keskiviikko 24. maaliskuuta 2021

Asu nahkahameella ja Minna Parikan ponikengillä

Heipä hei, tällä viikolla onkin tulossa useampi postaus teille julkiseksi, vaikka vähän tiivis viikko onkin töissä ja vapaa- ajan suunnitelmien osalta. On ollut ihana huomata, että täällä niin monet käyvät säännöllisesti ja varsinkin niinä päivinä, jolloin normaalisti julkaisen postauksia. Olen kaivannut kirjoittamista ja postausten julkaisua, mutta kuvia en viime viikolla saanut lähellekään niin paljoa, sillä kelit eivät oikein olleet puolellamme kuvaamisen kanssa. Mutta tänään otin kaiken irti hyvästä kelistä ja kävin kuvaamassa parit kuvat ihan varta vasten, että saan jo valmiit tekstit julkaistua. Mukavaa puuhaahan tämä on sisällöntuottaminen eri kanaviin on, mutta välillä hieman aikaa vievää.
 


Sifonkipaita - H&M
Pitsitoppi - Cardon Collection
Nahkahame - Rokita
Korkokengät - Minna Parikka
Korvakorut - Piikoski*
Käsilaukku - Furla

*Saatu PR- lahjana.

Tänään oli pitkästä aikaa nutturafiilis, mutta tiedättekö, kun alat nähdä somessa ja katukuvassa jotain tiettyä niin mieli alkaa halajamaan samaa? TikTokissa on tullut ihania huivikampauksia vastaan, kuten myös Instagramin stooreissa ja tästä sitten mietinkin, että tähän asuun olisi sopinut joku värikäs huivi nutturaan sidottuna. Vähän sellaista rentoa meininkiä, mutta toisaalta myös väriä hiuksiin! No, katsotaan. Muutama huivi minulla jo onkin, joita käytän lähinnä kypärän alla moottoripyöräillessä, mutta miksipäs ei myös nutturoiden kaveriksi sopisi. Nutturan kanssa kyllä nämä ihanat karhukorvikset pääsevät oikeuksiinsa, tuovat hieman väriä kasvojen lähelle meikin lisäksi.

Viimeisen kuukauden aikana olen käyttänyt tätä sifonkipaitaa paljon, sillä se sopii niin monien toppien päälle. Löysin tämän vuosia ja vuosia sitten kirppikseltä, tämä oli pakko napata mukaan, kun ihastuin läpikuultavan sifongin ja puuvillapitsin yhdistelmään. Pitäisikin taas käydä kirppiskierroksella, tänä vuonna olen tehnyt vaikka millaisia kirppislöytöjä kylän kirppiksiltä - näitä näytinkin jo Instagramissa päällä, varmasti tulevat näkymään myös täällä blogin puolella aina kun sattuvat päälle asukuvia ottaessa.

Mieheni kävi hakemassa suutarilta korjatut kenkäni tuossa hetki sitten ja miten ihanalta tuntuu taas saada lempikenkiä käyttöön! Monet kengät olivat fiksattavana ja vielä muutamia käyn viemässä korjattavaksi, kun käyn Joensuussa. Nämäkin Minna Parikan Celestia- kengät olivat korjattavana, sillä käytän näitä paljon ja kuminauhat olivat hapertuneet lähes poikki käytössä, joten suutari vaihtoi solkiin uudet kuminauhat. Kestävät kengät kyllä, kuten muutkin Parikan korkokengistä ja matalista kengistä ovat. Rakastan näitä kenkiä edelleen yhtä paljon kuin ostettaessa, vaikka päädyinkin näihin kirkkaanpinkkeihin ponikenkiin vaalean puuterinsävyn sijaan.Toivottavasti teillä on viikko kulkenut mukavasti! Aurinkoa on ainakin riittänyt nyt ja itse odotan viikonloppua, kun on niin hyviä suunnitelmia viikonlopulle läheisten kanssa. Mukava viikonloppu siis tulossa, virkistää ihan hirveästi nähdä ihmisiä, kun on muuten niin paljon vain kotona ja töissä. Työtkin teen suurimmilta osin itsekseen, joten läheisten treffaaminen on tervetullutta vaihtelua arkeen. Ihanaa keskiviikkoista iltaa teille! 
 

8 kommenttia:

 1. Ah aurinko...mitäpä muuta sitä kevääseen tarvitsisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! <3 Vielä kun tiet sulaisivat, niin ois mukavampi ajaa. :) Virkistää todella paljon, kun valoa alkaa riittää niin paljon jo. ^^

   Poista
  2. Ainakin täällä kaikki tiet sulaa ihan silmissä paitsi eilen kurvaillessa tuo maisemareitti mistä joskus tulee kuljettua ja ihailtua metsää oli vielä ihan täynnä lunta..toki sitä eiole taidettu talvella aurata ollenkaan

   Poista
  3. Noni! Toivottavasti täälläkin pian, varsinkin kun ensi viikolla sataa varmaan vettä. :D :) Tosin just tänään satoi lisää lunta meillä, mut tuossa 30km päässä oli jo aika sulaa. :)

   Poista
 2. Super cute and super hot at the same time!!

  VastaaPoista
 3. Beautiful words comes with a beautiful woman!! ;)

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)