossa oli ainakin yksi, joka ei ensisilmäyksellä vaikuta ihan omalta jutulta. Eihän sitä tiedä ennen kuin kurssin käy, voi olla että pidänkin siitä ennakko- aavistuksista huolimatta.

Viisi leikattua takkia ja muutama uusi takkitilaus

Takkiviikko töissä, leikkasin takit sarjassa ja kiinnitin tukikankaat, kun työskentely on niin nopeampaa. Leikkasin samalla myös itselleni nahkatakkiin kappaleet eli myös itselle tulee uusi takki! Sain myös viestejä asiakkailta ja tilauksia tuli mukavasti nyt syksylle.

Kolme huonosti nukuttua yötä

Josko ensi yönä kunnon unet? Viime yönä heräsin taas päänsärkyyn, hieroja- ystäväni kysyikin, että onko päätä särkenyt, kun hartiat ovat niin jumissa. Eli pitänee varata aikaa hierontaan taas! Onneksi tanssitunnit alkavat pian, joten alkaa hartiaseutu vetreytyä, erityisesti itämainen vatsatanssi tekee hyvää selälle.


tyylibloggaaja, suomalainen bloggaaja, cold- shoulder mekko, vaaleanpunainen maksimekko, maximekko, mekko liehuhihoilla, Ted Bakerin mekko


Neljä kertaa lämmitetty sauna

Arjessa yksi rentouttavista tekijöistä, tykkään saunomisesta ja se on minulle sellainen rauhoittumisen sekä rentoutumisen hetki.

Kolme rasiallista mansikoita

Mansikoita on mennyt tänä kesänä kiitettävästi, ne vaan ovat niin hyviä ja helppo välipala. Taitavat kyllä loppua ennen talvea, vaikka saatiin mummolasta jo lisääkin niitä.


Leppoisaa loppuviikkoa teille, palataan taas pian uuden postauksen merkeissä!

2 kommenttia:

  1. Ihana numeropostaus! Mä oon useasti miettinyt josko itsekin toteuttelisi tällaisen, mutten ikinä keksi mitään kivaa, vaikka varmasti keksis jos vaan vähän ajattelis :D Oih sauna, voi kunpa meilläkin olis oma. Voishan tuota porukoille tai meidän molempien siskon luo mennä aina saunomaan, kolmessa paikkaa ois mahdollisuus, mutta oman sais lämmitettyä aina kun siltä tuntuu eikä varta vasten tarvis lähteä mihinkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! :) <3 Nää numeropostaukset on kyllä kivoja, numerot on muutenkin miun alaa. ^^ Mukavaa vaihtelua tuo asukuvien rinnalle. Sauna on yksi parhaimmista jutuista mitä on, ihana kun meillä on ulkosauna ja sisäsauna, niin saa sit vaihdella välillä. Myö käytiin ennen miehen porukoilla saunomassa, kun meillä ei ollut Niikan kämpässä saunaa. :) Sit kun talo ostettiin, niin ollaan kyllä saunottu paaaaljon enemmän kuin ennen, onhan se mukava kun viikko pätkäisee ja pääsee rentoutumaan. <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)