keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Asu päivältä, jolloin mikään vaate ei tuntunut eikä näyttänyt hyvältä

Niin, otsikossahan se kiteytyy. Asukuvat otettiin viime lauantaina, jolloin kirjaimellisesti mikään ei tuntunut eikä näyttänyt hyvältä, vaikka sovittelin useampia kokonaisuuksia tässä kotona ennen kylille lähtöä. Jotenkin edellisen viikon sairastelut ja treenien vähyys painoivat mielessä, eikä fiilis ollut hyvä, saati energinen nuhassa ja yskässä. Lauantaina olisin halunnut hetken sovittelun jälkeen jäädä aamutakki päällä kotiin, mutta kun velvollisuudet kutsuu, niin on mentävä asukriiseistä huolimatta. Tässä asussa lemppariksi nousee nuo pieniverkkoiset verkkosukkahousut ja peeptoe- kärjelliset korkokengät, muu asu on ihan ookoo, mutta ei mikään suosikkini.

Ruudullinen_kynahame_paivan_asu-2

Paita - Monki
Nahkatakki - Ellos
Ruudullinen kynähame - Esprit
Olkalaukku - kirppislöytö
Korkokengät - Bronx

Bronx_korkokengat_peeptoe_stiletto_heels

Ruudullinen_kynahame_paivan_asu-4

Tämän sadepäivän harmaus sopii kyllä aika hyvin asuun ja aamun tunnelmiin, mutta iltaa kohden päivä alkoi näyttää valoisammalta. Hame päätyi päälle ihan sillä, että en ollut käyttänyt sitä varmaan pariin viikkoon ja kahdesta paidasta valitsin sen, jonka helmaa ei tarvitse laittaa hameen vyötärön alle. Liian pitkähelmaiset paidat rullaantuvat herkästi, sehän se olisi vielä puuttunutkin muuten hankalasta "ei ole mitään puettavaa"- henkisestä päivästä. Takin valitsin myös samaan tyyliin, kun en ollut sitä käyttänyt vähään aikaan.

Tällaiset päivät ovat ärsyttäviä, sillä pukeutuminen ja laittautuminen kuuluu omaan arkeeni vahvasti. Varsinkin, kun olen vaatetusalalla ja pukeutumiseen tulee kiinnitettyä todella paljon huomiota. Tavallaan parasta olisi näinä päivinä valita sellaiset vaatteet, jotka pelastavat aina asukriisiltä, mutta toisaalta jos haluaa jotain erilaista vaihteeksi, niin on vähän pakko miettiä mitä ihmettä sitä päälleen laittaisikaan. Joskus näissä hetkissä on paras kaivaa kenkähyllyltä jotkut ihan överit hyvän mielen kengät, joiden pohjalta miettiä asukokonaisuus loppuun.

Ruudullinen_kynahame_paivan_asu-7

Ruudullinen_kynahame_paivan_asu-5

Bronx_korkokengat_verkkosukkahousut

Vintage_olkalaukku_kirjekuorilaukku

Tähän asuun halusin laittaa myös tuollaisen rennomman väljän letin, ponnari tai korkea nuttura olisi ehkä ollut liian pirtsakka aamupäivän tunnelmaan, jos niin voi sanoa. :D Mutta, näitä huonoja päiviä sattuu varmasti kaikille! Onnellisessa asemassahan tässä ollaan, jos ja kun suurin ongelma viime aikoina on liittynyt siihen, että kaapista ei muka löydy vaatteita.

Ruudullinen_kynahame_paivan_asu-6

Ruudullinen_kynahame_paivan_asu

Kellojen siirtymisen jälkeen on tuntunut, että päivät hupenevat silmissä kun tulee pimeä niin aikaisin! Monesti olen meinannut tässä lähipäivinä lähteä asuja kuvaamaan, mutta pimeneminen on sotkenut hieman suunnitelmia. Mieli kaipaa enemmän väriä, joten seuraavassa asussa toivottavasti on enemmän väriä.

Ruudullinen_kynahame_paivan_asu-10

Bronx_korkokengat_peeptoe_kengat_vintage_olkalaukku

Pari postausta sitten kerroinkin jo hieman kuulumisia, mutta täällähän sattuu ja tapahtuu aina välillä. Meillä vaihdetaan sisustuksen osalta järjestystä hieman ja kieltämättä odotan mielenkiinnolla, miten saamme yhdistettyä lapsen sängyn ja hänen tilansa olohuoneeseen - meillä kun toisesta makkarista on tekeillä kenkä- ja vaatehuone. Alle kuusivuotias ei kuitenkaan vielä tarvitse ihan ikiomaa huonetta ja meillähän on tarkoitus laajentaa tulevaisuudessa tätä 90- neliöistä taloa parilla- kolmella huoneella. Meilläkään ei ollut ihan ikiomia huoneita ennen teini- ikää, vaikka kyllä tämä muutos vähän mietityttää minua sisustuksen osalta. Tästä neuvoteltiin tuossa viikonloppuna ja muksulle sopii hyvin, että hän saa oman paikan olkkarista ja näin ollen työpöytäni saataisiin vaate- ja kenkähuoneesta meidän makkariin. Katsotaan, miten saadaan parhaiten järjesteltyä täällä, ehkä voisi olla postaustakin luvassa aiheesta mikäli se teitä kiinnostaa.

Ruudullinen_kynahame_paivan_asu-3

Sujuvasti mentiin huonon päivän asusta sisustukseen, mutta eipä siinä. Palataan pian taas blogin ääreen joko eri aiheella tai vähän värikkäämmällä asulla!

Bronx_korkokengat_peeptoe_nahkakengat

4 kommenttia:

 1. Siis hei mä tiedän nuo päivät että mikään ei tunnu ja näytä hyvältä ja tekis mieli jäädä kotiin sen takia, koska tyyli nyt on itselläkin niin tärkee että ei tee mieli lähtee sit mihinkään jos ei näytä hyvälle :')

  Mutta siis tää asu, mun mielestä ihan todella onnistunut ja nousi mun lemppariks täällä mitä oon sun blogissa nähnyt :D Sillon tällöin tuollaisina päivinä sitä just sit sattuukin päälle loppujen lopuksi todella hyvä asukokonaisuus, en tiedä alkaako sitä sitten laajemmin katselemaan omaa vaatehuonettaan tuollaisina päivinä vai mikä siinä on. Mutta siis erittäin onnistunut look.

  Täälläkin tekis mieli kuvailemaan hirveesti, mutta mies kun tulee töistä niin on jo pimeetä. Muutenkin hämärä ja utuinen ilma ei houkuta lähtee kuvailemaan saatika ulos. :D Onneks on kaksi asua vielä jemmassa, mutta siis ei ne riitä ja hirveesti tekisi mieli kuvailemaan!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneks näitä tulee harvoin - vitsit miten ärsyttävää, kun mikään ei käy, vaikka vaatteita nyt luulisi riittävän. :D

   Ohhoh, enpäs odottanut tätä! :D Ihana kuulla, tää ei omia lemppareita ole, mutta siistiä että sie tykkäät noinkin paljon. <3 <3 Nousin tuolloin lauantaina vähän väärällä jalalla ja äksyisenä, kun en saanut nukuttua kunnolla, voi olla et sekin vaikuttaa siihen, et miksi tämä asu ei ole omia suosikkejani. :) Kiitos ihana! <3

   Joo, meillä vähän sama juttu, varsinkin jos Antti on iltavuorossa. :O Mut josko ehtisi päivällä aina välillä kuvaamaan kavereiden kanssa tai jalustan kanssa, vaikka se ei niin kivaa olekaan. ^^ Miulla ei taida olla enää asuja jemmassa, pitää tänään käydä kuvaamassa jossain, vaikka ulkona on ihan harmaata taas. :D

   Poista
 2. I always enjoy your posts and try to make sense of the Finnish when I can - using translate sometimes to help! I cannot believe you didn't feel the best in this outfit. I think it all works brilliantly. The skirt and top are a lovely combination and your seamed fishnets add just the right edge - but then I am fan of all tights. It's all just great! Kx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi you! Thank you so much for this nice comment! <3 Yes, that usually helps, even Google Translator do not translate everything perfectly. I think that it could be because of my "bad day" (I didn´t sleep so well and woke up too early) that I didn´t felt best in this outfit... The newest outfit made me feel more comfortable than this one. :) Ooh, I love thights too, especially fishnet tights. :) <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)