torstai 13. helmikuuta 2020

Talven ihmemaa ja arkiasu viime viikonlopulta

Jotenkin tuntuu hankalalta palata takaisin normaaliin rytmiin niin somessa kuin omassakin elämässä, mutta päivä kerrallaan ja pitää muistaa pitää myös vapaata välillä. Yllättävää kyllä, isän kuoleman jälkeen kuvausinspiraatio on palannut joiltain osin ennalleen, mutta ei tietenkään ihan täysin. Fiilikset vaihtelevat edelleen, mutta pukeutuminen tuo hieman iloa arkeen ja näiden asujen kuvaaminen lähtikin vähän extemporee liikkeelle, kun yksi sisaruksistani oli meillä viikonlopun. Puut olivat niin kauniissa huurteessa, että houkuttelin siskoa kuvaamaan peltoaukealle juuri ja juuri ennen pimeää. Seuraavana päivänä puissa näkyvä huurre olikin jo poissa, joten oli todella hyvä, että kävimme hetken mielijohteesta kuvaamassa! Muutenkin oli hyvä, että siskoni oli meillä viikonlopun, niin sai keskusteltua ja vaihdettua ajatuksia - vertaistuki on tärkeää.

Nahkatakki-ja-kellohame-paivan-asussa

Nahkatakki ja kellohame - Rokita
Paita - Esprit
Kaulakoru - Kalevala Koru
Laukku - DKNY
Kaulahuivi - Gina Tricot
Lapaset - anopin neulomat
Kengät - Andiamo

Kuvat; Tiina

Asu-pellavahameella-talvi-2020-10

Asu-helmikuu-2020

Huomenna itseasiassa lähdemme pikkuveljeni kanssa kaupunkiin musiikin pariin ja kieltämättä tekee ihan hyvää lähteä jonnekin, kun on ollut lähinnä kotona koko viikon ja edellisellä viikolla aika meni pääosin saattohoito-osastolla. Kuvaaminen ja ulkoileminen näissä maisemissa ovat olleetkin henkireikä viime aikoina, erityisesti silloin kun olo ei ole parhaimmillaan. Paljonhan tässä on mielen päällä muistokirjoituksesta hautajaisiin ja siitä lakiasioihin, mutta onneksi meitä lapsia on kuusi ja saadaan jaettua tehtäviä niin, ettei kukaan kuormitu liikaa. Mutta näistä minun ei pitänyt pahemmin puhua täällä, vaan tarkoitus oli jakaa asuinspiraatiota talveen!

Asu-sinisella-kellohameella

Nahkatakki-ja-kellohame-paivan-asu-2

Uskaltauduin lähtemään ulos sähkönsinisillä verkkosukkiksilla, sillä lämpötila oli nollan tietämillä, eikä tarvinnut olla kovin pitkiä aikoja ulkona - korkeintaan kauppareissun ajan ja autoillessa paikasta toiseen. Täällä maalla välimatkat ovat pitkiä, joten auto on aika pakollinen juttu, mikäli haluat arjessa jäävän aikaa myös elämiselle paikasta toiseen kulkemisen sijaan. Mutta mikäs siinä näissä maisemissa liikkuessa, huurteiset puut näyttävät niin kauniilta ja mieluummin otan tämän viime vuotta pienemmän lumimäärän, kuin kokonaan lumettoman talven.

Tämä asu on aika tavallinen arkiasu laukkuineen päivineen. Isompana laukkuna käytän taas tätä punaista DKNY:n laukkua, joka on ollut minulla jo vuosikausia - ostin tämän käytettynä samaan aikaan kuin keinonahkaisen Love Moschinon laukun, joka näkyy näissä asukuvissa ja näiden kunnossa on kyllä eroa kuin yöllä ja päivällä... Ehkäpä voisin vähän tarkemmin kirjoittaa tästä jossain välissä, sillä tuon mustan tikkilaukun kunto alkaa harmittaa ja varsinkin sen takia, koska keinonahan rikamien korjaus ja pienten osien vaihto on lähinnä tekohengitystä materiaalin haurauden takia.

DKNY-olkalaukku

DKNY-bag-winterlook

Asu-pellavahameella-tyylibloggaaja

Olen jotenkin iloinen, että kuvasimme viikonloppuna kaksi asua, jotka eivät ole täysin mustia! Viimeiset viikot olen pukeutunut pääosin pelkästään mustaan ja tanssitunneillakin päälle on valikoitunut mustat vaatteet, joka poikkeaa normaalista aika paljon. Mieliala vaikuttaa todella paljon valitsemiini vaatteisiin, enemmän kuin olen aiemmin tiedostanut. Musta on toki aina tyylikästä, mutta joskus asuissa on ihan hyvä olla väriä ja leikkisyyttä vaikkapa vaatteen tai asusteen merkeissä.

Tässä asussa sininen on aivan täydellisen sävyinen, pidän siitä miten sininen oikein loistaa lumisissa maisemissa. Nuorempana en voinut sietää sinistä, mutta nykyään tummansininen, royal- sävyinen sininen ja sähkönsininen ovat kauniita ja loppujen lopuksi aika ajattomia värejä. Sininen toimii hyvin myös punaisen ja valkoisen kanssa, pitäisikin joskus yhdistää valkoinen paita ja tämä sininen kellohame johonkin päivän asuun.

Paivan-asu-tyyliblogi

Talviasu-tyyliblogiin

Ihanaa torstaita teille - ajastan tässä samalla pari muutakin postausta, joten nähdään pian täällä blogin puolella! Muistakaa pitää toisistanne huolta ja kertoa, että välitätte. ♥︎

4 kommenttia:

 1. Ihanat kengät ja laukku😍😍😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marina! :) <3 Tää laukku on kyllä aivan ihana, mutta kengät ovat jääneet liian vähälle käytölle arjessa. ^^

   Poista
 2. On kyllä tosi upea tuo kuvausmaisema! tuli mullekkin jotenkin sellainen "kuvailu fiilis" kun kattelin näitä sun kuvia :D Oon huomannut että usein tollaset vähän extemporemmat kuvaukset onnistuu jopa parhaiten. Ihana asu <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Miustakin tää on kaunis tämä tausta, varsinkin kun puut ovat huurteessa. ^^ Ihana kuulla, että siellä tuli kuvailuun inspiraatiota! Joo, totta - usein tulee sellainen fiilis ja paikkakin näyttää aina hyvältä, kun sen on etukäteen tsekannut. Kiitos ihana! <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)