maanantai 19. marraskuuta 2018

Karkintuoksuisia hiustuotteita kuiville ja värjätyille hiuksille

Postauksessa esiintyvät tuotteet ovat blogin kautta saatuja. Cattier Parisin saadut tuotteet ovat yhdellä tähdellä (*) merkattuja ja mainoslinkit ovat kahdella tähdellä (**) merkattuja. 

Nyt alkaa olla se aika vuodesta, kun hiukset ja iho tarvitsevat hoitavammat tuotteet. Cattier Paris- tuotemerkki täytti viisikymmentä vuotta ja sen tuotteet perustuivat alunperin saveen. Cattier Paris tuotteet valmistetaan luonnonmukaisista ainesosista ja pakkaukset ovat pääosin kierrätysmateriaaleista valmistettuja. Cattier ei myöskään halua tukea eläinkokeita, joten tuotteita ei myydä Kiinaan eikä tuotteita testata eläimillä. Laajan tuotevalikoiman tuotteilla on ECOCERT- sertifikaatti ja valikoimasta löytyy nykyään niin hiusnaamioita, shampoita kuin myös kuivaöljyjä sekä muita ihonhoitotuotteita.

Cattier Paris, Cattier Paris Hiusnaamio, naamio kuiville hiuksille, kosteuttava hiusnaamio, luonnonkosmetiikka

Fäboda, Pietarsaari, Jakobstad, november 2018, auringonlasku merellä, auringonlasku

Sain testattavaksi blogin kautta kaksi karkintuoksuista tuotetta hiustenhoitoon - hoitoaineen ja tuhdin hiusnaamion. Hiusnaamio on ollut käytössä kesästä asti ja se on todella riittoisa, sillä tätä on vieläkin jäljellä. Korjaava hiusnaamio on tarkoitettu kuiville ja vaurioituneille hiuksille, sillä sen bambu- uute ja cupuacu- voi siloittavat hiuksia tehden niistä helposti harjattavat ja käsiteltävät. Naamiota levitetään kuiviin latvoihin sekä hiuspituuksiin, mutta tarvittaessa naamiota voi levittää hiuksiin kauttaaltaan, varsinkin jos päänahka tuntuu myös kuivalta. Vaikutusaika on 5-10 minuuttia ja vaikutusta voi tehostaa saunan lämmössä.

Cattier Paris, Cattier Paris Hiusnaamio, naamio kuiville hiuksille, kosteuttava hiusnaamio, luonnonkosmetiikka, kosteuttava naamio kuiville hiuksille

Cattier Paris, Cattier Paris Hiusnaamio, naamio kuiville hiuksille, kosteuttava hiusnaamio, luonnonkosmetiikka

Repairing Mask* on paksua ja levittyy helposti hiuksiin. Tämän tuoksu on aivan ihana, ei liian imelä vaan sellainen kirpeän karkin tuoksuinen, vähän sähäkkä tuoksu. Pitkille hiuksille tuote on loistava, sillä tämä kosteuttaa pituuksia hyvin ja varsinkin, jos puristat ylimääräiset vedet pois hiuksista ennen hiusnaamion levittämistä.

Cattier Paris, Hiusnaamio, kuiville hiuksille, Repairing Mask for dry hair

Pakkauskoko on iso, tästä riittää pidemmäksi aikaa. Hiusnaamiota saa Ruohonjuuresta ja Nordic Health Systemsin verkkokaupasta. Muita Cattier Parisin tuotteita saa tilattua myös Hyvinvoinnin Tavaratalosta**,  suosittelen kokeilemaan savinaamioita ja kuivaöljyä!

Fäboda, Pietarsaari, Jakobstad, sunset at the ocean, auringonlasku

Cattier Paris, Cattier Paris Hiusnaamio, naamio kuiville hiuksille, kosteuttava hiusnaamio, cattierin hiusnaamio

Tämän hiusnaamion lisäksi sain myös Cattier Parisin hoitoaineen* värjätyille hiuksille, mutta tuotteesta en muistanut ottaa kuvia - tämä oli niin hyvä, että hoitoaine ehti jo loppua! Cattier Paris Color Care Conditioner on ihanan kermainen hoitoaine, helppo levittää eikä aine valu pois käsistä levittäessä. Hoitoaine säilyttää värin kirkkaana ja myös tämä sisältää cupuacu- voita, joka suojaa ja kosteuttaa hiuksia. Vaikutusaika tuotteella on kaksi- kolme minuuttia, joka riittää todella hyvin ja halutessaan myös tätä voi tehostaa saunassa, kun peittää hiukset pyyhkeellä. Hoitoaineen tunnistaa helposti kirkkaanpinkistä pakkauksesta.

Näiden tuotteiden combolla hiukset pysyvät kosteutettuina myös nyt pakkasten tullessa, mutta nämä käyvät yhtä hyvin myös hemmottelusta kun tuoksut ovat aivan ihanat. Hoitoaine tuoksuu ihan karkille ja kosteuttava hiusnaamio kirpeälle karkille, mutta tuoksut eivät kuitenkaan ole liian vahvat. Näistä molemmista tuotteista olen tykännyt todella paljon ja hoitoaine onkin jo ostoslistalla, mutta naamiolla pärjään ainakin tämän vuoden loppuun vielä! Näillä elpyy kuivemmatkin latvat ja olen tykännyt molempien kohdalla erityisesti siitä, että pitkät hiukset ovat helpommin kammattavissa ponnarille ja latvat eivät kuivu ihan mahdottomiksi, vaikka viime kampaajakäynnistä olisi aikaa.

Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille!

Fäboda, Pietarsaari, Jakobstad, sunset, finnish nature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)