sunnuntai 11. huhtikuuta 2021

Nahkaa ja verkkosukkahousuja

Toivottavasti teillä on mennyt pääsiäinen mukavasti ja toki tämä viikkokin. Meillä mies on ollut lomalla ja ollaan oltu pääosin rennosti vaan. Itselläni on toki työkuvioita ja päänsärkyä mahtunut viikkoon, mutta muilta osin lepääminen on tullut tarpeen tiiviin työputken jäljiltä. Toisaalta päänsäryn takia tuli myös täysin laitteeton päivä, kun ei pystynyt katsomaan näyttöjä ollenkaan. Kävimme tällä viikolla myös Kolilla ystäväni ja kummipoikani kanssa, mukava oli kokoontua porukalla grillaamaan ja ulkoilemaan! Kummipojallani oli myös synttärit tässä kuussa eli treffaaminen oli jo senkin osalta paikallaan, kun emme synttäreille ehtineet.  


Nahkatakki ja -hame - Rokita
Sukkikset - Oroblù
Saappaat - Dame Rose
Olkalaukku - Cobblerina
Kaulahuivi - anopin neuloma
Korvakorut - Piikoski
T-paita - Femme Luxe Tämä sama asu minulla on ollut aiemmin kesäisempänä versiona täällä blogissa, mutta nyt on vuorossa viileämpien kelien versio! Asussa on omia lemppareita, jotka ovat näkyneet jo kymmeniä kertoja täällä blogissa eri tavoilla yhdistettyinä, mutta jos vaatteet tai asusteet toimivat, niin tottakai niitä käyttää paljon arjessaan. Hyväksi havaittuja yhdistelmiä ja käyttömukavuus on etusijalla! 

Näin kevään korvilla olen alkanut käyttää verkkosukkisten lisäksi enemmän korviksia asuissa, siis vaihtelemaan näitä ensimmäisiin korvareikiin tulevia koruja, kun viimeiset kymmenen vuotta minulla on ollut korvissa aina tietyt lukkorenkaat. Arvostan korviksissa helppoutta, mutta kyllähän erilaiset korvikset tuovat sitä jotain asuihin ja kieltämättä on helpompi laittaa aamulla jotkut tapilliset korut lukkorenkaiden sijaan. Jälkimmäiset toki ovat siitä hyviä, että ne voivat olla aina korvissa, eivätkä häviä mihinkään kiinnityksen ollessa niin napakka. Muita koruja ei sitten tule vaihdettua niin usein, lähinnä industrial- lävistyksen ja napalävistyksen koruja silloin tällöin. 
Suuret korvakorut ovat hieman hankalammat maskin kanssa, mutta nyt omalta osaltani on pari viikkoa mennyt terveydellisistä syistä ilman maskia ja kiinnittämällä enemmän huomiota turvaväleihin. Toivon, että tilanne rauhoittuu kesään mennessä kuten viimekin vuonna ja toivon niin paljon, että pääsemme kuuntelemaan taas livemusiikkia festareille tai edes pienemmille keikoille! 

Ei sitä samaa fiilistä livemusiikista saa verkon kautta, vaikka itsekin kävin ja käyn tulevaisuudessakin aika paljon yksin keikoilla - juttuseuraa kyllä löytyy jos sitä kaipaa, mutta yksin keikalla tai festareilla käydessä on se hyvä puoli, että voi mennä oman mielensä mukaan ja liikkua kun siltä tuntuu. Porukassa huomioidaan aina muutkin ja muiden toiveet, mutta molemmissa keikoilla käymisen tavoissa on tietysti puolensa. :) Minusta elämässä on tärkeää myös se, että viihtyy, osaa olla, ottaa omaa aikaa ja tehdä asioita myös yksin, vaikka olisi parisuhde ja perhe. 
Tämän postauksen teksti kyllä juoksee ihan omia polkujaan, sillä jo muutaman päivän tauon huomaa kirjoittamisessa ja mielestäni ei niin hyvällä tavalla. Aina tuntuu, ettei teksti ole niin sujuvaa, eikä synny niin helposti, jos tulee muutaman päivän taukoja väliin. Inspiraatiota kyllä riittäisi, mutta viime aikoina aika on ollut vähän enemmän kortilla. Toisaalta taas nautin siitä, että tekemistä riittää, mutta toivoisin sisällöntuottamiselle jäävän aikaa enemmän kuin viime aikoina on jäänyt. 

Paljon eri asioita pyörii nyt mielen päällä, mutta ehkäpä se on ihan ok välillä, vaikka itseäni harmittaa sen näkyminen aktiivisuudessa ja kirjoittamisessa. Mutta ehkä tästä voi myös oppia tai ammentaa jotain tulevaisuutta varten? Toivoa ainakin voi. Ajastin huomiselle yhden blogihaasteen pitkästä aikaa ja samasta postauksesta löytyy myös päivän asu inspiroimaan kevään pukeutumista. Ihanaa sunnuntaita teille ja toivon, että teillä on mukava alkava viikko edessä. Palaillaan huomenna ja kerro ihmeessä kommenttikentän puolella, mitä viikkoosi on kuulunut! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)