lauantai 25. elokuuta 2018

Yksi tämän vuoden parhaimmista asuista

Tämä asu on yksi suosikeistani tältä vuodelta, sillä näissä rusettikauluksissa eli "pussy-bow"- paidoissa on sitä jotain. Naisellisuutta, kepeyttä ja näyttävyyttä. Paita löytyi joskus kirppikseltä todella edullisesti, enkä muistanut tätä paitaa enää - halusin aamulla päälle jotain kaunista, mahdollisimman naisellista ja jotain, mikä sopisi kapean hameen kanssa yhteen. Vähän sellainen asiallinen, mutta naisellinen työlook oli mielessä. Tämä valkoinen paita osui silmiini vaatepinkkaa selatessani ja päätyi päälle pinkkien asusteiden kanssa. Kokonaisuus miellyttää itseäni todella paljon niin väriensä kuin tyylinsä puolesta!

Asu neulehameella, syysmuoti, 2018, syksyn muoti, rusettikaulus, työpukeutuminen, asu, inspiraatio, tyyliblogin kirjoittaja

Paita röyhelöhihoilla - H&M (kirppislöytö)
Neulehame - Guess
Laukku - Furla
Korkokengät - Minna Parikka

syksyn muoti 2018, 2018, syysmuoti, neulehame, midihame halkiolla, halkiollinen hame, Furlan laukku, röyhelöpaita

tyylibloggaaja, koivukuja, asukuvien taustat, päivän asu, asukuva, muotibloggaaja

Tämä paita oli tosiaan vähän liian avara pääntieltä, mutta kiinnitin sitä muutamilla pistoilla vähemmän avaraksi. Materiaali on tässä ihanan kepeä, tuo kaulan eteen tuleva rusetti laskeutuu niin kauniisti ja liikkuu sekä kantajan, että tuulenvireen mukana. Röyhelöhihat tuovat myös kepeyttä paitaan ja koko asuun, tämä neulehame ehkä vaatii hieman kevyempää materiaalia yläosaan. Ainakin vielä näin kesäisillä keleillä.

Valkoinen paita, valkoinen paita röyhelöhihoilla, rusettikaulus, pussy-bow paita, paitapusero, valkoinen

Minna Parikka, Nikita, korkokengät, kengät tupsuilla, tupsukengät

kynähame, guessin hame, guess neulehame, minna parikan kengät, furlan laukku, päivän asu, tyyli, muoti, syysmuoti

Valkoinen yläosa näyttää jotenkin niin raikkaalta kirkkaanpinkin rinnalla, vaikutelma on ihan erilainen kuin esimerkiksi tässä asussa, vaikka molemmissa asuissa on samoja elementtejä; samat pinkit kengät tupsuilla, valkoinen yläosa ja mustat hameet. Tässä asussa kirkkaanpinkkiä on enemmän, yläosa kepeämpi ja alaosa kapeampi, sekä materiaaliltaan paksumpi. Tässä asussa tuo Guessin neulehame on sivuttain, eli halkio tulee sivulle säärtä paljastaen. Olen julkaissut asukuvia hameesta kolmella eri tavalla ja tämän linkin kautta löydätte linkit postauksiin, missä hametta on käytetty eripäin päivän asuissa.

Furlan ihanan räväkkä Candy- laukku pääsi pitkästä aikaa käyttöön, josko nyt syksyllä laukku saisi enemmän käyttökertoja. Laukusta kuultaa hieman läpi, sillä laukku on kumia ja tästä laukusta on saatavilla herkullisten värien lisäksi myös täysin läpikuultavia ja liukuvärjättyjä versioita. Eikä tätä muuten tule vastaan Suomessa kovinkaan usein, en ole tainnut bongata Candy- mallin laukkua kuin vasta yhdellä toisella bloggaajalla, livenä en ole nähnyt kenelläkään. :) Minullekin mieheni toi tämän Münchenin työmatkaltaan tuliaisina vuosia sitten, kun hän sattui Furlan liikkeen bongaamaan lentokentältä.

Kirkkaanpinkit asusteet, furla, furla candy, candy, Minna Parikan Nikita kengät, Minna Parikka, Nikita, nilkkatatuointi, korkokengät

Pom pom heels, finnish design, Minna Parikka, Minna Parikan kengät, pinkit korkokengät

Tämä asukokonaisuus näyttää ja tuntuu ihan omalta, tätä tulen ehdottomasti käyttämään jatkossakin! Ei pidä missään nimessä unohtaa paitaa enää kaapin pohjalle, erittäin kaunis paita on. Tällaista asuinspiraatiota lauantaihin. Muistaakseni tilastojen mukaan aika kivasti lukijat seuraavat myös viikonloppuisin blogia, joten leppoisaa lauantaita teille!

hame halkiolla, neulehame, kynähame, midihame, asu pinkillä laukulla, pinkeillä kengillä, asu valkoisella paidalla ja kynähameella, guessin hame

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)