keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Blogihaaste - Kaksi vaihtoehtoa ja yksi valinta

By Vilma- blogin Vilma haastoi myös muut Joensuun seudun bloggaajat tekemään Joko tai- haasteen, jossa siis yksinkertaisuudessaan valitaan mieluisampi vaihtoehto kahdesta vaihtoehdosta. Näissä haasteissa on se etu, että näissä usein tulee bloggaajasta jotain uutta tietoa ja näitä on myös mukava tehdä muiden postausten joukkoon. 

Ajoasu, Sweep ajotakki, Sweepin ajovarusteet, naisten ajovarusteet, Icon Moto ajosaappaat, moottoripyoräily, naismotoristi
Ajotakki - Sweep / Farkut - Esprit / Toppi - Zara / Ajosaappaat - Icon Moto

Kaikki muut kuin moottoripyöräkuvat; Kukkamaaria / @Kukkuphoto


Suihku aamulla vai illalla? 

- Ehdottomasti illalla. Aamulla en käy yleensä koskaan suihkussa, sillä en halua kuivata hiuksia hiustenkuivaajalla, vaan mieluummin annan hiusten kuivaa luonnollisesti ja tämän pituisissa hiuksissa kuivuminen kestää pitkään.

Suunniteltu vai extempore? 
- Extempore. Töissä, opiskeluissa ja muissa asioissa on aikatauluttamista tarpeeksi, joten mieluummin vapaa- ajalla menen sinne minne nenä näyttää tai teen mitä nyt sattuu mieli tekemään.

Kaupungin ydin vai luonnonläheisyys?
- Kaupungissa asumisessa on hyvät puolensa, mutta en haluaisi enää asua kerrostalossa, enkä rivitalossa. Enkä omakotitaloalueella, jossa talot ovat vieri vieressä ja pihat postimerkin kokoisia. Toki esimerkiksi Joensuussa esimerkiksi Niinivaara, Penttilä ja Kytö ovat mielenkiintoisia alueita ja alueita, joilla voisi asua, mutta haluan kuunnella musiikkia joskus kovemmalla, käydä saunan jälkeen ulkona, olla rauhassa omalla pihalla ja näin edelleen. Eli ehdottomasti luonnonläheisyys, eihän täältäkään ole pitkä matka kaupunkiin. Tuppukylässä on myös ne huonot puolet, kuten kaupungissakin asuessa, vaikka niin suurta eroa Joensuun kokoiseen kaupunkiin ei ole, kun asuu niin sanotusti "Joensuun puolella" pikkukylää. 

Kirkkaat vai neutraalit värit? 
- Kirkkaat! Neutraalit värit neutraalien kanssa eivät nappaa, jää omaan makuun persoonattomaksi, ellei osaa taidokkaasti tehdä siitä persoonallisempaa.

Ajoasu, Sweep ajotakki, Sweepin ajovarusteet, naisten ajovarusteet, Icon Moto ajosaappaat, moottoripyoräily, naismotoristi

Kevät vai syksy?
- Syksy. Molemmista pidän todella paljon, mutta syksy voittaa väriensä puolesta! 

Aamut vai myöhäiset illat? 
- Myöhäiset illat. Jokaisella meillä on oma luontainen rytmi, joka sattuu itselläni olemaan iltapainoitteinen. Käytän sen hyödyksi, työt ja muut askareet sujuvat nopeammin!

moottoripyöräily, kawasaki ninja, kyykkypyörät, varistaival, moottoripyöräilemässä, itä- suomi

Ylipukeutunut vai alipukeutunut?
- Ylipukeutunut ehdottomasti. Alipukeutuneisuus useimmiten näyttää siltä, että et koe tapahtumaa arvokkaaksi tai sen verran tärkeäksi, että pukeutuisit siististi tai etiketin mukaan. Pahempi moka minusta kuin ylipukeutuminen, joka voi viestittää järjestäjille, että pidät tapahtumaa tai tilaisuutta parempana, kuin miksi se on suunniteltu. 

TV-sarja vai elokuvat? 
- Tv- sarjat ovat nykyään paljon parempia kuin leffat, joten valitsen ne. Elokuvia olen katsonut teinistä asti, mutta tv- sarjojen kausia katson nykyään mieluummin, niihin tunnutaan panostavan enemmän ja on mukavaa seurata pidempää tarinaa. Telkkaria meillä ei kuitenkaan pahemmin katsota, vaan Netflix ja ViaPlay ovat olleet käytössä.

Korkokengät vai matalapohjaiset kengät?
- Ehdottomasti korkokengät! Joskus ne tekevät asusta asun, mutta muuten pidän niiden naisellisuudesta ja kauniista muotoilusta. Kenkiä ei voi olla koskaan liikaa naisilla, niissä on sitä jotain ja ne ovat asussa piste iin päälle! 

Ajoasu, Sweep ajotakki, Sweepin ajovarusteet, naisten ajovarusteet, Icon Moto ajosaappaat, moottoripyoräily, naismotoristi

Suklaa vai karkki? 
- Näistä vaihtoehdoista mieluiten suklaa, muuten valitsisin lakut ja salmiakin. Suklaista ehkä parhaimpia ovat pähkinäsuklaa, minttukrokantti ja punssinapit.

Puhelimen kalenteri vai paperinen?
- Paperinen. Puhelimen kalenteriin en ole tottunut ja tuntuu jotenkin hölmöltä räplätä puhelinta kalenterin päivittämiseen tapaamisen aikana. Paperisessa kalenterissa koko viikko näkyy heti ja tuntuu helpommalta käyttää jatkuvasti, on helppo kertoa mikä aika sopii ja mikä ei. 

Lauantai vai sunnuntai?
- Ihan sama, ei väliä. Ehkä lauantai, jos on pakko jompi kumpi valita. Teen töitä kuitenkin joskus myös viikonloppuisin ja saatan pitää esimerkiksi maanantain ja tiistain vapaana. Ei ole niinkään väliä yrittäjänä, välillä painetaan pitkää päivää myös viikonloppuisin ja välillä pidetään vapaita keskellä viikkoa. Pääasia, että niitä vapaitakin päiviä on välissä, oli sitten yrittäjä tai palkkatyössä. 

Ajoasu, Sweep ajotakki, punamusta ajotakki, moottoripyoräily

Tanssiminen vai laulaminen?
- Tanssiminen ehdottomasti! Laulamisesta tykkäsin ennen myös, mutta nykyään en enää välitä - minulla lähti nuorempana ääni pitkäksi aikaa, siis viikoiksi ja sen jälkeen ääni ei ole tuntunut kestävän niin hyvin, vaan minulle tulee käheähkö ääni, jos käytän ääntä normaalia enemmän. Osa tykkää käheämmästä äänestä ja osa ihmettelee, että miten se ääni ei enää kuljekaan kun muuten on ollut ihan normaali koko ajan. 

Auringonnousu vai lasku?
- Auringonlaskut ovat useammin kauniimpia punasävyisiä, joten se! Ja todennäköisesti olen sillon myös hereillä, ellei ole pakko herätä auringonnousun aikaan. :D 

Kulta vai hopea?
- Hopea. Kaikkein paras on valkokulta, se on kaunista ja tyylikästä! 

Kysymysten esittäjän vai vastaajan rooli?
- Alkuun olen mieluummin kysymysten esittäjä ja kuuntelija, mutta sen jälkeen kysymyksiin vastaaja. Molemmat, mikäli tilanne on siihen sopiva. 

Tulppaani vai ruusu?
- Tulppaanit ovat kauniimpia, joten tulppaaneja siis!

Mukavaa iltaa teille! 

8 kommenttia:

 1. Siis nää kuvat on aivan mielettömän upeita, siskosi on vain niin taitava! <3 Ihanat muokkaukset sekä nuo lämpimämmät että ensimmäinen, jossa vihreän sävy on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3 Kukku on kyllä taitava kuvaamaan, tää kuvauspaikka löytyi ihan meidän lapsuudenkodin läheltä. :) Mie en ite käytä muokatessa filttereitä tai muita yleensä, mut näissä kyl toimii tuollainen vahvempi vihreän sävy ja sit nuo pehmeämmät sävyt. <3

   Poista
 2. Todella kiva haaste tämä, näistä tosiaan oppii uusia ja arkisia asioita bloggaajasta! :) Ihana että joku muukin liputtaa paperiselle kalenterille. Mä vaan en osaa ja pidä phonen kalenterista. Paperisessa on niin helppo kun näet kaiken samalta viikolta, eikä tarvi ns. "hyppiä" päivien välillä, en tiedä ymmärsitkö mitä ajan takaa tässä... :D Ja onhan se kiva kirjoitella vanhaan tyyliin 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, ihana et ollaan samaa mieltä sekä haasteista että kalentereista! :) Mie osaan kyl käyttää puhelimen kalenteria, mut jotenkin se on ärsyttävä kun pitää päivät katsoa erikseen tai merkintä kokonaisena erikseen klikkaamalla. Helpompi on kalenterin kanssa, kun tosiaan sen koko viikon näkee yhdellä silmäyksellä! Ymmärsin kyllä mitä ajoit takaa, sama juttu miutakin ärsyttää puhelimen kalenterissa. Joo, tuokin on kyl totta, tuntuu et käsiala huononee vuosi vuodelta, kun ei enää käsin kirjoita niin paljoa kuin ennen. :D :)

   Poista
 3. Upeita kuvia tässä postauksessa <3 ja hauskan keveä blogi haaste ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Joo, tämä oli kyllä ihanan kepeä, vähän aivot narikkaan- tyylinen haaste. :D :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Pihla! :) Pahoittelut viivästyneestä vastauksesta, Espanjassa ei oikein netti pelittänyt niin hyvin kuin täällä Suomessa. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)