torstai 11. huhtikuuta 2019

Keväinen asu helposti talvisemmaksi - toimiiko?

Tätä asua käytän normaalisti keväisin ja syksyisin korkokenkien sekä paljaiden jalkojen kanssa. Tällä kertaa päätin laittaa asun tuuliseen päivään, joten muutamia muutoksia asuun piti tehdä - vaikka keli olisi muuten suht lämmin, niin talvella ja alkukeväästä tuuli on usein kylmempi. Jälkikäteen ajateltuna tämä asu ehkä kuitenkin sopii paremmin vähän lämpimämmille keleille, kun jo paljaat jalat ja nätit kengät saavat asua raikkaammaksi. Talvella ja välillä kevään alussakin paksummat sukkahousut ovat välttämättömyys Suomessa, joten näillä mennään! 

Talvimuoti_tyyli_2019


Nahkatakki - äidin vanha
Pitkähihainen paita - Esprit
Mesh-hame - eBay
Olkalaukku - Cobblerina
Korkokengät - Minna Parikka

Kuvat; Tanja Räty

Paivan_asu_mesh_hameella

Toinen vaihtoehto olisi ollut lisätä verkkosukkahousut tai läpikuultavat sukkahousut saappaiden kanssa, jolloin asu olisi himpun verran raikkaampi ja samalla saappaat olisivat lämmittäneet jalkoja. Nahkatakeissa onneksi on se ihana puoli, että ne suojaavat tuulelta ja kylmältä, mutta tuntuvat silti hengittäviltä päällä. Takkia en ollut miettinyt ollenkaan etukäteen, vaan tuumailtiin Tanjan kanssa eteisessä, että mikä takki sopisi asuun parhaiten. Tämän takin lisäksi myös kokonaan musta bikertakki olisi ollut ihana! Trenssitakki sopisi myös hyvin raitapaidan ja tummahkon asun kaveriksi. Takki kuin takki ja paksut sukkikset tekevät asusta jo selkeästi viileämmille kelille sopivan.

Raidallinen_paita_Minna_Parikat-5

Cobblerina_laukku

Raidallinen_paita_nahkatakki

Minna_Parikka_Pfeiffer_mint

Tähän asuun halusin kuitenkin ihanat Parikat, nämä Pfeifferit ovat yksiä suosikeistani. Näissä Parikoissahan aina pinnoitetaan pohjat, mikäli niitä haluaa käyttää muulloinkin kuin rutikuivalla kelillä ja kuminen puolipohja pitää myös talvella. Kirkkaanväriset ja kauniit kengät ilahduttavat talvikeleilläkin, vaikka kesällä ne pääsevät enemmän oikeuksiinsa paljaiden säärien kanssa. Tuli varmaan selväksi, että täällä kaivataan hieman vähälumisempia aikoja viimeisimmän lumimyräkän jälkeen? :D

Minna_Parikka_Pfeiffer_korkokengat

Raidallinen_paita_Mesh_hame_tyyli

Tykkään tästä asusta enemmän kesäisempänä versiona, jotenkin tämä paita ja mesh- hame tuntuu sopivan paremmin kesäisempään tai keväisempään ympäristöön. Menihän tämä asu kuitenkin päivän ajan, mutta jotain kyllä yhdistelisin toisin pukiessani tämän uudelleen talvisille keleille. Tavallaan ihan kiva asu, mutta ei kuitenkaan - herättää ajatuksia suuntaan ja toiseen. Josko seuraava julkaistava asu olisi enemmän mieleeni, palataan taas pian blogin pariin!

Asu_maaliskuu_2019

Minna_Parikka_Pfeiffer_mint_leo

Cobblerina_minttu_kulta_laukku


2 kommenttia:

  1. Hmm.. kyllä ehkä tuon hameen kanssa sopisi paremmin paljaat jalat, kuten itsekin sanoit. Musta high low helma tai oikeastaan mikä tahansa high low helmainen hame kaipaa ehkä sitä ihonväriä vaikka paljailla jaloilla tai edes ihonvärisille sukkiksilla. Mä en tiedä miksi, itsellä ainakin tuntuu siltä sellaista yhdistellessä :D Todella kiva silti tämä look! Ihanasti mätsää paita ja kengät jälleen toisiinsa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, samaa mieltä - kokonaisuus on jotenkin raikkaampi paljaiden jalkojen kanssa. :) Tai edes ihonväristen sukkahousujen, mutta viimeisin sukkisostos meni huti, kun ostin vääriä ja lahkeenpituus ei riittänyt millään. Jotenkin sama fiilis on myös täällä, kun miettii omaa uusinta highlow- hametta, niin kyllä se kaipaa paljaita jalkoja seurakseen sukkisten sijaan. :D Kiitos, näiden värit menee kyllä yks yhteen! <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)