keskiviikko 19. toukokuuta 2021

Kenkäkokoelman uusimmat - Minna Parikan Thumper

Monet teistä rakastavat kenkäpostauksia ja tässäpä pitkästä aikaa yksi kokonainen postaus uusimmista Minna Parikan kengistä, mitä kenkähyllylleni saapui! Pinkkiä glitteriä, pupunkorvia ja korkoa riittää. Minna Parikan vanhemmat korkokengät ovat lestiltään suurempia kuin uudemmat, joten näissä myös 36- koko istuu hyvin ja tarkoitus olisikin sisäänajaa nämä käyttöön mahdollisimman pian. Muotokieli näissä kengissä on ihana, leikkisä ja tavallaan juhlavakin, mutta kengät kuin kengät sopivat oikein asustamalla myös arkisempaan tyyliin. 

Minna-Parikan-ThumperMinna-Parikan-Thumper-2Minna-Parikan-Thumper-19

Näen nämä kengät jonkun kellotetun hameen kanssa ja simppelin topin tai t- paidan kanssa. Hiukset ylös spacebun- tyyliin, sydämenmuotoiset aurinkolasit päähän ja Cobblerinan laukku olalle. Miljöönä joku katu, portaikko tai vastaava. Pitää toteuttaa tämä mielikuva asukuvien merkeissä mahdollisimman pian! 

Minna-Parikan-Thumper-16Minna-Parikan-Thumper-14Minna-Parikan-Thumper-12

Kiilakorkokenkiä minulla on todella vähän kenkäkokoelmassani, mutta yhdet ensimmäisistä korkokengistäni olivat sellaiset ja niitä käytän edelleen silloin tällöin. Sittemmin ostin yhdet keltaiset kiilakorkokengät, mutta niiden muotoilu ei ole jalalleni paras. Siinäpä ne taitaa ollakin, muut käyttämättä jääneet kiilakorot olen myynyt kirppiksellä eteenpäin. Liekkö jäänyt traumoja kiilakoroista tämän saapas- episodin myötä, josta kerroin teille viime joulukuussa? :D Noh, joka tapauksessa olen enemmän piikkikorkoisten kenkien perään, mutta näitä Minna Parikan Thumpereita en saanut mielestäni enää pois, kun kaverini tarjosi näitä minulle ja oli päättänyt luopua kengistä. Pakko kyllä sanoa, että onneksi Minna Parikan kengät ovat laadultaan aivan eri luokkaa kuin nuo saappaat, mistä olen kertonut aiemmin. (Kop, kop varmuuden vuoksi.) 

Minna-Parikan-Thumper-10Minna-Parikan-Thumper-8Minna-Parikan-Thumper-3

Mitäs pidätte, iskeekö pinkki glitter ja kiilakorkokengät? Vai tykkäätkö enemmän muunlaisista koroista? Hyvää nimipäivää muuten muille Milloille, jos sieltä ruudun takaa kaimoja löytyy! 

10 kommenttia:

  1. I-H-A-N-A-T!! <3 Aika harvat kiilakorkoiset kengät itseltäkään löytyy, vaikkei mitään kummempia sattumuksia olekaan käynyt. Yleensä ne piikkikorko vaan miellyttää silmää enemmän. Mä kyllä rakastan kaikkea kimaltavaa ja pinkkiä, siitäkin huolimatta että omassa kaapissa tällä hetkellä sävymaailma on aika tumma ja maanläheinen :D Mutta johonkin spessutilaisuuteen vois hyvin laittaa glitterit päälle ^__^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nämä ovat kyllä upeat, ihan säihkyy auringonvalossa ja ovat näyttävät jaloissa! :) <3 Piikkikorot miellyttää silmää enemmän, mutta joskus on hyvä kokeilla uutta ja poistua omalta mukavuusalueelta tyylin kanssa. Voi ollakin, että löytää jonkun uuden jujun pukeutumiseensa. Miulta löytyy useammat glitterkengät, metallinsävyisistä puhumattakaan... Parikalta on myös pienemmällä glitterillä vaaleanpunaiset korkokengät, halvemmilta merkeiltä hopeat, vihreät ja violetit. Ja toiset vähän tummemman vihreät glitterkengät. :) Millaisia kenkiä sie yleensä käytät arjessa tai löytyykö siulta kuinka paljon värikkäämpiä kenkiä? ^^

      Poista
    2. Mä oon itseasiassa tässä parin viime vuoden aikana harventanut omaa kenkäkokoelmaani aika runsaalla kädellä. Siihen on vaikuttanut toisaalta useat muutot paikkakunnalta toiselle lyhyen ajan sisällä, ja toisaalta myös se että on halunnut pitää vain sellaiset, joita todella käyttää. Varsinkin burleskiharrastuksen myötä oli kertynyt kaappeihin jos minkämoista kenkää, jotka ei kuitenkaan oikeen sopinut sitten lavojen ulkopuolelle tai omaan arkityyliin. Ja nyt, kun koko harrastuskin on jäänyt, niin tuntuu hölmöltä säilöä kaikkea sitä rekvisiittaa.

      Tällä hetkellä mun suosikki arkikengät on tommoset tolppakorkoiset, biker-tyyliset nilkkurit joissa pyöreä kärki, nauhat ja pari remmiä. Tolppakoroilla on helppo kävellä pidempiäkin matkoja ilman, että jalka väsyy :) Sit kun pitää olla jotain näyttävämpää, niin mun suosikit on New Rockin M.MAG006-S1 Magneto Platform -bootsit. Tästä kun mun kenkähyllyä vilkasen niin aika mustaltahan tuo näyttää, yhden valkoset avokorkkarit sieltä pilkistää jotka sopii hyvin valkoisen kesämekon kanssa mutta siihen se värikirjo jääkin :D New Rock ja Demonia on olleet mun luottomerkkejä, vaikka itelläkin kyllä yhet demoniat on hajonnut vastaavalla tavalla mitä sullakin. Mutta tämmöset ns. goottikengät taitaa olla niin underground että muilta merkeiltä hankalampi löytää silmää miellyttäviä malleja. Nyt tosin tässä ehkä viimesen vuoden sisään oma tyyli on alkanut pikkasen muuttua. Edelleen kyllä ihailen goottityyliä muiden yllä, mutta 15 vuotta samaa tyyliä kantaneena on nyt alkanut tehdä mieli kokeilla jotain uutta, ja mun vaatekaappiin on eksynyt hippityylisiä vaatteita suht maanläheisissä sävyissä. Kenkien suhteen seuraava ostos voisi olla ruskeat mokkanahkaiset saapikkaat >:D

      Poista
    3. Ihana, että tulit vielä vastailemaan tänne, kiitos! <3 Todella moni alkanut harventaa kenkäkaappia ja kyllä itsekin myyn välillä joitain kenkiä eteenpäin. Vaihtelen kuitenkin kenkiä päivittäin, niin on hyvä aina antaa edellisenä päivänä jalassa olleiden kenkien levätä, että pysyvät mahdollisimman pitkään kunnossa. Burleskiharrastus on ihana, se on niin kaunista ja oikein sellaisen naisellisuuden syleilyä, sekä iloitsemista siitä millainen on. Miulla kans on muutamia sellaisia ns. fetissikenkiä, mitä en kyllä normiarjessa käytä - kyllä se parikymmentä senttiä kenkien koroissa on jo liikaa töissä, vapaalla ollessa ja lapsen kanssa. Mut just 8-11cm on sellainen mitä käyttää päivittäin ja ainahan ne kengät voi ottaa vaikka pois jalasta, jos tarvitsee vaikka leikkipuistossa kulkea pehmennetyllä alueella jne. Ei se sen ihmeempää ole ja toki meillä lapsi alkaa olla sen verran iso, että harvoin tulee tilanteita missä korkkarit ois hankalat. :) Onko siulla burleskin jälkeen tullut tanssia tms tilalle vai jotain muuta? Ihan mielenkiinnosta vain, on niin hieno ala! :)

      Tolppakorot ovat kyllä helpot, just talvella ostin itselleni yhdet kengät, missä korko on matalampi ja leveämpi. Pitää käydä tsekkaamassa nuo New Rockit! <3 Miulle on heiltä pari kenkäparia jäänyt mieleen, mutta niitä en ole bongannut mistään omassa koossa. Ehkäpä tulevaisuudessa? Miulla on mustia kenkiä useita kymmeniä, mutta tykkään väreistä kengissä ja laukuissa. Eli suurin osa on värillisiä ja osan olen lajitellut värin mukaan kenkähyllylle, että ovat helposti saatavilla siinä. Mie jotenkin odotin, että värikirjoa olisi muutama pari enemmän, mutta mustahan toimii kaiken kanssa! <3 :D

      Demonian kanssa on kyllä tuo laatuongelma ollut pitkään, karmeita tapoja hajota ja just tuollaisissa tilanteissa mitä ei toivoisi omalla kohdalla sattuvan. Hitto, että nolotti. :D Vaikka minkäs sille voi, jos pohja tippuu kesken kaiken ja on tietoisesti ostanut halvat kengät. Fantasy Shoessilla oli aivan ihania kenkiä, miulta kahdet löytyy itseltä, mutta valikoima alternative- kengissä on varmasti pienentynyt siihen nähden mitä ennen oli saatavilla ja tarjolla. Bordellolla ja Pleaserilla on myös ihania kenkiä, tai ainakin oli - muutamat löytyy itseltäni edelleen.

      Goottityyliä rakastan minäkin edelleen ja joskus tulee pukeuduttua tyylin mukaisesti esimerkiksi keikoille sun muille. Musiikkimaku ei kuitenkaan ole pahemmin muuttunut, mutta sain aikoinaan tarpeekseni koko skenestä ja en halua itse pysyä noin ahtaassa ja ahdistavassa muotissa, mitä aikoinaan ns. vaadittiin muilta, itseltä ja tyyliltä. Puen mieluummin ne vaatteet, mistä tykkään miettimättä sitä, sopiiko ne just tähän genreen tai ilmentääkö oma pukeutumiseni sitä mitä kuuntelen. :D Mut joo, musiikki musiikkina ja tyyli tyylinä tai molempia sekaisin jos siltä tuntuu. Mutta ahtaat lokerot ovat todella vanhanaikaisia ja miten se on keneltäkään pois, jos lisää pukeutumiseensa jotain uutta? Pukeutumisen pitäisi olla hauskaa ja kokeilla aina saa, vaikka tiettyyn tyyliin pääosin pukeutuisikin.

      Samaistun kyllä hyvin siun mietteisiin myös, tuttua itsellekin ja käytännöllisyys / mukavuus on tullut tärkeämmäksi vuosien mittaan, sekä vaatteiden kestävyys ja vastuullisuus. Goottivaatteissa ja kengissä kun laatu ei ollut se pääasia, hinta olisi kivunnut liian korkeaksi kohderyhmään nähden. Totta muuten, vielä hapsu- yksityiskohdilla ois upeet! <3

      Poista
  2. Nää on kyllä niin ihanat ja niin SINUA!! Mä en malta oottaa, että nähdään nämä sun asukuvissa <3 tiedän jo nyt, että osaat yhdistää nää tosi kauniisti erilaisiin asukokonaisuuksien ;) ja vielä ihan juhlavampaan kuin arkisempaankin 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! <3 Tätä samaa mieltä oli moni muukin Instagramissa mieltä ja ovathan nämä aivan ihanat. ^^ Pitää kokeilla molempia ja juhlalook ois aivan ihana pitkästä aikaa. Pienet juhlat ois paikallaan tai miksei suuremmatkin, jos on pian sallittua? :) Iltapukujuhlat, naamiaiset jne ois jo paikallaan. Mut onneksi viime syksynä onnistui niiden kolmekymppisten järjestäminen ja talvella lapsen synttäreiden pitäminen, edes vähän juhlia vuoteen. <3

      Poista
  3. Oh my!! Varmasti tiiätkin mun mielipiteen noista, mut aiiivan super ihanat!! Toi look mitä ajattelit, toimis täykysti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! <3 Nämä ovat kyllä aivan ihanat ja niin erilaiset, kuin mitä minulta muuten kenkähyllyltä löytyy. Varmasti toimii, pitää ehdottomasti kuvata tuollainen kokonaisuus! <3

      Poista
  4. Vitsi miten upeet kengät! <3 <3 Mun mielestä kauniimpia Parikan kenkiä mitä oon nähny. Toi väri on ihana ja glitter tuo kenkiin niin ihanan fiiliksen. Tykkään kans, että kärki on auki, se on kiva yksityiskohta ja totta kai pupun korvat on niin söpöt. <3 Mä heti nään nämä yhessä jonkin ihanan muhkean tyllihameen kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti! <3 Nämä ovat kyllä upeat, hieman korkeammat kuin normaalisti käytän, mutta en voinut enää vastustaa. Varsinkaan kun näitä Parikan vanhoja malleja liikkuu tosi vähän 36- ja 37- koossa. :) Väri on aivan ihana, kimaltelee mielettömästi auringossa, kuten kuvienkin hohtavista glittereistä voi päätellä. ^^ Tyllihameen kanssa nämä sopisivat myös todella hyvin, ihana idea! <3 Menee kokeiluun!

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)