torstai 15. marraskuuta 2018

Asu sifonkihameella ja kuulumisia

Heipä hei, täällä ollaan taas blogin ääressä! Luonnoksiin on tullut postauksia ihan urakalla, mutta en ole ehtinyt kaikkiin ottaa vielä kuvia, joten mennään vielä asukuvilla. Tässä postauksessa on tämän päivän asuni, on vähän lämpimämpi keli ollut ja pihassa kuvasin asua, joten takki unohtui kuvista kokonaan. Tänään minulla on kuitenkin käytössä tämä pinkki Ril'sin villakangastakki. Kohta pääsen lähtemään tanssitunneille Joensuuhun, tänään on vuorossa itämainen vatsatanssi ja eilen treenattiin Bollywood- tanssia.

OOTD_fashion_blogger_finnish

Lyhyt huppari - Ompelimo Rokita
Sifonkihame - eBay
Saappaat - Dame Rose (Italiasta)
Laukku - Cobblerina

Olen todella tyytyväinen, että olen ehtinyt nyt treeneihin paremmin, vaikka muuten on vilskettä riittänyt. Pitäähän sitä hyvinvoinnistakin huolehtia ja varsinkin nyt, kun päivät ovat niin lyhyet ja jatkuva pimeys väsyttää. Tänään oli muutenkin todella mukava päivä, paljon kuvaamista, kahvittelua ystävän kanssa ja töitä tietenkin. Kuvasin tänään myös tämän asun lisäksi myös ystäväni lapsia, nuorempi heistä täytti hetki sitten vuoden, joten yksivuotiskuvia otin myös. Opiskeluhommia on myös riittänyt, mutta ohjelmat ovat kaatuilleet vähän väliä, niin on vähän ongelmaa ollut niiden kanssa. Tämä viikko on ollut todella tiukka, mutta ensi viikolla pitäisi helpottaa hieman, meinasin parit vapaapäivät pitää keskellä viikkoa!

Tämän asun sifonkihelmaisen hameen olin fiksannut ateljeella joskus aikaa sitten ja vaatehuoneessa tämä osui silmään. En edes muista milloin olen käyttänyt tätä viimeksi? Kevyt sifonkihelma tuo tässä asussa mukavasti vastapainoa scuba- kankaiselle hupparille, jossa on kolmiulotteinen koukerokuvio.

Cropped_Hoodie_petrolblue_Outfit_styleblogger-2

Cropped_Hoodie_petrolblue_Outfit_styleblogger-30

En itseasiassa aamulla katsonut tätä asua peilistä sen kummemmin, niin yllätyin kyllä kuvia katsoessa, miten onnistunut tämä yhdistelmä onkaan. Tänään keli oli enemmän plussalla kun viime aikoina, joten laitoin sukkisten sijaan ylipolvensaappaat jalkaan. Ihoa jää näkyviin juuri sopivasti, että hame pääsee oikeuksiinsa. Meinasin ensin laittaa nilkkurit ja verkkosukkahousut, mutta kyllä nämä saappaat taisivat olla oikea valinta. Illasta toki piti laittaa kaveriksi sukkikset, kun alkoi tuulla ja muutenkin ilma mennä viileämmäksi.

Tykkään tästä jotenkin todella paljon, kun materiaalit ovat niin erilaiset ja huppari on vaatemallina yleisesti ottaen todella arkinen. Lyhyempänä hupparikin toimii hyvin hameiden kanssa, kuten tässä asussa.

Cropped_Hoodie_petrolblue_Outfit_styleblogger-19

Treenikamppeiden lisäksi piti ottaa toinenkin laukku matkaan, jossa kulkee tarpeellisimmat ja otin tähän asuun Cobblerinan suuremman rusettilaukun. Todella vaaleanpunainen laukku sopii asuun kuin asuun, väri on niin hillitty ja pastellinen. Olkalaukku on muutenkin sellainen "jokapaikanhöylä", tsekkasin juuri miten paljon tulee asu- ja muita postauksia kun laittaa tuohon vasemman sivupalkin hakukenttään "cobblerina" - sieltä näkee helposti miten erilaisissa asuissa näitä laukkuja on näkynyt täällä blogissa! Tämä on saanut tänäänkin kehuja ja onhan tämä laukkumalli muutenkin arjessa niin helppo, varsinkin jos on muutakin kannettavaa.

Cropped_Hoodie_petrolblue_Outfit_styleblogger-21

Cropped_Hoodie_petrolblue_Outfit_styleblogger-16

Cropped_Hoodie_petrolblue_Outfit_styleblogger-18

Cropped_Hoodie_petrolblue_Outfit_styleblogger-9

Tässä asussa yllätti myös se, miten monia onnistuneita kuvia tästä sain jalustan ja itselaukaisimen avulla - edelliset uudella objektiivilla kuvaamani kuvat eivät olleet näin tarkkoja, toki näissäkin on hieman parantamisen varaa vielä. Kaukosäädin ei meinaa nimittäin ylettää 85 millisellä objektiivilla tarpeeksi kaukaa, eli vähän saa kikkailla ja testailla mistä asti kamera huomaa painalluksen. Tällä kuvaaminen on helpompaa kaverin kanssa, mutta testaillaan ja opetellaan tässä samalla, kun muutenkin tulee kuvattua.

Cropped_Hoodie_petrolblue_Outfit_styleblogger-26

Cropped_Hoodie_petrolblue_Outfit_styleblogger-8

Kävin tällä viikolla myös vähän hemmottelemassa itseäni yhteistyön merkeissä ja kirjoittelenkin aiheesta pian lisää, tästä taisin huikata aiemmin tämän asupostauksen yhteydessä. Minulla on myös muutama kotimaan reissu tiedossa loppuvuodelle, mutta toivottavasti ehdin reissun päältä kirjoittelemaan blogia ja toivottavasti löytyy myös kerrottavaa itse reissuistakin. Toivottavasti tämä postaus antoi inspiraatiota vaatteiden taikka muun osalta myös teille, itseäni tämä asu ainakin inspiroi ja tässä mietinkin, mitä sitä huomiselle keksisi.

Mukavaa viikkoa teille!

Cropped_Hoodie_petrolblue_Outfit_styleblogger-24

4 kommenttia:

  1. Oij ihana kokonaisuus, vähän sellainen "juhlavampi" hameen ja korkojen vuoksi, mutta huppari ja sinänsä myös saappaat kenkinä tuovat asuun kivasti sellasta arkisuutta ja rentoutta, vaikka korkoo onkin :) Mulla on niin ikävä asukuvailua, kun nyt ei oo hetkeen päässyt kuvailemaan kun mies on myöhään töissä, eikä päivisin oo ennen pimeetä ikinä lähtenyt liikenteeseen :'D Jospa sunnuntaina ennättäis kun mulla on vapaa ja mieskin on kotona 8) Tsemppiä arkeen ja kiireen keskelle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kata! <3 Huppari tosiaan tekee tästä asusta arkisemman ja nuo saappaat ovat ihanat, kun sopivat sekä arkeen että juhlaan. Ihanat! Joo, sanoppa muuta, on vähän kuvaaminen jäänyt vähälle kun on koko ajan niin pimeää... :O Mie toivon kanssa, että ehtisin viikonloppuna joitain asuja kuvata, mutta saa nähdä. Ensi viikolla ainakin voitais ottaa kuvia kun mie tuun sinnepäin! <3 Kiitos paljon, eiköhän tämä tästä homma kerrallaan ala purkaantua ja ensi viikolla sit parina vapaana vois keskittyä blogihommiin sekä muihin harrasteisiin. ^^

      Poista
  2. Ihana asu! Sun hiuksiin sopii täydellisesti toi sininen sävy!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Punainen ja petroolinsininen on kyllä ihana pari, miulta löytyy myös villakangastakki samaa sävyä. ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)