lauantai 3. huhtikuuta 2021

Violetti neuletoppi ja kuulumisia viime viikoilta

Melkein onnistui postausten ajastaminen, kuten lupailin viime julkaisussa - pahoittelut, elämässä tapahtuu tällä hetkellä sen verran paljon, että ajastusten tallentaminen oli unohtunut eli postaukset ovat luonnoksissa odottamassa. Täällä kuitenkin ollaan tiiviin työviikon jälkeen, väsyneenä ja kuitenkin ihan tyytyväisenä. Muutama vähän vapaampi päivä onkin edessä, jotta jaksaa paremmin ja ehtii levätä välissä. Tuli jotenkin yhtäkkiä kalenteri täyteen parin hiljaisen kuukauden jälkeen, mikä hämmästyttää ja toki vaikuttaa siihen, miten paljon ehdin ja jaksan tuottaa sisältöä myös tänne. Minnekään en ole kuitenkaan katoamassa ja ehkäpä tulevaisuudessa on mahdollista tuottaa sisältöä eri kanaviin vielä enemmän kuin nyt. 


Nahkatakki ja hame - Rokita
Neuletoppi - anopin neuloma
Saappaat - Dame Rose
Olkalaukku - Cobblerina
Kaulahuivi - löytö ulkomailta


Muutaman vapaamman päivän aion käyttää sisällöntuottamiseen, kuvaamiseen, hiustenvärjäykseen sekä muuhun itsestäni huolehtimiseen ja pariin omaan ompeluprojektiin. Tällä viikolla unet ovat olleet niin hävyttömän huonot, että tarkoitus olisi saada myös nukuttua ja levättyä muiden hommien ohessa. Ensi viikolla mieheni on lomalla, joten aikaa vietetään myös kaksin lapsen ollessa koulussa ja tiedossa olisi myös kummipojan, sekä äidin synttäreitä sun muuta. Mietin käyväni myös kauneushoitolassa pitkästä aikaa, viime kerrasta on jo kauan ja kieltämättä hemmottelu tekisi hyvää tässä välissä, kun on istunut ompelukoneella ja kaavoittamassa kymmenisen päivää putkeen. Eräs ystäväni kävi pitkästä aikaa meillä kylässä ja oli ihana vaihtaa kuulumiset, kokemukset ja kaikki ihan kasvotusten. Meillä on todella paljon samankaltaisia kokemuksia ja suhtaudutaan asioihin hyvin samoilla tavoilla, niin on ihana saada vertaistukea ja keskustella asioista niin kuin ne ovat, sekä miltä ne tuntuvat itsestä. Samalla suunnittelimme hänelle vaatetta synttäreille - minusta on ihana tehdä aina myös ystävilleni mittatilausvaatteita, siitä jää aina hyvä fiilis. Ihan jo siksi, että saa jakaa pienen osan omasta työstään ystävän kanssa ja sydäntä lämmittää se, että ystävä haluaa tilata jotain spesiaalia ja valitsee juuri minut ompelemaan vaatteen.Isä sanoi joskus viisaasti siitä, että juurikin perheen, sukulaisten ja ystävien pitäisi olla niitä, jotka kannustavat sinua ja arvostavat tekemääsi työtä. Näinhän se on - toisen aikaa ja ammattitaitoa tulee arvostaa aina, varsinkin jos hän käyttää aikaansa ja ammattitaitoansa valmistaakseen tai tehdäkseen jotain, mitä itse tarvitset. Isä vaati aina ompelutöitä minulle antaessaan, että veloitan häneltä saman verran kuin muiltakin asiakkailta ilman perhealennuksia - hänkin oli yrittäjä. Näitä asioita muistelen aina lämmöllä ja arvostan todella paljon hetkiä, jolloin saan auttaa ja valmistaa myös perheelleni ja ystävillenikin jotain tiettyä. 

Kuvissa olevassa asussa nahkatakki, sekä hame ovat itsetehtyjä ja violetin paidan sain anopilta lahjaksi, hän on tehnyt topin käsin. Laukku on Cobblerinan hieman kustomoitu Rusettilaukku ja saappaina vanhat tutut Italiasta monta vuotta sitten ostetut saappaat. Tässä asussa on omia lemppareita ja uutuutena neuletoppi, jonkalaisesta olen haaveillut Guessin neulehameen pariksi, sillä en aikoinaan ostanut hameeseen sopivaa neuletoppia ja hameenkin sain pikkusiskoltani synttärilahjaksi. Tämä violetti neuletoppi on varmasti ihana neulehameen kanssa, pitää jonain päivänä laittaa päälle ja kuvata kokonaisuus myös tännekin, mikäli kelit taas sallivat. 

En ole sittemmin törmännyt tuohon Guessin toppiin missään, en Suomessa, enkä ulkomaisissa verkkokaupoissa tai kirppiksillä. Voi olla, että haluan vielä teetättää erikseen vetoketjullisen topin, mutta tämä violetti on aivan ihana - laadukkaat materiaalit, hopeat napit ja yhteensopivat sävyt. 

Meillä pääsiäinen menee suht rauhallisissa merkeissä - sen kummemmin emme pyhiä vietä tai koristele kotia pyhien vuoksi, mitä nyt suklaamunia on ja yksi koristeltu vihta. Vietättekö te pääsiäistä jotenkin? Luetteko blogeja myös pyhinä, jos julkaisen viikonloppuna vielä pari postausta? :) Ihanaa pääsiäistä teille kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Thank you so much! <3 I hope that you liked this outfit too, it was nice to take photos a little bit different look. :) ^^

   Poista
 2. Yes, I like it a lot. You present all outfits in best possible way. I really appreciate your pictures and outfits.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It´s so nice to hear, thank you so much! :) <3 It´s nice to take pics of my outfits and remember these later, because the style is like a life- lasting journey. ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)