tiistai 4. syyskuuta 2018

Ihana viikonloppu bloggaajien kanssa @Polvijärvi

Meillä on ihana viikonloppu takana - lapsi oli mummolassa yökylässä, kun pidimme lapsivapaata meidän blogiporukan kesken ja mieheni tarjoutui kuskaamaan meitä sekä valmistamaan ruokaa, että saimme jutella (lue kailottaa ja nauraa) rauhassa. Haimme lauantaina aamulla laatuakat Viinijärven asemalta ja Jenni tulikin sitten Joensuusta meille tänne Polvijärvelle. Edellisillä kerroilla ollaan tavattu tämän porukan kesken Pieksämäellä ja Kuopiossa, joten nyt oli Polvijärvellä kokoontumisen vuoro!

Blogimiitti, Polvijärvi, pariskunta
Täällä odotellaan! 


cadillac coupe de ville, maalla, polvijärvi, aurinkoinen päivä
Tämä kuva on itseasiassa sunnuntailta, pakko oli ottaa kuvaa, kun valo heijastui niin kauniisti noista pisaroista konepellillä. 


Cadillac coupe de ville, jenkkiauto, jenkkiautot, cadillac, vanhat autot

Blogimiitti, Polvijärvi, bloggaajat, tyylibloggaajat, muotibloggaajat, kaverukset, ystävät
Katalla oli ihanan syksyinen tyyli hattuineen ja viittoineen. :) 


Valitettavasti koko porukka ei päässyt paikalle, mutta toivottavasti seuraavalla kerralla! Mietittiin naisten kanssa, että voitaisiin seuraavalla kerralla ottaa kaikkien miehet mukaan miittiin, voisi olla hauskaa ja samalla pääsisivät hekin tutustumaan toisiinsa paremmin. Tulee sitten laatuakkojen ja -ukkojen miitti. Nimitys tälle meidän porukalle lähtikin eräästä kirjoitusvirheestä sosiaalisessa mediassa ja on pysynyt siitä lähtien käytössä.

Katzariina, blogimiitti, polvijarvi, bloggaaja, blogitapaaminen

Blogimiitti, Polvijärvi, bloggaajat, tyylibloggaajat, muotibloggaajat, kaverukset, ystävät

On mahtavaa, miten aikuisiällä voi löytää näin huippuja ihmisiä ympärilleen - ystävyys on vastavuoroista, porukka tulee toimeen keskenään ja mitään kyräilyä tai muuta lapsellista toimintaa ei ole. Kaikki myös yrittävät parhaansa päästäkseen paikalle, vaikka matkaa olisikin enemmän. Siistiä on myös se, miten samanlaisia ollaan ja silti niin erilaisia, joka onkin ehkä meidän poppoon rikkaus. Jokainen saa olla sellainen kuin on ja erilaisista näkemyksistä keskustellaan avoimesti. Yhteishenki on erinomainen ja tapaamiset niin rentoja, ei tarvitse pönöttää tai jännittää!

Jos ette ole vielä tutustuneet näiden naisten blogeihin, niin käykää ehdottomasti tutustumassa ja lukemassa! Tässä linkit kaikkien paikalle päässeiden blogeihin;

Kata - Katzariina
Salla - Sallan Kengissä
Jenni - Sadepisaroita Niitynkukkasilla

Outfit, leatherskirt, croptop, cadillac, styleblogger, fashionblogger, blogimiitti, bloggaaja, polvijärvi, joensuu
Tämä kuva on ehdottomasti suosikkini Sallan ottamista kuvista! Italiasta ostetut saappaatkin pääsevät niin hyvin oikeuksiinsa tässä kuvassa. 


nahkahame, napapaita, asukuva, pitkät hiukset, bloggaaja, tyylibloggaaja, muotibloggaaja
*Kuvien paita on saatu blogin kautta. 


Viikonloppuna Salla otti asukuvat minusta meidän pihalla ja hyödynnettiin lainassa ollutta Cadillacia kuvien taustalla. Halusin päälle jotain rentoa ja mukavaa, joskin keli oli sen verran viileä, että halusin laittaa Italiasta löydetyt saappaat jalkaan. Nahkahameen ja saappaiden yhdistelmä on ihana, kun vähän näkyy ihoa välissä. Väljä napapaita sopi hyvin korkeavyötäröisen hameen kanssa ja Cobblerinan laukku oli helppo kaupungilla käydessä. Tästä asusta tulee enemmän kuvia vielä asupostauksen merkeissä, sillä halusin tässä postauksessa enemmän kertoa mitä teimme ja millainen meidän viikonloppu oli. Jotkut postauksen kuvista ovat puhelimella otettuja, kun osa lukijoista tykkää näistä rennommista kuvista postausten yhteydessä.

Bloggaajien miitti, polvijärvi, joensuu, bloggaajat, grillaamassa, grilli, liekit
Grilli tulilla. 


Blogimiitti, Polvijärvi, Joensuu, Jokiasema, bloggaajat, tyylibloggaajat, muotibloggaajat, kaverukset, ystävät
Kuva Katan kamerasta mieheni ottamana - naurusta ei meinannut tulla loppua tällä kokoonpanolla. 


Jokiasema, terassi, kuohari, ravintola, illanvietto, bloggaajien miitti, Joensuu
Otettiin Jokiasemalla kuohuvaa miitin kunniaksi! 


Kävimme meillä grillaamisen ja syömisten jälkeen Joensuussa ajelulla, sekä hyödynsimme viimeisiä terassikelejä Jokiasemalla. Kuopioon lähtevä bussi lähti jo iltapäivällä, joten jäimme vielä Jennin kanssa istumaan Jokiasemalle, kun mieheni kävi viemässä muut naiset asemalle. Ehdimme myös käydä mieheni kanssa kahdestaan ajelulla ja nappasimme vielä myöhemmin Jennin miehensä kanssa mukaan viettämään iltaa. Kävimme kesäravintola Wanhassa Aitassa, me kävimme ensimmäistä kertaa lasillisella ja syömässä siellä, mutta voidaan suositella lämpimästi! Ruoka, viini ja seura oli hyvää, ei valittamista!

Blogimiitti, Polvijärvi, Joensuu, Jokiasema, bloggaajat, tyylibloggaajat, muotibloggaajat, kaverukset, ystävät
Tällaisia kuvia saadaan joka reissulla kun nähdään... Perusjuttu kun bloggaajat tapaavat. 


Jokiasemalla, Jokiasema, terassi, Joensuu, kesäterassi

Viikonlopusta jäi hyvä fiilis, ihana oli viettää aikaa aikuisten kesken ja sunnuntaina vietimme vielä laatuaikaa mieheni kanssa ennen pojan hakemista hoidosta.

Naurua, hyvää ruokaa ja juomaa, viimeisiä terassilla käyntejä ja mielenkiintoisia keskusteluja, villejä ideoita ja rentoutumista - niistä oli meidän viikonloppu tehty. Leppoisaa viikkoa teille kaikille sinne ruutujen toiselle puolelle! 


Cadillac coupe de ville, jenkkiautot, jenkit, vanhat autot, cadillac
Tämä auto on kyllä herkku, jenkkiautoissa on sitä jotain. Ja vanhempi parempi! 


Kuorinka, kesä 2018, kuoringan ranta

8 kommenttia:

 1. Oli kyllä aivan superihanaa nähdä teitä kaikkia, ja vielä viettää iltaakin yhdessä <3 Olit niin kauniisti kirjoittanut tähän postaukseen meidän porukasta ja yhdessä vietetystä ajasta, en olisi itse paremmin osannut kaikkea kuvailla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat, ihana oli nähdä teitä kaikkia ja toivottavasti saadaan seuraavalla kerralla koko porukka paikalle! <3 Mukavaa oli kun lähitte vielä istumaan iltaa meidän kanssa, ei ihan joka viikonloppu tule lähdettyä näkemään kavereita ja ystäviä. :) Ihana kuulla, kiitos! ^^ Tää porukka on kyllä aivan loistava, ihana kun viihdytään sekä yhdessä, että jokaisen kanssa nähdään myös erikseen tai eri kokoonpanoilla! Parasta <3 <3

   Poista
 2. Voi miten ihanalta ja rentouttavalta viikonloppu vaikutti ^_^ se on kyllä rikkaus, jos saa ympärillensä tuollaisia ystäviä kenen kanssa viettää aikaa rennoissa tunnelmissa :) siitä riittää virtaa jaksaa arjen tohinoita ihan uudella temmolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtava viikonloppu ja on kyllä onni, et ollaan saatu tällainen ryhmä kasaan. <3 <3 Ehdottomasti tämä on yksi elämän rikkauksista, tuo niin paljon iloa, hyvää fiilistä ja rentoa meininkiä, et tosiaan jaksaa arkea ihan uudella temmolla. :) <3

   Poista
 3. Ihanan postauksen oot päivästämme tehnyt, voi kun itsellä jäi kuvailu vähän pois ja en ottanut nyt niin paljoa sellaisia "fiilistelykuvia" :D Jospa mä jonkun postauksen saisin tehtyä ja pitää sieltä meidän whatsappista kaivella niitä yhteiskuvia :3

  Ja kiitos kauniista sanoistasi, kuten Jennikin sanoi niin oot niin ihanasti kirjoittanut tuosta meidän porukasta ja pakko varmasti lisätä tuo yksi lauseesi omaankin tekstiini kun tästä päivästä saan postauksen ulos - tietysti mainitsen sun sanoneen sen, sanoit niin hyvin! <3

  Kiitos vielä kovasti lauantaista, mä toivon että saatais useammin tällaisia päiviä koska onhan nuo tosi arvokkaita ja mä itse nautin oikeasti ihan todella kovasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kata! <3 Mie otin jonkin verran ja tottakai hei saat vaikka miun ottamia kuvia käyttää ja sieltä WhatsAppista kans! <3 Sielläki on hyvin kuvia ja jos tarvii lisää, niin miulla on jonkin verran vielä, mitä en julkaissu.

   Ihana kuulla - tää meidän poppoo on niin yhteisöllinen ja tasa-arvoinen, et ei voi kun kehua teitä! <3 Jotenkin ihana et aikuisena löytää tällaisen porukan missä viihtyy niin hyvin ja jossa tosiaan kaikki tekee parhaansa, et päästäisiin tapaamaan yhdessä. :) Sopii kyllä hyvin, ei mitään probleemaa.

   Kiitos vaan teille, oli mahtava viikonloppu teidän kanssa ja nyt ois hyvä hetki suunnitella seuraavaa, niin kaikki ehtisivät järkätä työt ja muut niin, että mahdollisimman moni pääsisi paikalle! <3 Mie nautin kanssa, teki hyvää viettää aikaa aikuisten kesken noin pitkään ja muutenkin nähdä kavereita - ei tosiaan ihan joka viikonloppu tule lähdettyä perheellisenä ja muuten arjen tohinoissa moikkaamaan kavereita. :)

   Poista
 4. Ompa teillä ollut kivaa tekstistä ja kuvista päätellen. Mikäpä sen parempaa kuin yhdessä grillailu ja loistavalla/hienolla autolla kruisailu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtava viikonloppu, ei voi muuta sanoa! :) <3 Tuli naurettua kyl todella paljon. :`D Sanoppa muuta, ihana oli kun mies tarjoutui kuskailemaan meitä ja vielä grillasikin, että saadaan viettää aikaa porukalla kauemmin. <3 <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)