sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Terveisiä Tallinnasta ja päivän asu wetlook- hameella

Terkut Virosta! Pidin tällä viikolla muutaman päivän lomaa keskellä viikkoa, kun kaveri pyysi lähtemään mukaan Tallinnaan ja siellähän sitä käytiin. Lomasta huolimatta fiilis on toooodella väsynyt, kun täältä menee autolla se viisi tuntia Helsinkiin ja risteily kesti 22 tuntia. Voi olla, että pitää lähiaikoina pitää vielä muutama lomapäivä lisää, kun töissä on riittänyt niin paljon vilskettä. Hauskaa kuitenkin oli, videoita ja kuvia saatiin otettua reissussa, joten todennäköisesti julkaisen reissusta kuvia ja/ tai videota myöhemmin. Tällä kertaa kuitenkin palaan tänne blogiin asukuvien merkeissä, jotka otettiin aiemmin Joensuussa.

Outfit_Spring_look_2019

Nahkatakki - Ellos
T- paita - PBO / Nina & Henri
Kynähame - Noir Handmade / Leeloo
Huivi - Gina Tricot
Laukku - Love Moschino
Korkokengät - Minna Parikka

Tyyli_Paivan_asu_blogi

Tavallaan Tallinnan reissu meni myös somelomasta, eihän siellä merellä ollut välillä kenttiäkään puhelimessa ja välillä toimiva netti niin hidas, että ei sitä viitsi huvikseen käyttää. Ihan virkistävää vaihtelua! Muuten toki aikataulu oli niin tiivis, että ei siellä hirveästi ehtinyt kaupunkiin tutustua - seuraavalla kerralla voisi olla ideaa olla yön tai pari Virossa, niin voisi tutustua maahan paremmin. Olen nimittäin käynyt Viron puolella vain blogireissulla, useamman päivän lomalla Pärnussa ja sen lisäksi kerran Tallinnassa. Ei siinä hirveästi ehdi nähdä, nytkin taisi olla vain neljä tuntia aikaa maissa. Pärnun reissulla ehti nähdä huomattavasti enemmän ja myös blogireissulta jäi käteen uusia kokemuksia. Maana Viro kiinnostaa kuitenkin sen verran paljon, että haluaisin matkustaa sinne useammaksi päiväksi.

Korkokengat_Minna_Parikka

Asu_wetlook_hameella

Hame_nyörityksella_tyyli

Minulla oli tämä hame päällä myös Tallinnassa, sillä keli oli melko harmaa. Nämä kapeat kynähameet ovat loistavia tuulisilla keleillä, mutta ehkä joissain tilanteissa hieman epäkäytännöllisiä. Ihana tämä hame on silti, en ole pitkään aikaan käyttänyt tai omistanut mitään wetlook- vaatteita. Tämä ihastutti kuitenkin ensisilmäyksellä ja mieheni osti tämän Noir Handmaden wetlook- hameen minulle Leeloolta! Pientä hemmottelua arkeen ja on tätä hametta kyllä käytettykin sen jälkeen, kun koon vaihdon jälkeen tuli sopiva koko perille.

Noir Handmaden vaatteet valmistetaan Euroopassa ja materiaali on hienompaa sekä huomattavasti ohuempaa kuin perinteinen keinonahka. Power wetlook- keinomateriaalissa pinta vaikuttaa kestävämmältä, sillä tässä hameessa ei tunnu olevan sellaista "kuorimaista" kerrosta pinnoitetta kankaan päällä. Parasta hameessa on se, että edestä se on ihan klassinen ja niin tavallinen kynähame kuin olla ja voi materiaalia lukuunottamatta, mutta takana hameessa on vetoketju koko pituudelta ja nyöritykset molemmin puolin. Tämä hame on saanut todella paljon kehuja myös ohikulkijoilta ja myös Instagramissa (@vivianmslb) tuli paljon yksityisviestejä tähän hameeseen liittyen.

Wetlook-kynahame_asu

Minna_Parikan_Pfeiffer_kengat

Love_Moschino_tikkilaukku

Philosopher_paita_PBO

Hame_nyorityksella_ja_vetoketjulla

Wetlook- hameelle vastapainoa tuo ihan tavallinen t-paita, kun hame on aika näyttävä ja seksikäs. Pidän tämän asun vihreistä sävyistä todella paljon, kokonaisuus sopii omaan makuuni hyvin ja asu on takin kanssa aika rento. Minna Parikan Pfeiffer- korkokengät olivat jälleen jalassa, nämä ovat ihanat ja niin helpot näin keväällä! Muksu tosin jo sanoi, että taasko sie nuo samat kengät laitat jalkaan - pitänee tänään ottaa jotkut muut korkokengät jalkaan... :)

Toivottavasti teillä oli ihana viikko - palataan pian blogin pariin, aion tänään tai huomenna kiriä kirjoitustahtia kiinni. Paljon olisi kuvia ja videoita jaettavaksi, enkä malttaisi odottaa postausten kirjoittamista ja viimeistelyä julkaisuun!

Minna_Parikka_Pfeiffer

2 kommenttia:

  1. Those shoes are divine - and so much fun with the skirt! Kx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much! :) <3 This skirt is so beautiful, I love those details at back of the skirt. ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)