maanantai 1. huhtikuuta 2019

Silmämeikinpoistoaine herkille silmille / Cattier Parisin uutuus

*Cattier Parisin silmämeikinpoistoaine on saatu blogin kautta.

Tiesitkö, että kaikki Cattier Parisin tuotteet ovat luomusertifioituja? Cattierilta löytyy myös hoitosarja herkälle iholle ja brändi hyödyntää kuutta erilaista savea erilaisiin tarkoituksiin. Cattier Parisin tarina on itseasiassa alkanut savesta vuonna 1968, kun saven hyötyihin ja ominaisuuksiin tutustunut Pierre Cattier halusi tuoda saven hyödyt myös muille ihmisille tiedoksi. Tässä postauksessa kuitenkin kerron kokemuksia Cattier Parisin uudesta silmämeikinpoistoaineesta, joka sopii myös vedenpitävän silmämeikin poistoon.

Cattier_Parisin_silmameikinpoistoaine

Tämä silmämeikinpoistoaine oli erittäin tervetullut tuote goodie bagista, sillä minulla oli tarkoitus käydä Nordic Health Systemsin luonnonkosmetiikkapäivän jälkeen hakemassa meikinpoistoainetta. Kukapa sitä muistaisi matkalle ottaa meikinpoistoaineen mukaan? Testasin tätä siis samana iltana Espoossa ja ihastuin! Tämä silmämeikinpoistoaine on ollut siitä lähtien käytössä ja käytän tätä kaikkina muina päivinä saunapäiviä lukuunottamatta, jolloin putsaan meikit Laveran puhdistusmaidolla suihkun yhteydessä.

Minulla on ennenkin ollut nestemäisiä ruiskaunokkia sisältäviä silmämeikinpoistoaineita, mutta niiden huonona puolena on ollut se, että iholle jäi epämiellyttävältä tuntuva öljykerros. Tästä en pitänyt, vaan yleensä hankasin sen kasvopyyhkeellä pois. Cattier Parisin ruiskaunokkia ja ruusu-uutteita sisältävä meikinpoistoaine ei jätä rasvaista tunnetta iholle, vaan iho jää raikkaaksi ja puhdistetun oloiseksi. Meikinpoistoaine ei kirvele, eikä ärsytä silmiä tai ihoa millään tavalla.

Cattier_Paris_luomukosmetiikka

Cattier_Paris_silmameikinpoistoaine_luonnonkosmetiikkaa

Ruiskaunokki- ja ruusu- uutteet hellivät herkkää ihoa, poistavat turvotusta ja rauhoittavat ihoa. Tuote on ihanteellinen herkälle ja kuivalle iholle, vaikka tuote on tarkoitettu kaikille ihotyypeille! Itselläni iho punoittaa herkästi varsinkin talvisin, mutta minusta tuntuu, että tämä meikinpoistoaine rauhoittaa ihoa ja vähentää punoitusta. Silmämeikinpoistoaine poistaa myös vedenkestävän meikin, huulimeikin ja se sopii myös piilolinssien käyttäjille. Puhdistuksen jälkeen ihoa ei tarvitse huuhdella, vaan iho jää pehmeäksi ja raikkaan tuntuiseksi. Tuotetta ravistetaan ennen käyttöä, jotta kerrokset sekoittuvat ja meikinpoistoaine toimii niin kuin kuuluukin.

Hyva_silmameikinpoistoaine

Cattier_Paris_silmameikinpoistoaine_kokemuksia

Alle 17 euroa maksava silmämeikinpoistoaine on hintansa väärti, meikit lähtevät tällä todella hyvin ja hellävaraisesti ihoa hellien. Cattier Paris Biphase Makeup Remover on saatavilla 150 millin riittoisissa pakkauksissa ja korkki putelissa on omaan makuuni - pysyy varmasti kiinni, on helppo avata ja meikinpoistoainetta on helppo annostella vanulapulle. Silmämeikinpoistoaine on niin uusi tuote Cattierilla, että sitä ei vielä löydy jälleenmyyjiltä, mutta ylläolevan linkin kautta sen voi tilata suoraan maahantuojalta!

Mikäli kokemukset Cattier Parisin tuotteista kiinnostavat, niin käy ihmeessä lukemassa lisää kokemuksiani Cattierin tuotteista täältä;

Kosteuttavat hiustuotteet ja hiusnaamio
Viisi parasta kauneusöljyä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)